Защо сме такива , българите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Защо сме такива , българите?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2010 20:42

Няма как 200 години гръцко робство , 500 османско иго и 45 години съветски комунистически ботуш да не окажат влиянието си ... Направете разликата с държави като Словения, Словакия , Хърватска , които са били под робство , но австро-унгарско . А иначе не е хубаво да се поставя под общ знаменател , не искам и да го обръщам на политика , но не на Бойко Борисов му спряха еврофондовете и комисията ОЛАФ критикуваше не ГЕРБ , а предното правителство , така че много поздрави на привържениците на Сер-Гей :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 13 май 2010 20:49

Що за тема. Аз съм горд, че съм българин. Най-глупавото нещо е да се плюем сами. За мен една подобна тема във форума е по-скандална отколкото една критика по адрес на Бербатов. НЯма зазвистливци, има безхарактерници. Нима тифозите не освиркваха футболисти като Малдини, Тоти?! Какви били българите и България е смешно оправдание.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 13 май 2010 20:56

просто сме си българи .. това е .. другите народи също си имат недостатъци .. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ! 8-)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 май 2010 20:59

Тракиец 1912 написа:Що за тема. Аз съм горд, че съм българин. Най-глупавото нещо е да се плюем сами. За мен една подобна тема във форума е по-скандална отколкото една критика по адрес на Бербатов. НЯма зазвистливци, има безхарактерници. Нима тифозите не освиркваха футболисти като Малдини, Тоти?! Какви били българите и България е смешно оправдание.

Съгласен съм с теб! :idea:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 13 май 2010 21:01

puhisamolevski написа:Не мога да разбера какво е катализирало тези помисли от ваша страна ама карай...

Пътувал съм много, живял съм и в чужбина и съм си направил изводите за българите. Ние сме един прекрасен народ, силно емоционален, който силно обича и силно мрази. Средната интелигентност в България, колкото и да не ви се вярва, е на едно много високо ниво - т.е. всеки разбира от всичко. За жалост това не е само добра черта, защото така се поражда завист и поради някаква причина винаги искаме да се надпреварваме помежду си, а не с другите. Когато е трябвало сме се обединявали, но това е едва когато ножа е до кокала...

За разлика от другите народи, нямаме една голяма част от населението, които да са "овце" и затова винаги ще имаме трудности в управлението.

Единственото, което ни липсва, е патриотизъм. Малкото гордост, която имаме, обаче поне има покритие, за разлика от сляпо-патриотичните американци, босненци, сърби и т.н. (примерно).

Българинът е инатлив, но на него винаги може да се разчита :!:

:)

Аз лично НИКОГА не бих предал България, и за нея съм готов да си дам живота на секундата. Надявам се в бъдеще да успея да помогна на народа си, и се надявам поне малка част от нас да осъзнаят, че да си българин е най-големият дар от Господ възможен :)

Човек, направо ми напълни душата, признавам. Ето това е мнение, което всеки българин трябва да прочете за да осъзнае някои неща. Българите сме номер 1

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 13 май 2010 21:01

puhisamolevski написа:Не мога да разбера какво е катализирало тези помисли от ваша страна ама карай...

Пътувал съм много, живял съм и в чужбина и съм си направил изводите за българите. Ние сме един прекрасен народ, силно емоционален, който силно обича и силно мрази. Средната интелигентност в България, колкото и да не ви се вярва, е на едно много високо ниво - За разлика от другите народи, нямаме една голяма част от населението, които да са "овце" и затова винаги ще имаме трудности в управлението.
Единственото, което ни липсва, е патриотизъм. Малкото гордост, която имаме, обаче поне има покритие, за разлика от сляпо-патриотичните американци, босненци, сърби и т.н. (примерно).
Българинът е инатлив, но на него винаги може да се разчита :
Аз лично НИКОГА не бих предал България, и за нея съм готов да си дам живота на секундата. Надявам се в бъдеще да успея да помогна на народа си, и се надявам поне малка част от нас да осъзнаят, че да си българин е най-големият дар от Господ възможен :)

Вярваш ли си? Във всеки народ има от всичко по малко. Българите нямаме себеуважение и чувство за общност. Нас ни обединяват неща, като повсеместната разруха и ненависта към ближния ни. Всички хора по света завиждат, но не си позволяват да се бъркат пряко, безжалостно и без задръжки в живота на другите. Голяма част от българите са способни в злобата си глупоста си да навредят на децата си- не говоря за битово ниво. И дано не ти се налага да си даваш живота за родината- съмнявам се в жертвоготовноста ти ;) Аз обичам родината, но не бих си дал живота само за идеята. Има по–важни неща :!:

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 13 май 2010 21:08

аз лично не съм мразещ, всичко си е до интелект. Аз мога да попитам защо нацията е толкова заглупяла и защо децата ни са толкова неграмотни, мисля, че от там идва проблема. Ако хората вместо да се оплакваха от държавата, от правителството, от този, от онзи, седнат първо и помислят дали проблема не е в тях самите, нямаше да казваме... манталитет. Защото не всички сме такива, а и аз съм БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 13 май 2010 21:13

- Некадърност
- Мързел
- Егоизъм
- Липса на възпитание

ЕТО ЗАТОВА СМЕ ТАКИВА!

До Томислав Русев и Ирина Цекова:

Уважаеми,
кажете на вашия син, че с отказването си от националния отбор на България по футбол, Димитър Бербатов не се е отказал от родината си, а просто е обърнал гръб на простащината и аматьорщината. Той не е могъл да превъзмогне участието на мафията в българския футбол, не е видял смисъл да участва в едно мошеническо-разбойническо дружество, наречено БФС, което толкова време не успя да сглоби национален тим и да го накара да заиграе. Той не е видял смисъл да бъде любимец на милиони малки деца, които да бъдат заблуждавани, че това в България е футбол. И след толкова дълго време на масово изсипване на помия върху него самия (сякаш сам той е националиния отбор) не е намерил смисъл да се занимава с посредствените ганьовски изпълнения. Той просто не е имал желание да участва в този заговор, представящ ни българския футбол като спорт. Такива са големите хора! Той си тръгна и думите му красноречиво отекнаха: След няколко години (когато се научите да бъдете хора), аз бих могъл да ви науча на професионализъм.

ranngell2
Контакти:

Мнениеот ranngell2 » 13 май 2010 21:15

по-спокойно със заучените фрази от сорта мързеливи,зависливи и т.н.Ние сме хора и нищо човешко не ни е чуждо!Българи радвйте се на това което иманете и четете между редовете това което се пише .Не вярвайте на мита за по-добрият(западен)свят и там обикновенните хора живеят трудно!А пък такива като бербо които са забравили от къде са тръгнали да са живи и здрави.Ние сме тук живеейки на най-хубавото място на света, а на който не му харесва прав му път(експресният паспорт се вади за един ден)!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 май 2010 21:15

plamenfm написа:- Некадърност
- Мързел
- Егоизъм
- Липса на възпитание

ЕТО ЗАТОВА СМЕ ТАКИВА!

До Томислав Русев и Ирина Цекова:

Уважаеми,
кажете на вашия син, че с отказването си от националния отбор на България по футбол, Димитър Бербатов не се е отказал от родината си, а просто е обърнал гръб на простащината и аматьорщината. Той не е могъл да превъзмогне участието на мафията в българския футбол, не е видял смисъл да участва в едно мошеническо-разбойническо дружество, наречено БФС, което толкова време не успя да сглоби национален тим и да го накара да заиграе. Той не е видял смисъл да бъде любимец на милиони малки деца, които да бъдат заблуждавани, че това в България е футбол. И след толкова дълго време на масово изсипване на помия върху него самия (сякаш сам той е националиния отбор) не е намерил смисъл да се занимава с посредствените ганьовски изпълнения. Той просто не е имал желание да участва в този заговор, представящ ни българския футбол като спорт. Такива са големите хора! Той си тръгна и думите му красноречиво отекнаха: След няколко години (когато се научите да бъдете хора), аз бих могъл да ви науча на професионализъм.

eй това е мнението.евала колега!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Свободна зона”