Viktor4o_Rs написа: нека модераторите наистина не махат тази тема колкото се може по-дълго от 5-те главни
Колега Славист, даже я закачих като важна и то не от сега.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа: нека модераторите наистина не махат тази тема колкото се може по-дълго от 5-те главни
Модератор ЛокоПД написа:Kalofereca написа:Здравейте казвам се Николай от град Калофер.Слушаш предаването днес и някак си ме провокирахте да се замисля за мойта мечта да отида на мач на ЦСКА.Проблема е че съм болен от прогресивна мускулна дистрофия за която няма лечение все още и карам докато мога.Преди 5 години се влоших и се наложе да премина на изкуствено дишане и един апарат поддържа живота ми и така си останах в къщи и единствения начин да не губя връзка с света е интернет и откривам доста приятели.Не че се оплаквам а просто исках да споделя с някой с надеждата да видя поне един мач на ЦСКА но се чудя как би могло да стане това.Да се почувствам като фен на ЦСКА си купих голям плюшен лъв и му сложих шал и един приятел случайно ми донесе оригинален екип макар и само използван при тренировки но все пак е нещо а и една топка
Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?files/1598629k.jpg
А това съм аз с мойта племенница...снимката е преди около две години: http://prikachi.com/files/1598652O.jpg
Това е накратко моята изтория и надявам по някакъв начин да отида на мач...Не обичам да искам помощ но ако някой може да ми помогне много бих се радвал!
Приятел,тази апаратура мобилна ли е ? В смисъл,ако може да се мести и ако не трябва някакво специално обурудване за автомобил,обещавам,ще дойдем и ще те вземем при гостуването на ЦСКА в Пловдив,когато и да е,живот и здраве...Калофер е близо.Говоря сериозно.
Madridist написа:Аз единствено се притеснявам за едно нещо. Сега сме май, първенството почва чак август, надявам се нещата да не отшумят до тогава и темата да не отиде някъде по архивите
Kalofereca написа:Здравейте казвам се Николай от град Калофер.Слушаш предаването днес и някак си ме провокирахте да се замисля за мойта мечта да отида на мач на ЦСКА.Проблема е че съм болен от прогресивна мускулна дистрофия за която няма лечение все още и карам докато мога.Преди 5 години се влоших и се наложе да премина на изкуствено дишане и един апарат поддържа живота ми и така си останах в къщи и единствения начин да не губя връзка с света е интернет и откривам доста приятели.Не че се оплаквам а просто исках да споделя с някой с надеждата да видя поне един мач на ЦСКА но се чудя как би могло да стане това.Да се почувствам като фен на ЦСКА си купих голям плюшен лъв и му сложих шал и един приятел случайно ми донесе оригинален екип макар и само използван при тренировки но все пак е нещо а и една топка
Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?files/1598629k.jpg
А това съм аз с мойта племенница...снимката е преди около две години: http://prikachi.com/files/1598652O.jpg
Това е накратко моята изтория и надявам по някакъв начин да отида на мач...Не обичам да искам помощ но ако някой може да ми помогне много бих се радвал!
Модератор ЛокоПД написа:Madridist написа:Аз единствено се притеснявам за едно нещо. Сега сме май, първенството почва чак август, надявам се нещата да не отшумят до тогава и темата да не отиде някъде по архивите
Ааа не,не...Нали ни знаеш,ние помним като слоноветеИскам само още нещо да добавя.Всички ние - "буфери","папагали","говеда","прасета","орки","евреи" и прочее...Та всички ние,феновете на различни отбори,трябва да сме най-първо ЧОВЕЦИ,а после - всичко останало.Случаи като този,с това момче от Калофер,би трябвало да ни подскаже нещо,а именно...колко излишни усилия и напъни влагаме понякога във форумите за "паешки работи" - кой е "по-по-най",кой кога бил /или набил,щото стават и търкали/,коя публика кво направила...Разбира се,да си фен на даден отбор е въпрос на чест,традиции,приемственост и т.н.Това също е особено ценно,аз също понякога съм краен когато става въпрос за моя отбор.Предполагам повечето от вас - също.Но ако можем да свършим нещо полезно,добро,за някой който е в кофти ситуация - тука вече цветовете са без значение.Щото може да се случи на всеки.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 125 госта