Една не сбъдната мечта....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Една не сбъдната мечта....

Мнениеот slavia_forever » 21 май 2010 22:34

Viktor4o_Rs написа: нека модераторите наистина не махат тази тема колкото се може по-дълго от 5-те главни :!:

Колега Славист, даже я закачих като важна и то не от сега. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

levski_bs
Контакти:

Мнениеот levski_bs » 21 май 2010 22:35

Модератор ЛокоПД написа:
Kalofereca написа:Здравейте казвам се Николай от град Калофер.Слушаш предаването днес и някак си ме провокирахте да се замисля за мойта мечта да отида на мач на ЦСКА.Проблема е че съм болен от прогресивна мускулна дистрофия за която няма лечение все още и карам докато мога.Преди 5 години се влоших и се наложе да премина на изкуствено дишане и един апарат поддържа живота ми и така си останах в къщи и единствения начин да не губя връзка с света е интернет и откривам доста приятели.Не че се оплаквам а просто исках да споделя с някой с надеждата да видя поне един мач на ЦСКА но се чудя как би могло да стане това.Да се почувствам като фен на ЦСКА си купих голям плюшен лъв и му сложих шал и един приятел случайно ми донесе оригинален екип макар и само използван при тренировки но все пак е нещо а и една топка

Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?files/1598629k.jpg

А това съм аз с мойта племенница...снимката е преди около две години: http://prikachi.com/files/1598652O.jpg

Това е накратко моята изтория и надявам по някакъв начин да отида на мач...Не обичам да искам помощ но ако някой може да ми помогне много бих се радвал!

Приятел,тази апаратура мобилна ли е ? В смисъл,ако може да се мести и ако не трябва някакво специално обурудване за автомобил,обещавам,ще дойдем и ще те вземем при гостуването на ЦСКА в Пловдив,когато и да е,живот и здраве...Калофер е близо.Говоря сериозно.

Да но стане ще е много хубаво

Miro_CSKA
Контакти:

Мнениеот Miro_CSKA » 21 май 2010 22:38

кат` сме почнали с тъжните новини - ето още една

Почина майката на Димитър Пенев

Всички в армейския клуб изказаха най-искрените си съболезнования на треньор №1
Днес, 21.05 почина майката на треньор №1 на ХХ век и легенда на ЦСКА Димитър Пенев, съобщава сайтът на червените. Всички в армейския клуб изказват най-искренни съболезнования на семейството за загубата на Люба Пенева.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 21 май 2010 22:38

Жив и здрав приятелю! Вярвай в доброто! Съвсем скоро ще гледаш мач на любимия си отбор :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 21 май 2010 22:40

Адаш, пожелавам ти скоро да се открие лек за твоята болест! След като прочетох по-голямата част от мненията тук съм сигурен че ЩЕ посетиш скоро мач, още повече, сигурен съм че ако това стигне до ръководството - нищо чудно да бъдеш посетен от някой от лидерите на отбора! И аз бих помогнал, само да знам как..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 21 май 2010 22:42

Приятел, желая ти много здраве, щастие и късмет ! Не си се сломил психически пред болестта, а това е най - важното ! Желая ти на всеки мач на ЦСКА да ходиш, отбора ти да те радва. Дано има хора, които да ти помогнат за отиването на стадиона. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 май 2010 22:49

Madridist написа:Аз единствено се притеснявам за едно нещо. Сега сме май, първенството почва чак август, надявам се нещата да не отшумят до тогава и темата да не отиде някъде по архивите :|

Ааа не,не...Нали ни знаеш,ние помним като слоновете ;) Искам само още нещо да добавя.Всички ние - "буфери","папагали","говеда","прасета","орки","евреи" и прочее...Та всички ние,феновете на различни отбори,трябва да сме най-първо ЧОВЕЦИ,а после - всичко останало.Случаи като този,с това момче от Калофер,би трябвало да ни подскаже нещо,а именно...колко излишни усилия и напъни влагаме понякога във форумите за "паешки работи" - кой е "по-по-най",кой кога бил /или набил,щото стават и търкали/,коя публика кво направила...Разбира се,да си фен на даден отбор е въпрос на чест,традиции,приемственост и т.н.Това също е особено ценно,аз също понякога съм краен когато става въпрос за моя отбор.Предполагам повечето от вас - също.Но ако можем да свършим нещо полезно,добро,за някой който е в кофти ситуация - тука вече цветовете са без значение.Щото може да се случи на всеки.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 21 май 2010 22:52

Kalofereca написа:Здравейте казвам се Николай от град Калофер.Слушаш предаването днес и някак си ме провокирахте да се замисля за мойта мечта да отида на мач на ЦСКА.Проблема е че съм болен от прогресивна мускулна дистрофия за която няма лечение все още и карам докато мога.Преди 5 години се влоших и се наложе да премина на изкуствено дишане и един апарат поддържа живота ми и така си останах в къщи и единствения начин да не губя връзка с света е интернет и откривам доста приятели.Не че се оплаквам а просто исках да споделя с някой с надеждата да видя поне един мач на ЦСКА но се чудя как би могло да стане това.Да се почувствам като фен на ЦСКА си купих голям плюшен лъв и му сложих шал и един приятел случайно ми донесе оригинален екип макар и само използван при тренировки но все пак е нещо а и една топка

Ето и снимка: http://prikachi.com/images.php?files/1598629k.jpg

А това съм аз с мойта племенница...снимката е преди около две години: http://prikachi.com/files/1598652O.jpg

Това е накратко моята изтория и надявам по някакъв начин да отида на мач...Не обичам да искам помощ но ако някой може да ми помогне много бих се радвал!

Пожелавам ти сбъдването на тази и още много други мечти!Имаш силен дух,не се предавай!За мен си истински футболен фен! :)

П.П.Респект към Модератор Локомотив Пловдив за идеята. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 май 2010 22:56

На това момче МодераторЛокоПД му се покланям до Земята ! Ако всички Българи бяха като него, държавата ни щеше да е прекрасна ..
Ники, дано отидеш на толкова мачове на ЦСКА, че да не може да ги преброиш ! Дано ти се сбъдне мечтата още 1 000 пъти ! След като прочетох темата останах съкрушен, съчуствам ти искрено .. Аз съм сигурен, че МодераторЛокоПД ще си изпълни обещанието и ще останеш много доволен от мача .. Успех завбъдеще .. !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Мнениеот per4i » 21 май 2010 23:02

Модератор ЛокоПД написа:
Madridist написа:Аз единствено се притеснявам за едно нещо. Сега сме май, първенството почва чак август, надявам се нещата да не отшумят до тогава и темата да не отиде някъде по архивите :|

Ааа не,не...Нали ни знаеш,ние помним като слоновете ;) Искам само още нещо да добавя.Всички ние - "буфери","папагали","говеда","прасета","орки","евреи" и прочее...Та всички ние,феновете на различни отбори,трябва да сме най-първо ЧОВЕЦИ,а после - всичко останало.Случаи като този,с това момче от Калофер,би трябвало да ни подскаже нещо,а именно...колко излишни усилия и напъни влагаме понякога във форумите за "паешки работи" - кой е "по-по-най",кой кога бил /или набил,щото стават и търкали/,коя публика кво направила...Разбира се,да си фен на даден отбор е въпрос на чест,традиции,приемственост и т.н.Това също е особено ценно,аз също понякога съм краен когато става въпрос за моя отбор.Предполагам повечето от вас - също.Но ако можем да свършим нещо полезно,добро,за някой който е в кофти ситуация - тука вече цветовете са без значение.Щото може да се случи на всеки.

Браво колега, поздравявам те за хубавата инициатива, и дано нямате никакви пречки с осъществяванети й, най-после да има тема която да обедини всички, жалкото е , че повода е толкова тъжен, но да се надяваме , че всичко ще мине добре с посещението на мача и момчето ще може поне на нещо малко да се зарадва. Иначе на него му се възхищавам искренно за смелостта и желанието да се бори за мечтите си, и че все пак има още такива, успех приятелю ;) и пак едно голямо БРАВО на момчетата от Локото..........

Върни се в “Свободна зона”