shumnaliq написа:Абе аз ли си вношавам , или наистина става нещо? От 1 година на сам само заметресения и вулкани? Май може да стане нещо голямо
2012 идва със страшна сила.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shumnaliq написа:Абе аз ли си вношавам , или наистина става нещо? От 1 година на сам само заметресения и вулкани? Май може да стане нещо голямо
zeleniq написа:...По принцип пролетта, някъде към този месец (до колкото съм чел) съвпада с нещо като миграция при жабитее...
...Каквото и да си говорим 2012 идва
metodito написа:Труд: "Силно земетресение в София". Паникьосани хора. Някои, които са по-лековерни получават аритмии, нерви... Ами ако някоя баба направи белята... После нали се оказва, че принципно в София може да стане силно земетресение, понеже е земетръсен район. И риск винаги има, както да се повтори и в Стражица (да не се случва) или в Измир... Но има хора на които не трябва да се разправят такива неща. Все едно на малко дете да му говориш за смърт и някакви такива неща. А много журналисти го правят, за продажби. В случая, автора на темата не го прави с комерсиална цел обаче.
Колко хора цъкнаха на "ЦСКА ще играе контрола с Интер". Аз например цъкнах. Само аз ли съм бил, едва ли. А каунтъра отчита. Цък, цък...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта