Ужас,май жабите познаха днешното земетресение в Турция!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: Ужас,май жабите познаха днешното земетресение в Турция!!!

Мнениеот Xanko » 29 май 2010 16:40

shumnaliq написа:Абе аз ли си вношавам , или наистина става нещо? От 1 година на сам само заметресения и вулкани? Май може да стане нещо голямо

2012 идва със страшна сила.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2010 17:01

shumnaliq написа:Абе аз ли си вношавам , или наистина става нещо? От 1 година на сам само заметресения и вулкани? Май може да стане нещо голямо

Мисля, че около началото на века беше доста по-кофти. Земетресението в Измир, в Иран, цунамито в Югоизточна Азия...
Но пък в Италия беше необичайно място... Много ме дразнеше как за трагедията в Турция никой не говореше, а за атенататите в Ню Йорк... В Измир беше голяма трагедия, а в Иран мисля 50 000 бяха жертвите, но разбира се, когато става въпрос за бедни региони, на никой не му е интересно. Светът не направи нищо за Руанда, в Хаити разправят, че парите потъват със страшна сила по джобовете на разни мародери...
zeleniq написа:...По принцип пролетта, някъде към този месец (до колкото съм чел) съвпада с нещо като миграция при жабитее...

Да, и аз мисля, че е това разковничето.

...Каквото и да си говорим 2012 идва :lol:

Но, може и това да е замесено. Кой знае?!
Всъщност, земетръси стават навсякъде по всяко време. Но има места на които няма как да се засекат или не си струва споменаването им - надълбоко в океана, в планински вериги и в пустеещи райони...
Последна промяна от metodito на 29 май 2010 17:16, променено общо 6 пъти.

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 29 май 2010 17:03

Някой преди мене беше писал, че много го боляло главата днеска.Преди малко прочетох, че в 12:00 е започнала магнитна буря http://www.moreto.net/novini.php?n=87486

По темата: Наистина жабите, а и повечето животни усещат такива неща (различни бедствия) доста преди нас. Попринцип пролетта, някъде към този месец (до колкото съм чел) съвпада с нещо като миграция при жабите, така че не можем да бъдем сигурни, че те специално са предвидили днешното земетресение...Каквото и да си говорим 2012 идва :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 май 2010 17:29

metodito написа:Труд: "Силно земетресение в София". Паникьосани хора. Някои, които са по-лековерни получават аритмии, нерви... Ами ако някоя баба направи белята... После нали се оказва, че принципно в София може да стане силно земетресение, понеже е земетръсен район. И риск винаги има, както да се повтори и в Стражица (да не се случва) или в Измир... Но има хора на които не трябва да се разправят такива неща. Все едно на малко дете да му говориш за смърт и някакви такива неща. А много журналисти го правят, за продажби. В случая, автора на темата не го прави с комерсиална цел обаче.
Колко хора цъкнаха на "ЦСКА ще играе контрола с Интер". Аз например цъкнах. Само аз ли съм бил, едва ли. А каунтъра отчита. Цък, цък...

Това се учи в нашия факултет- нарича се лийд и е подзаглавие в заглавието- нещо което да грабне читателя и да те обърка- да те накара да прочетеш самия текст в който се говори за друго... Например- "Петел" заминава за Бразилия- като този петел е играч на Франция и т.н..... :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”