Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот Rivaldo10 » 26 юли 2015 13:28

Все още държа да ми се махнат правата. Все по-рядко ще посещавам този форум.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 юли 2015 22:54

гарфилд написа:Двамата колеги над мен,като са започнали да кажа и аз.От 25.7. до 2.8. и аз съм на почивка в Пампорово,така че гледайте подфорума и внимавайте с онзи индивид с многото никове.
П.П.Някой ако пита,защо ще ходя на планина,а не море ще кажа,че на плаж мога да отида всеки ден,а на планина не мога. :)

Колеги гледам, че започнахте да вписвате тук кой няма да го има и кога, но е по-добре тези неща да се пишат в темата за целта, защото тук се сливат с други коментари и става каша и няма да се види на пръв поглед :)
Темата е направена именно с тази цел, но за съжаление май никой не я ползва и ползвате тази за всичко, а не бива така :)

viewtopic.php?f=52&t=18175

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 юли 2015 21:32

Някой повече яснота може ли да каже? Знам, че в не малко случаи е трън в задника, ама дали не се действа прекалено срещу него?

Здравей! Писах на stenly, сега ще напиша и на теб същото, защото явно тя не обръща внимание на форума вече...

Искам да се оплача за тенденциозното поведение от страна на някои модератори (двама, ако трябва да бъда конкретен) спрямо мен (hajitsu), а именно - поставяне на наказания по собствено усмотрение и в по-големи срокове в сравнение с тези на другите потребители. Миналия път бях наказан за "Нарушаване на точка 1 от правилата", без да бъдат цитирани конкретните обиди, които съм написал - а такива не е имало! Наказанието ми беше за 2 седмици и реших да го изтърпя без да се жалвам на никого... След като влезнах във форума вече като "свободен потребител", напълно учтиво помолих в темата "Нужда от модераторска помощ, тук!", когато слагат наказания на някого, ако е възможно да цитират конкретните думи или действия, с които потребителят е нарушил дадените правила, а не само да напишат "Точка 1, 2 или някоя друга" - все пак живеем в демократична държава и всеки си понася последствията за действията, но когато бъде осъждан/наказван за нещо, трябва да му бъде изяснено какво е то, за да може да се поучи от грешките си и да не ги повтаря. За тази своя молба, която впрочем беше изтрита след няколко минути, получих ново наказание за 28 дни с причина: "Обсъждане на модераторски действия!" Ето вижте:

Вие сте изгонен от този форум до 22 Авг 2015 12:48.

Моля свържете се с администратора за повече информация.

Причина: Обсъждане на модераторски действия!

Бан по потребителско име.

Сега се свързвам с Вас и питам - една молба към модераторите откога се приема за "обсъждане на техните действия"? Има десетки потребители, които ежедневно нарушават правилата и не биват наказани, а към мен се действа на минутата. За пореден път МОЛЯ ДА ПРОВЕРЯВАТЕ И СЛЕДИТЕ ДЕЙСТВИЯТА НА МОДЕРАТОРИТЕ СИ! Писна ми да бъда наказван за това, че съм изразил личното си мнение, спазвайки всички правила. Живеем в 21-ви век в държава със свобода на словото (или поне такава изглежда) - моля не нарушавайте моята!

Ако на някого от екипа Ви не съм приятен (виждам, че има действия целенасочени срещу мен), моля да се свърже с мен и да ми го каже, а не да ме разиграва с едномесечни изгонвания, изсмукани от пръстите! Ако няма тази доблест, може да ми затвори профила за постоянно... Когато греша в нещо, си признавам, но сега няма как да го направя!

Моля Ви, преразгледайте наказанието ми и поговорете с колегите си относно равенството в наказанията и "двойния аршин"!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 авг 2015 18:11

Действията срещу него са меко казано меки. Според мен този няма да се кротне скоро. Само прегледайте спама да видите за какво става на въпрос gong/viewtopic.php?f=53&t=11437&start=284670 .
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 авг 2015 18:58

modor написа:Действията срещу него са меко казано меки. Според мен този няма да се кротне скоро. Само прегледайте спама да видите за какво става на въпрос gong/viewtopic.php?f=53&t=11437&start=284670 .

Страница 28469 от спам темата е върхът на всичко! :x Уж интелигентно момче, учи медицина, а само се излага във форума. То не бяха коментари към модераторите, към потребителите.... oбщо взето към всичко и всички. На всичкото отгоре след толкова наказания не си взе поука и да започне да пише нормално, ами най-нагло продължава. На моменти с поведението си прилича на pomiqra, а после пък мрънка за "специално" отношение към него....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 авг 2015 20:06

Искам да помоля локалните модератори когато дават бан за нещо, написано в раздел, където нямат права, нека да пишат тук и да предупреждават за да не се натрупва бан върху бан, когато някой глобален мине по-късно и отново резне същия човек за същото нещо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 авг 2015 00:38

Направо да пишат тези неща в ето тази тема, за да не се слага всичко в Заседание - gong/viewtopic.php?f=52&t=72933

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 авг 2015 17:13

Леле, намерил кой да се жалва, "света вода ненапита".....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 авг 2015 02:00

Както и очаквах,оня инфантил започна да си пуска линковете в темите...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 авг 2015 13:12

delqnski47 написа:Както и очаквах,оня инфантил започна да си пуска линковете в темите...

Ето го този инфантил. Предполагам това е някакъв фалшив профил.... https://www.facebook.com/qsen.todorov.3?fref=nf
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Модератори”