За изтриване и дума да не става, но в Архива може спокойно да отиде, а при пускането на новата да се обясни на всички защо се прави това

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
paceto написа:Според мен трябва да се пусне нова, защото тази тема е страшно голяма станала.
Има вероятност някой ден да се бъгне самата тема и да стане каша, а това за платформата на phpbb се среща доста често и като добавим, че така е трудна за модериране нещата не са хич добре.
MORSKI написа:Казах, че е абсурдно да се трие , а относно слагането и в архив и пускането на нова не мисля, че ще има добър ефект върху потребителите да не говоря, че за 2 години не е претоварила форума
stenly написа:Не знам дали претоварва форума, но засега не е дала повод да се притесняваме, че може да претовари форума и да стане мазало... Макар че, както всички знаете, не сме застраховани от това.
За изтриване и дума да не става, но в Архива може спокойно да отиде, а при пускането на новата да се обясни на всички защо се прави това
И какво ще им стане на потребителите ако се пусне нова?![]()
Май забравяш, че преди 2 години темата не е била над 2000 страници
MORSKI написа:И какво ще им стане на потребителите ако се пусне нова?![]()
Май забравяш, че преди 2 години темата не е била над 2000 страници
Тази тема е култова и доста хора няма да схванат идеята дори да им обясниш. Отделно, че се е насъбрал негативизъм от нашите действия сега остава и най-култовата тема да сложим в архива.... Не мисля, че е правилно....
И какво сега да е държим вечно тази тема само защото имало разбираш ли негативизъм - що за глупост?
Ами ако се бъгне темата този негативизъм в какво ще се превърне
Мисля, че прекалено много се тревожиш какво ще направят потребителите в дадена случка, а обратното те не го правят така за нас.
Бъди малко по строг към тях, защото така ти се качват на главата.
Нищо няма да им стане на потребителите като се пусне нова тема, ама нищо.
Пловдив1926 написа:Гореща сълза ми текна по бузата като четох поста на морския, така ми стана жал
да не засягам темата пак с отъствието ти, че ще се почувстваш пак накърнен,
Според мен не може да вземаме самосиндикално решение за тази тема специално и лично за мен е по-добре да се пусне една анкета сред потребителите. Този форум не е за нас си, а е за потребителите та в този ред на мисли
Не можеш да знаеш как ще реагират Вземаш самосиндкилани решения, а не мисля, че това е правилно. Гледаш от твоята камбанараия. Затова мисля, че е редно да се допитаме до потребителите в анкета като им се обясни случая - така и ще избегнем негодуание от типа" защо махнате темата, пак ли цензура и тем подобни"- ако има негодувание така ще кажем, вие си го избрахте
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост