Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Тракиец 1912 написа:Що за тема. Аз съм горд, че съм българин. Най-глупавото нещо е да се плюем сами. За мен една подобна тема във форума е по-скандална отколкото една критика по адрес на Бербатов. НЯма зазвистливци, има безхарактерници. Нима тифозите не освиркваха футболисти като Малдини, Тоти?! Какви били българите и България е смешно оправдание.
puhisamolevski написа:Не мога да разбера какво е катализирало тези помисли от ваша страна ама карай...
Пътувал съм много, живял съм и в чужбина и съм си направил изводите за българите. Ние сме един прекрасен народ, силно емоционален, който силно обича и силно мрази. Средната интелигентност в България, колкото и да не ви се вярва, е на едно много високо ниво - т.е. всеки разбира от всичко. За жалост това не е само добра черта, защото така се поражда завист и поради някаква причина винаги искаме да се надпреварваме помежду си, а не с другите. Когато е трябвало сме се обединявали, но това е едва когато ножа е до кокала...
За разлика от другите народи, нямаме една голяма част от населението, които да са "овце" и затова винаги ще имаме трудности в управлението.
Единственото, което ни липсва, е патриотизъм. Малкото гордост, която имаме, обаче поне има покритие, за разлика от сляпо-патриотичните американци, босненци, сърби и т.н. (примерно).
Българинът е инатлив, но на него винаги може да се разчита![]()
![]()
Аз лично НИКОГА не бих предал България, и за нея съм готов да си дам живота на секундата. Надявам се в бъдеще да успея да помогна на народа си, и се надявам поне малка част от нас да осъзнаят, че да си българин е най-големият дар от Господ възможен
puhisamolevski написа:Не мога да разбера какво е катализирало тези помисли от ваша страна ама карай...
Пътувал съм много, живял съм и в чужбина и съм си направил изводите за българите. Ние сме един прекрасен народ, силно емоционален, който силно обича и силно мрази. Средната интелигентност в България, колкото и да не ви се вярва, е на едно много високо ниво - За разлика от другите народи, нямаме една голяма част от населението, които да са "овце" и затова винаги ще имаме трудности в управлението.
Единственото, което ни липсва, е патриотизъм. Малкото гордост, която имаме, обаче поне има покритие, за разлика от сляпо-патриотичните американци, босненци, сърби и т.н. (примерно).
Българинът е инатлив, но на него винаги може да се разчита :
Аз лично НИКОГА не бих предал България, и за нея съм готов да си дам живота на секундата. Надявам се в бъдеще да успея да помогна на народа си, и се надявам поне малка част от нас да осъзнаят, че да си българин е най-големият дар от Господ възможен
plamenfm написа:- Некадърност
- Мързел
- Егоизъм
- Липса на възпитание
ЕТО ЗАТОВА СМЕ ТАКИВА!
До Томислав Русев и Ирина Цекова:
Уважаеми,
кажете на вашия син, че с отказването си от националния отбор на България по футбол, Димитър Бербатов не се е отказал от родината си, а просто е обърнал гръб на простащината и аматьорщината. Той не е могъл да превъзмогне участието на мафията в българския футбол, не е видял смисъл да участва в едно мошеническо-разбойническо дружество, наречено БФС, което толкова време не успя да сглоби национален тим и да го накара да заиграе. Той не е видял смисъл да бъде любимец на милиони малки деца, които да бъдат заблуждавани, че това в България е футбол. И след толкова дълго време на масово изсипване на помия върху него самия (сякаш сам той е националиния отбор) не е намерил смисъл да се занимава с посредствените ганьовски изпълнения. Той просто не е имал желание да участва в този заговор, представящ ни българския футбол като спорт. Такива са големите хора! Той си тръгна и думите му красноречиво отекнаха: След няколко години (когато се научите да бъдете хора), аз бих могъл да ви науча на професионализъм.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта