Всяка година едно и също
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Всяка година едно и също
Започва се.Наближи ли някой по завързан мач на Левски и все едно и също вече години .Или съдията не е подходящ,или стадиона няма лиценз и ред други проблеми.Марин Маринов 14 дни не можа да събере СТК към БФС за картотекирането на ЦСКА за лига Европа ,но сега е готов да ги събере в четвъртък спешно само и само да се играе мача на неутрален терен.Какво му е на стадиона в Перник ,нали пролетта му дадоха лиценз.Не е ли време унищожителите на българския футбол от БФС да дадат равни условия на всички отбори и да спрат да толерират по отвратителен начин 2-3отбора,които явно си плащат за подкрепата.
- valkata_levski
- Контакти:
Re: Всяка година едно и също
Абе ви защо не сте наказани?
Вие ходите из страната и се биете като последни талибани,пък после вълната виновна/на калпавия к-р/!!! 

valkata_levski написа:Абе ви защо не сте наказани?
И на стадион Хитър Петър да играем пак ще ви бием.Много толерират Миньор и това вече става явно.Трябваше да ви накажат поне 3 мача.Но нали Ковачки ви е собственик.......
- iisskkrreenn
- Контакти:
За Ковачки нищо лошо в Перник нали знаеш?
То и за Стара Загора важи в частност./Малко хора знаят/
То и за Стара Загора важи в частност./Малко хора знаят/
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]
пелинат написа:Започва се.Наближи ли някой по завързан мач на Левски и все едно и също вече години .Или съдията не е подходящ,или стадиона няма лиценз и ред други проблеми.Марин Маринов 14 дни не можа да събере СТК към БФС за картотекирането на ЦСКА за лига Европа ,но сега е готов да ги събере в четвъртък спешно само и само да се играе мача на неутрален терен.Какво му е на стадиона в Перник ,нали пролетта му дадоха лиценз.Не е ли време унищожителите на българския футбол от БФС да дадат равни условия на всички отбори и да спрат да толерират по отвратителен начин 2-3отбора,които явно си плащат за подкрепата.
Ебати нещастника. Вие толкова време един стадион като хората не можете да направите, само плачете срещу Левски. Аз се чудя защо изобщо БФС дава лиценз на този стадион. То е ясно - докато не построят нормален, ще играят, ако трябва и във Варна.
valkata_levski написа:Абе ви защо не сте наказани?
Да ви направят всички мачове на Герена та белким се успокойте.Вие като опустошихте стадиона в Ст.Загора и се бихте с полицията на финал за купата ,да не би да ви наказаха.
Най-неприятно впечатление от всички агитки ми прави тази на Миньор! Ставал съм свидетел на сблъсъци , ама в Банско на Локо Сф - Миньор направо бях потресен. Тия вандали скочиха да се бият с неутралната публика само защото бяха дрогирани.
Мен ако питате по-добре да не ви пускат в А група , докато не си оправите хулиганския и селски пернишки манталитет.
Мен ако питате по-добре да не ви пускат в А група , докато не си оправите хулиганския и селски пернишки манталитет.
Ебати нещастника. Вие толкова време един стадион като хората не можете да направите, само плачете срещу Левски. Аз се чудя защо изобщо БФС дава лиценз на този стадион. То е ясно - докато не построят нормален, ще играят, ако трябва и във Варна.[/quote]
Защо като наближи мач на Левски в Перник ,тогава почва да се говори за лиценз.Пролетта на първото гостуване на Левски в Пловдив на Ботев беше пак същото.
Защо като наближи мач на Левски в Перник ,тогава почва да се говори за лиценз.Пролетта на първото гостуване на Левски в Пловдив на Ботев беше пак същото.
пелинат написа:Започва се.Наближи ли някой по завързан мач на Левски и все едно и също вече години .Или съдията не е подходящ,или стадиона няма лиценз и ред други проблеми.Марин Маринов 14 дни не можа да събере СТК към БФС за картотекирането на ЦСКА за лига Европа ,но сега е готов да ги събере в четвъртък спешно само и само да се играе мача на неутрален терен.Какво му е на стадиона в Перник ,нали пролетта му дадоха лиценз.Не е ли време унищожителите на българския футбол от БФС да дадат равни условия на всички отбори и да спрат да толерират по отвратителен начин 2-3отбора,които явно си плащат за подкрепата.
Еми всеки отбор който не им е одобен трябва да му се намери кусура

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА