Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот paceto » 16 юни 2011 20:26

Добре дошъл Васко и приятна работа ти желая :)
Колегите са ти казали вече, че ако имаш проблеми и въпроси винаги може да питаш :)

Като за начало и бърз поглед върху Модераторският панел прочети тази тема - viewtopic.php?f=52&t=11519
А после и тази , за да се запознаеш с правилата на Модератора - viewtopic.php?f=52&t=11900

Лека работа то желая :)

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 16 юни 2011 20:33

stenly написа:хахахаххахахаха да, прочетох и това мнение, ще се занимаем с тази част малко по-нататък, засега се надявам Дъстли да помага и обръща внимание малко повече на Милен, докато навлезе ;)

Ще помагам, въпросът е, че ще мога да влизам само сутрин и вечер :)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 юни 2011 21:00

vaskonti написа:Здравейте всички!
Както вероятно се досещате, казвам се Васил, живея в София, на 37г.! Радвам се, че ставам част от екипа, грижещ се за добрия вид на форума! Ще се постарая да оправдая доверието ви за да може форумът да си остане най-авторитетния спортен такъв!
Поздрави!
:)

Здравей!Пожелавам ти лека работа и по-малко нерви. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 юни 2011 21:29

paceto написа:Добре дошъл Васко и приятна работа ти желая :)
Колегите са ти казали вече, че ако имаш проблеми и въпроси винаги може да питаш :)

Като за начало и бърз поглед върху Модераторският панел прочети тази тема - viewtopic.php?f=52&t=11519
А после и тази , за да се запознаеш с правилата на Модератора - viewtopic.php?f=52&t=11900

Лека работа то желая :)

Прегледах тези теми още следобеда и на тоя етап имам един въпрос - правомощията ми са ограничени до това да трия или редактирам мнения, които нарушават правилата, така ли е? В темата за Панела има посочен раздел БАН, до който аз нямам достъп. Допускам, че това е нормално след като съм "заек" :) Интересува ме как да процедирам ако преценя, че някой заслужава наказание след като е пренебрегнал предупреждението ми на лично съобщение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 юни 2011 22:12

vaskonti написа: В темата за Панела има посочен раздел БАН, до който аз нямам достъп. Допускам, че това е нормално след като съм "заек" :) Интересува ме как да процедирам ако преценя, че някой заслужава наказание след като е пренебрегнал предупреждението ми на лично съобщение.

Добави ни в скайп ако ти е удобен този вид кореспонденция, или пиши на ЛС. Ако случайно няма никой на линия пиши тук.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юни 2011 22:13

Ами за начало е така да, но като свикнеш ще ти бъде пуснат и Бан системата.
Иначе ти имаш права само за раздела на ЦСКА ако случайно видиш на друго място, че не можеш да бършеш или заключваш теми.

Ако има някой наложително много за Бан пиши на някой от нас зелените и ние ще го оправим на мига.
Все пак е хубаво да се избягват Банове за щяло и нещяло и първо да се започне с триене и ако продължава да упорства го предупреждаваш или на ЛС или в темата и чак тогава може да се стигне до Бан ако продължава в същият дух.

Вече за тотални грубости и обиди си е желателно да си му праснеш един Бан и да се замисли, но също така не трябва да се прекалява и с дължината на Бановете :lol:

Дълги Банове се слагат на хора които вече са яли доста такива и не са си взели поука.

Това ти го казвам просто като съвет когато ти бъде пусната опцията за Бан пък ти вече ще си решаваш как да си работиш.

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 16 юни 2011 23:50

vaskonti написа:Здравейте всички!
Както вероятно се досещате, казвам се Васил, живея в София, на 37г.! Радвам се, че ставам част от екипа, грижещ се за добрия вид на форума! Ще се постарая да оправдая доверието ви за да може форумът да си остане най-авторитетния спортен такъв!
Поздрави!
:)

Здравей и от мен. Радвам се, че най-после раздел ЦСКА ще си има модератор. Аз съм и с ник "Модератор ЦСКА", така че можеш да ме търсиш за съвет и помощ винаги когато имаш нужда. Скайпа ми е marsimmar.
Приятна работа и по-малко нерви към "провокаторите"!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юни 2011 00:05

Просто да не им се връзва на приказките и да си модерира на спокойствие :)

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 17 юни 2011 00:42

paceto написа:Просто да не им се връзва на приказките и да си модерира на спокойствие :)

Именно! Колкото са по-малко емоциите, толкова са по-правилни решенията! ;)
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 17 юни 2011 00:53

Добре дошъл на vaskonti :)
Лека работа и ще помагаме с какво можем ;)

Върни се в “Модератори”