Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 15 юни 2011 09:55

kartago написа:Така, приятели! С "Левски" позакрепихме нещата, дано Милен се справи ( лично аз съм повече от доволен с неговият избор), време е да погледнем и към ЦСКА! Аз лично от доста време наблюдавам vaskonti ( дано съм му написал правилно ника), и за мен е много умерен потребител, нито веднъж не съм видял нещо лошо написано от него! Позволих си да му пратя ЛС, той ми отговори, че е съгласен да помогне, има възможност и от работата и от в къщи да работи, така че, чакам вашето одобрение!

Изчетох всички мнения, но твоето е най-категорично за него. След като няма против, мисля, че можем да действаме.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 15 юни 2011 09:58

Alternative написа:
slavia_forever написа:
Alternative написа:Форум Ботев има нужда от още един модератор.Ако се наложи да отсъствам,не искам да си представям на какво ще заприлича. :roll:

Като цяло подкрепям. Ти на кой се спря последно? И още нещо, сигурен ли си, че лятото без мачове ще има крещяща нужда от модератор, изхождайки от факта, че трудно се намира подходящ модератор за подфорум Ботев? Да не стане като със Сорсъра - казва, че ще модерира, а нещо се губи в много от времето?!

Ммм не знам какво сте се разбрали,но от доста време насам само аз модерирам. :lol: Разменихме някоя дума на скайп,после писа в Заседание и оттогава не сме си писали.Бяхме се спряли на plovdivchanina,дори си направи нов никнейм за да модерира с него-Пловдивчанинът.В очакване е. ;)

Решението за това момче е изцяло твое, надявам се не си сбъркал в преценката си. Дано да излезе читав. Дай ми другия му никнейм.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 15 юни 2011 12:07

stenly написа:Решението за това момче е изцяло твое, надявам се не си сбъркал в преценката си. Дано да излезе читав. Дай ми другия му никнейм.

Смятам,че не съм сбъркал.По принцип не обръща внимание на странични неща.
gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=63099
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 15 юни 2011 12:21

Irish stout написа:
Регистрираните никове са повече, ама дали потребителите са повече - не знам, много раздвоение, много нещо. :mrgreen:

Никнеймите и потребителите при нас са повече.Във вашият лагер също има раздвоения. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 15 юни 2011 13:59

Alternative написа:
Irish stout написа:
Регистрираните никове са повече, ама дали потребителите са повече - не знам, много раздвоение, много нещо. :mrgreen:

Никнеймите и потребителите при нас са повече.Във вашият лагер също има раздвоения. ;)

Сега остава да ме питаш защо гоним негрите в Америка. :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 15 юни 2011 22:47

Дъстли Мюлдер написа:Здравейте, хора!

Гледам, че Милен се справя добре в раздел Левски, мисля, че аз вече не ставам за модератор...просто нямам време, записах и курсове по немски, което означава, че съвсем няма да съм редовен...

Ако Стенли прецени, нека ми махне правата, Регър и Милен мисля ще се оправят.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 юни 2011 01:23

Дъстли Мюлдер написа:Ако Стенли прецени, нека ми махне правата, Регър и Милен мисля ще се оправят.

Ти си писал "ако прецени"! stenly написа, че е изчела всички мнения, което означава, че се е запознала и с твоето. След като си тук, явно е преценила да ти остави правата за момента. Ако беше помолил конкретно да ти махнат правата и това не се беше случило, тогава копирането на това мнение щеше да е по-адекватно.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 юни 2011 03:03

paceto написа:
kartago написа:Хайде, локалните ги разбирам, ама глобалните, само Коцето ли има мнение?!

Моля?Ти четеш? :roll:

paceto написа:vaskonti - За
Колебая се между Popcorn и crap, защото и двамата са точни.
За другите предложени пасувам.

Madridist написа:
kartago написа:Съгласен съм за модератор в подфорум "Ботев", наистина си има нужда, не искам да деля двата отбора, навсякъде си има зрънца, за Ицо много ме е яд, че е бил и модератор, ама прещрака ли му, няма спасение! Момчета, моля ви още веднъж за становище за модератор в раздел "ЦСКА", разбирам ви, че всеки си гледа "паничката", обаче ние пък трябва да гледаме "глобално" за целият форум, нали затова уж сме глобални! Освен Коцето никой не е дал мнение по предложението ми!

Значи за vaskonti, аз нямам никакви наблюдения и не мога да кажа нищо. Предвид крещящата нужда от модератор там и заради това, че ти имам доверие, аз казвам ДА. Също така,може да се помисли на предложенията,които неколкратно са дискутирани тук - пуканката, делянски47 и crap ;)

SkArY_9 написа:За ЦСКА и аз нямам наблюдени, но ако избирам - то това ще е Делянски ;)

От общо 5-ма Глобални 5-ма си казахме мнението, а ти в същото време пишеш, че само Коцето е дал такова :roll:

Хайде да не ти отговарям, може ли?! )))))))

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 юни 2011 03:22

Васконти не ми говори много като потребител. но мисля, че не е създавал проблеми. Спорил съм с него няколко пъти, интелигентен човек изглежда. Щом и Попов го предлага съм за.
За Ботев и идея си нямам.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юни 2011 03:58

kartago написа:Хайде да не ти отговарям, може ли?! )))))))

Лично твой избор си е ;)

Върни се в “Модератори”