Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот ЕМИЛ » 30 ное 2009 08:57

Колеги видяхте ли го никът на този член botev/memberlist.php?mode=viewprofile&u=17291

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 30 ное 2009 15:12

По-добре първо ги предупреждавайте на ЛС. Повечето от потребителите си вземат бележка. А тези, които не искат да спазват правилата на форума, нямат място в него.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 30 ное 2009 16:51

Darina написа:По-добре първо ги предупреждавайте на ЛС. Повечето от потребителите си вземат бележка. А тези, които не искат да спазват правилата на форума, нямат място в него.

Дарина, това в каква връзка го казваш???.....................

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 30 ное 2009 17:23

По принцин Не за конкретен случай, защото ми пишат понякога, че имат бан и не знаят защо.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 30 ное 2009 17:30

Морски, оправяй се с твоя приятел bulgaria/viewtopic.php?f=19&t=33393&start=100 ;)
Бях му изтрил мнението, но в мнението имаше "Виждам тука разни неполезни изкопаеми от белият омлет дрънкат глупости на поразия".

Преди 3-4 седмици Morski злоупотреби с модераторските си права, които има като мод за раздела на черно Море и ми сложи пернаментен бан заради спор на тема Барса - Реал в раздела на Реал! Изчаках търпеливо някой да обърне внимание на тази несправедливост и бана да бъде махнат, но това така и не се получи! Искам да попитам защо? Не следите ли какви ги вършат локалните модератори на раздели и как раздават банове на поразия?! И това не му е първи такъв случай на Morski, просто досега аз не бях потърпевш, че да се оплаквам!
Ок иска да се драчи и иска да се прави на силен и вилен, защото е мод на раздел..., ама да не слага пернаментни банове и да не злоупотребава така смешно с дадена му власт!
Става въпрос за ника ми Lord VOODOO.

Получих и това ЛС.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2009 19:53

Darina написа:По принцин Не за конкретен случай, защото ми пишат понякога, че имат бан и не знаят защо.

Картаго е прав да те пита, тъй като и аз не разбрах, в каква връзка си се сетила за нас?! Не отговаряй, това е риторичен въпрос! За ЛС си права, но ако прелистиш една две страници назад в темата, ще видиш че повечето са (сме) запознати.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2009 20:36

SkArY_9 написа:Морски, оправяй се с твоя приятел bulgaria/viewtopic.php?f=19&t=33393&start=100 ;)
Бях му изтрил мнението, но в мнението имаше "Виждам тука разни неполезни изкопаеми от белият омлет дрънкат глупости на поразия".

Преди 3-4 седмици Morski злоупотреби с модераторските си права, които има като мод за раздела на черно Море и ми сложи пернаментен бан заради спор на тема Барса - Реал в раздела на Реал! Изчаках търпеливо някой да обърне внимание на тази несправедливост и бана да бъде махнат, но това така и не се получи! Искам да попитам защо? Не следите ли какви ги вършат локалните модератори на раздели и как раздават банове на поразия?! И това не му е първи такъв случай на Morski, просто досега аз не бях потърпевш, че да се оплаквам!
Ок иска да се драчи и иска да се прави на силен и вилен, защото е мод на раздел..., ама да не слага пернаментни банове и да не злоупотребава така смешно с дадена му власт!
Става въпрос за ника ми Lord VOODOO.

Получих и това ЛС.

Говорили сме по този въпрос ще му пратя ЛС- бана си беше засужен ;)
Да не гооврим, че той нарушава системо ето това:
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.

11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.

редвоно си ме объжда каот си мисли, че е безнаказан и е едв али не Бог, защото е от старите потребители....

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 30 ное 2009 20:47

Добре, защото иска да му махна бана, а нито съм го слагал аз, нито имам право да му го махам ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 ное 2009 20:50

SkArY_9 написа:Добре, защото иска да му махна бана, а нито съм го слагал аз, нито имам право да му го махам ;)

Той може много неща да иска ;) Писах му го и на ЛС, за мен си беше за бан по ип завинаги ;) Не от вчера го раздава много отворено, но както и да е- сега ще може пак да си ме псува на воля :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2009 20:57

MORSKI написа:
SkArY_9 написа:Добре, защото иска да му махна бана, а нито съм го слагал аз, нито имам право да му го махам ;)

Той може много неща да иска ;) Писах му го и на ЛС, за мен си беше за бан по ип завинаги ;) Не от вчера го раздава много отворено, но както и да е- сега ще може пак да си ме псува на воля :lol:

Завинаги ли каза? За толкова ли си го баннал?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Модератори”