Помните ли кои фенове хвърляха камъни на мача с Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Помните ли кои фенове хвърляха камъни на мача с Левски
Аз знам,но искам от вас да си признаете.Феновете на кой отбор хвърляха злополучните камани в мача,който изхвърли Миньор от "А"група.Аз бях на този мач,точно на същото място.
-
- Контакти:
Re: Помните ли кои фенове хвърляха камъни на мача с Левски
кво точно искаш да кажеш?
ivan_kalev написа:кво точно искаш да кажеш?
Нищо просто искам да си признаят.Защото Левски бил ги изхвърлил.
-
- Контакти:
brossy написа:ivan_kalev написа:кво точно искаш да кажеш?
Нищо просто искам да си признаят.Защото Левски бил ги изхвърлил.
не знам дали може да се получи ня'кав смислен вербален контакт с орките

Явно няма смелчаци от Миньоро.
5 мин.преди началото на мача,на стадиона дойдоха около 100 червени фена.Седнаха точно над нас(в началото на голямата трибуна)водеше ги Дучето.Не помня защо бяха там,може би ЦСКА играеше в друг ден.И започнаха да скандират най-известната си песен:К.р за Левски.В началото на второто полувреме получиха знак от Дучето и стана страшно.Така,че ЦСКА дефакто изхвърли Миньор от "А"група.Ако някой мисли,че не е така да заповяда във форума
5 мин.преди началото на мача,на стадиона дойдоха около 100 червени фена.Седнаха точно над нас(в началото на голямата трибуна)водеше ги Дучето.Не помня защо бяха там,може би ЦСКА играеше в друг ден.И започнаха да скандират най-известната си песен:К.р за Левски.В началото на второто полувреме получиха знак от Дучето и стана страшно.Така,че ЦСКА дефакто изхвърли Миньор от "А"група.Ако някой мисли,че не е така да заповяда във форума
Едно смислено мнение да вида.... браво 

- Lord VOODOO
Kак обичаха да казват левскарите....? А да сетих се: "Аман от поръчкови постове!"

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

brossy написа:Явно няма смелчаци от Миньоро.
Не говори глупости бе, момче, бях на тоя мач и не е така. Целия стадион почна да хвърля, защото съдиите ограбиха отбора!!!
Те па вас кога не са ви ограбвали. Когато бритиш хомосекшуъл даде червен картон на Бардон за неправилно дишане, тогава трябваше 40 000 човека да слезем и да го убием ли? Щото беше наистина важен мач, не като вашите...
ограбили ви дръжки ако съдията беше мъж трябваше поне 5 червени картона да ви даде , и вие си го знаете ама нали бяхте взели пари да биете левски знаете от кого