Подкрепяте ли намалянето на "закованите теми"?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Подкрепяте ли намалянето на "закованите теми"?

Да, без "Правилата"
3
33%
Да, всичките 4
4
44%
Не
2
22%
 
Общо гласове: 9

MORSKI
Мнения: 11848
Регистриран на: 11 ное 2008 14:54
Контакти:

Re: Подкрепяте ли намалянето на "закованите теми"?

Мнениеот MORSKI » 16 яну 2011 05:57

Започваш все повече да се излагаш с това твое държане в момента и още малко ще те потрая пък да видим дали ще се спреш най после да повтаряш неща като развалена плоча.


Само не ми размахвай пръст и не ми казвай кой се излагал, ок? ! Защото да не видим кой кога и как ще търпи! Не ме заплашвай и не ми вади думите от контекста :arrow: - казах, че докато те нямаше доста неща се измениха и не исках да засягам темата отново, но ти я подхващаш! Мразя да ми изопачават думите!

Ние ли сме хората, които решават коя тема да бъде заключена или не?


Е ние сме хората., но точно заради това, че ние решаваме по свое осмотремние кога и как да заключим тема и сме хора преди всичко много често бъркаме и вече има вълна от недоволство ....

Ние ли сме хората, които решават коя тема да бъде заключена или не?


Същата работа като горното мнение, само ще добавя, че НАЗДРАВЕ не е просто тема, ако за теб тя е просто тема и е като останалите( то това почнах да си го мисля още като даде безумната идея евентуално да се изтрие) то си в голяма, ама доста голяма грешка... Това е най-култовата тема в този форум и е с по-особен статут... Който искаш питай от модераторите и потребителите ;)

Какъв е смисъла да пускаме анкета за някаква тема, която в последствие се решава да бъде такава каквато е сега?Ние сме хората, които се стремим да държим форума прилежен, така че имаме право да заключим тази и да пуснем нова на нейното място.


Да, но ние не сме безгрешни и едно такова сериозно решение според мен е напълно в реда на нещата да се съгласува с и без това изнервените потребители. Още повече, че така ще покажем, че не сме далеч от тях както някои твърдят и няма цензура или сме се облеки във власт едва ли не :lol: Защо да им даваме поводи за глупсоти по наш адрес?

Разбирам да се взима решение да се премахне изобщо тази тема да се пусне анкета, но не виждам смисъл сега да се пуска Анкета за замяна на нова със старата.


Ами ти не виждаш, може и да си прав, но аз виждам смисъл. Нали затова е тази тема мамка му- да си изложим тезите, а не вие да си излагате вашата и да ми я натрапвате обявявайки моята за странна и каква ли не друга... Панджаров дори неуместна ирония вкара....

Тази сега отива в Архива и който иска да си чете стари работи винаги може да го направи, а друг е въпроса че не виждам какво толкова някой ще има да чете там, но нека да бъде в Архива.


Пак гледаш от твоята камбанария- ти не виждаш, но много други виждат! И пак вземаш решения от името на всички не знам на базата на какво" тази сега отива в архива" ... Някои още не са се произнесли по темата ти "я прати " в архива образно казано вече два пъти :lol: Затова продължавам да ти се чудя! Ние сме екип, а ти вземаш някакви решения за себе си и настояваш да се изпълнят без да са се изказали другите....

Стига говори така за Модераторите все едно не сме потребители.

Моля?

Ние сме потребители както всички останали, но това че имам няколко бутона, ранг под аватара и права за функции на форума не ни прави различни от другите.


И защо ми го казваш това- намери на кого да го кажеш :lol: Пределно ми е ясно и точно защото сме потребители е редно да се псотавим на тяхно място и да се допитваме понякога за важни решения като това за темата Наздраве! Така, че по-редно е аз да ти припомня, че сме потребители, а не модератори...


А какво искаш да направя да се допитвам до теб дали да вземе отношение за нещо ли?


Продължаваш да говориш небивалици и да преиначаваш думите ми което е нагло поведение! Например можеш да спреш да правиш обобщения от типа " пращаме я в архива" или заключения" ами да я пратим вече в архива" при все, че не са се изказали и половината от екипа...

Виждам нещо нередно и го споделям тук пред всички, за да се вземе съгласие затова, а като гледам само ти за момента се опъваш за тази тема.


Ами аз не се опъвам, а също си изказвам мнението, а и не мисля, че е толкова нередно или нещо от сорта това което си видял :lol: Темата е на над 2 години и повод не е дала досега за проблем.... А и не се "опъвам" само аз- както забелязваш и Марти не беше кой знае колко съгласен , а Стенли към момента не вижда нужда от подобно действие .... Така че .... Ако се реши все пак от мнозинството повтарвям мноинството от модераторите да се прати в архива няма да ви опявам моето несъгласие и ще се съглася с вас.... Но въпроса е, че трябва да се иакзжат всички!

И за каква цензура ми говориш след като темата ще си я има и след това, а няма да се затрие?


На доста потребители в последно време в главата им е това, че има цензура и не знам си какво, че форума не бил същия, че сме си превишавали правата, кусур е сега и тема с 2 години история да пратим в архива било то и за добро.... И правейки нова...

И да има пискане какво от това?Всичко ще е временно и след това ще забравят, но пак ще си има тема.


Точно неслучайно споменах това, че те нямаше толкова време и ти пак тръгна с рогата напред.... Казах го, защото за това време в което не влизаше се събра някакъв негативизъм и аз не знам точно защо- дали заради прословутата точка 5, която Коцето по-често използва :lol: Или заради това, че сме по-резки в действията си не знам, но има недоволни и то не 1 или 2 ма и то от старите потребители. Което не е приятно в никакъв случай. Покрай тези недоволни се появиха още и още и ние трябва да тушираме напрежението , а не да им даваме нови поводи. Та в този ред на мисли не мисля, че ще е за кратко и временно.
Ако вземем да се съобразяваме с тях непрекъснато, защото са щели да пискат то нещата няма да се получат, а и винаги ще има доволни и недоволни за нещо, защото никога не можеш да угодиш на всички и това би трябвало да ти е ясно.

Това е ясно, но е добре да се псотавим и на тяхно място, а не да гледаме от нашата камбанария- ти сам спомена нещо по-нагоре да не го цитирам пак, че и без друго стана 1 страница поуст!

Потребителски аватар
paceto
Мнения: 18605
Регистриран на: 19 фев 2009 20:36
Местоположение: Los Angeles, California, USA
Контакти:

Re: Подкрепяте ли намалянето на "закованите теми"?

Мнениеот paceto » 16 яну 2011 08:58

нямаше доста неща се измениха и не исках да засягам темата отново, но ти я подхващаш!


Мойто момче я виж кой подхвана темата отново за моето отсъствие и пак ела да ми кажеш, че съм е започнал първи.
Спрях да говоря/пиша по този въпрос още в долната тема, но ти явно не можеш да си намериш място и сам е подхвана с думите :
MORSKI написа:И той не е малък- да не засягам темата пак с отъствието ти, че ще се почувстваш пак накърнен


И пак вземаш решения от името на всички не знам на базата на какво" тази сега отива в архива" ... Някои още не са се произнесли по темата ти "я прати " в архива образно казано вече два пъти


Охх бях забравил, че трябва да пиша малко по ясно, за да можеш да вдяваш какво искам да кажа - моя грешка :| :|
Нищо не съм пратил и го пиша така в бъдеще време, което не означава, че ще стане или че вече е пред свършен факт.
Специално когато пиша нещо към тебе ще ти го обяснявам в скоби, за да не оставяш с грешно мнение, защото явно е така - жалко.

И пак вземаш решения от името на всички

Аз ако взимам решение от името на всички нямаше да отправям въпроса си тук и да чакам всички да се изкажат и щях да е заключа, преместя и пусна нова, но както виждаш не взимам решенията в свои ръце и никога няма да го направя.

Това е най-култовата тема в този форум и е с по-особен статут... Който искаш питай от модераторите и потребителите


Значи като преместим тази в Архива и пуснем чисто нова на нейно място този неин статут на "Култова тема" ще изчезне просто ей така ? :roll:
Я да те питам нещо - ти тази тема като един вид вечна ли е приемаш и искаш да стане да речем с 10 000, 100 000 страници и т.н.?
Питам защото ако е оставим то означава, че един ден ще стане такава и приема статута на вечна тема, която не трябва да се пипа, защото е най култовата тема във форума и ако се смени с нова то тя вече няма да е такава :roll:
Да приемем само за миг, че темата се бъгне ще ми кажеш ли какво ще правим, защото на мен се е случвало и си имам една обица на ухото по този въпрос и се опитвам да ви спестя и на вас да си сложите по една.
Ти имал ли си такъв проблем някога и знаеш ли колко е приятно после като те питат защо сме допуснали това да стане - явно не?


Така искаш тема във вид на Анкета - ок.
Да видим сега колко ще са на твоето мнение да пуснем Анкета и колко време ще чакаме да се реши това, защото като гледам темпото на решения май ще си почакаме доста.
Първо - мълчание от голяма част от екипа да се върне Милен като Модератор - за сега няма решение.
Второ - да се пусне нова тема Наздраве и тази да се премести в Архива (повтарям да не се трие, а мести темата) - за сега никакво решение.
Трето - да се пусне Анкета сред потребителите дали да пуснем нова тема Наздраве, а сегашната да отиде в Архива ( не да се трие, а да се мести каквото беше и моето желание още когато подхванах темата) - чакаме развитие.

Нека да видим сега колко време ще ни отнеме (ние модераторите) да вземем тези три решения за нашият форум.

И от сега ти казвам повече няма да тъпча на едно място и да обяснявам по сто пъти едно и също нещо, защото не обичам да се повтарям и каквото имах да кажа като доводи го направих.Не мисля да продължавам да ти чета големите коментари и да ти отговарям на същите след като вече съм казал каквото трябва.

Оставям всички да се изкажете по тези три решения които висят в момента пък да видим колко време ще отнеме това.
За момента връщането на Милен стои на преден план !

Чакаме ...

MORSKI
Мнения: 11848
Регистриран на: 11 ное 2008 14:54
Контакти:

Re: Подкрепяте ли намалянето на "закованите теми"?

Мнениеот MORSKI » 16 яну 2011 11:32

Мойто момче я виж кой подхвана темата отново за моето отсъствие и пак ела да ми кажеш, че съм е започнал първи.Спрях да говоря/пиша по този въпрос още в долната тема, но ти явно не можеш да си намериш място и сам е подхвана с думите :

Само недей да фамилярничиш- ти четеш ли или само това което ти е удобно, а? Аз ли не знам защо съм казал нещо и съм го повдигнал като тема? Не ми се прави на интерсен, ако исках да повдигам темата нямаше да ползвам думи като" да не засягам пак темата с отсъствието ти", а щях да подходя по друг начин..... Въпроса е, че за мен тази тема е приключила явно за теб не е щом реагираш и палиш като трабант по надолнище.... Аз място мога да си намеря не си интерпертирай някакви си твои неща, ок?! М,ного си докачлив , човек не може да спомене и, че ДОКАТО ТЕ НЯМА са се случили някакви неша ли :lol:

И пак вземаш решения от името на всички не знам на базата на какво" тази сега отива в архива" ... Някои още не са се произнесли по темата ти "я прати " в архива образно казано вече два пъти


Охх бях забравил, че трябва да пиша малко по ясно, за да можеш да вдяваш какво искам да кажа - моя грешка :| :|


Ами май не само аз не" вдявам" какво пишеш велики, явно проблема не е в "моя телевизор"! :arrow:

Нищо не съм пратил и го пиша така в бъдеще време, което не означава, че ще стане или че вече е пред свършен факт.
Специално когато пиша нещо към тебе ще ти го обяснявам в скоби, за да не оставяш с грешно мнение, защото явно е така - жалко.

Ами жалко е, че си мислиш, че всички разбиртат думите ти , които в повечето случаи са казани в заповеден тон ... Предния път явно имаш къса памет, но освен мен и други не схванаха идеите ти..... Замисли се малко, а не се опитвай да иронизираш... И аз го владея това да знаеш! :arrow:

Аз ако взимам решение от името на всички нямаше да отправям въпроса си тук и да чакам всички да се изкажат и щях да е заключа, преместя и пусна нова, но както виждаш не взимам решенията в свои ръце и никога няма да го направя.


Така ти звучат думите бе човек! Не се ли усещаш? Вече за втори път ти го казвам, а преди това не бях само аз! Като казваш "ами да я пратим в архива" преди да са се изказали всички как звучи , замисли се малко? !

Това е най-култовата тема в този форум и е с по-особен статут... Който искаш питай от модераторите и потребителите


Значи като преместим тази в Архива и пуснем чисто нова на нейно място този неин статут на "Култова тема" ще изчезне просто ей така ? :roll:


Много хора може да не са съгласни и , да , за тях може и да изчезне....

Я да те питам нещо - ти тази тема като един вид вечна ли е приемаш и искаш да стане да речем с 10 000, 100 000 страници и т.н.?

Ако няма индикации за проиблеми и т.н защо да не стане ако ще и 10000000000 старници и, ако ще да е вечна- какво от това? На теб какво ти пречи това ? Между другото тази тема за Наздраве вече е обсъждана в Заседание. Направи си труда да прочетеш назад, ако си приопуснал и ще видиш тезата на екипа и преди... Така, че не виждам от тогава щом не се е бъгнала до сега и щом тогава взехме решение да я оставим, защо сега ей така изведнъж да я пращаме в архива? Логика няма...

Питам защото ако е оставим то означава, че един ден ще стане такава и приема статута на вечна тема, която не трябва да се пипа, защото е най култовата тема във форума и ако се смени с нова то тя вече няма да е такава :roll:

Нещо лошо ли има в това? Аз не виждам нищо лошо.... Ако това не пречи на някого, това си е тема с история! Най -малкото...
Да приемем само за миг, че темата се бъгне ще ми кажеш ли какво ще правим, защото на мен се е случвало и си имам една обица на ухото по този въпрос и се опитвам да ви спестя и на вас да си сложите по една.


хехе, ако темата се бъгне- каква е разликата дали ще пуснем сега и ще пуснем тогава нова тема? Ако се бъгне ще пуснем нова тема поради това, че сме принудени да го сторим и потребителите сами ще настояват за това.,... Докато сега е по напе осмотрение, че видиш ли нещо което 2 години не се случило някога си може и да се случи и дай да я пратим в архива да се предпазим... Ами дай да не караме кола, че може да се блъснем.... Дай да не пием чешмяна вода, че може да имаме проблеми със здравето понеже не е качествена.... И т.н... Рабзирам доводите ти, но според мен е прекалено да мислим за такива мярки :roll:

Да приемем само за миг, че темата се бъгне ще ми кажеш ли какво ще правим, защото на мен се е случвало и си имам една обица на ухото по този въпрос и се опитвам да ви спестя и на вас да си сложите по една.


Тук ме хвана на тясно така да се каже- ами не, не съм имал подбен проблем, но негодувание може да има и тогава, може да има и сега....

Така искаш тема във вид на Анкета - ок.
Да видим сега колко ще са на твоето мнение да пуснем Анкета и колко време ще чакаме да се реши това, защото като гледам темпото на решения май ще си почакаме доста.


Бърза работа имаш ли? Ето затова ми е странно при теб- ти имам чувството, че бързаш за някъде?
Първо - мълчание от голяма част от екипа да се върне Милен като Модератор - за сега няма решение
.
Стенли ще се произнесе.... Аз и Коцето сме с резерви, но сме склонни да е в екипа, другите нямате против, но последната дума е на Стенли, но засега нямаме бърза работа!
Второ - да се пусне нова тема Наздраве и тази да се премести в Архива (повтарям да не се трие, а мести темата) - за сега никакво решение.

И това ще се вземе- първо анкета да се пусне и после ще се вземе решение, но да участват всички,


И от сега ти казвам повече няма да тъпча на едно място и да обяснявам по сто пъти едно и също нещо, защото не обичам да се повтарям и каквото имах да кажа като доводи го направих.Не мисля да продължавам да ти чета големите коментари и да ти отговарям на същите след като вече съм казал каквото трябва.


Ами не знам защо си мислиш, че на мен ми прави удоволствие да тъпча и аз на едно място...Аз си защитавам моята теза, която ти не споделяш и нападаш дори понякога,..... И по-добре, защото и аз след този си поуст спирам да обсъджам темата на този етап, че ми писна... А и честно казано с теб винаги сме на противоположно мнениек, така че и в бъдеще ще видим как ще е комуникацията ни.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Мнения: 6998
Регистриран на: 21 юни 2010 09:15
Местоположение: Пловдив
Контакти:

Re: Подкрепяте ли намалянето на "закованите теми"?

Мнениеот Пловдив1926 » 16 яну 2011 16:50

Ще пусна още една гореща сълза, морски. С нужното уважение разбира се :-D


Върни се в “Модератори”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта