Започна ремонтът на стадион Миньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Започна ремонтът на стадион Миньор

Мнениеот sedem_!_dva » 15 юли 2009 13:04

:lol: На Миньоро от Перник агитката им е по-добра от тази на Локо Пд... :lol: :lol: :lol: Е такъв виц скоро не бях слушал, ало чича ми... вземи се стегни малко. :lol: Да не почнем да постваме клипчета, дори и от последното им дерби с Ботев, с ЦСКА и т.н да видиш за какво иде реч, че вие като агитка и като численост и като хореография, и като викане-песни и т.н сте на светлинни години от тях... Сравнявайте се тама с Черно море, Берое и другите такива агитки, ама от 4-те агитки на Левски, Ботев, Локо и ЦСКА сте много много далече. Вашата агитка наброява максимум 200 човека, даже и това са много, другите са просто фенове на отбора ви. :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 15 юли 2009 23:00

sedem_!_dva написа::lol: На Миньоро от Перник агитката им е по-добра от тази на Локо Пд... :lol: :lol: :lol: Е такъв виц скоро не бях слушал, ало чича ми... вземи се стегни малко. :lol: Да не почнем да постваме клипчета, дори и от последното им дерби с Ботев, с ЦСКА и т.н да видиш за какво иде реч, че вие като агитка и като численост и като хореография, и като викане-песни и т.н сте на светлинни години от тях... Сравнявайте се тама с Черно море, Берое и другите такива агитки, ама от 4-те агитки на Левски, Ботев, Локо и ЦСКА сте много много далече. Вашата агитка наброява максимум 200 човека, даже и това са много, другите са просто фенове на отбора ви. :lol:

Миньор се слави по принцип с публиката си като цяло,а не само с агитката която също не отстъпва с нищо на изброените в коментара ти.
Сравняваш това което правите на дербитата,като хореография и численост,но това са няколко мача в цялото първенство,а другите срещи с нищо не ни превъзхождате.
По посещаемост сме на 7 място за миналият шампионат,при положение че повечето срещи ги играхме извън Перник,а тези които бяха на стадион Миньор също бяхме ограничени от това,че само на 1/3 от стадиона се допускаше публика.При положение,че ние сме 85 000 жители,а вие и ЦСКА имате милиони привърженици,както и Пловдив е половин мильонен град и по отделно двата отбора би трябвало да са с близо 3 пъти повече фенове от нас,а се коментира и прави съпоставка също е показателно.
Също така и разликата между нас и Локомотив Пд по посещаемост е само 433 зрители средно на домакински мач,с ЦСКА-1280 и Левски шампиона на България-2227 и то при положение,на гореспоменатите проблеми с домакинствата извън и в Перник.
Надявам се,че през предстоящият сезон ще си проличи каква и колко публика имаме,когато домакинските срещи се играят в Перник и капацитета на стадиона след ремонта по голям.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 юли 2009 00:27

Ами говореше се за агитката преди в темата, а не за публиката като цяло... факт е че нямате факли, димки, различни песни, ако искаш погледни мачовете през миналия сезон да видиш на колко мача на Левски-домакински и няколко гостувания-с/у Ботев, Славия(то не е баш гостуване, ама както и да е ;) ) имаше хорео, светещи факли в целия сектор и т.н. Погледни и на ЦСКА, които имаха доста хореографии, Ботев е ясно, че бойкотират мачовете, но с тях не може да се сравнявате и като цяла посещаемост и като численост на агитка, Локо ПД също на всеки мач имат факли и т.н и те са повече от вас като агитка и факта който изтъкна е наистина така, Пловдив е половин милион, а Левски и ЦСКА се подкрепят от цяла България и затова не може и да има никакво сравнение м/у агитките подчертавам... Иначе вие си имате добра посещаемост на мачовете и ходите доста по гостуванията, което наистина е факт и като публика като цяло сте отлично на фона на слабата посещаемост в България, нещо което смятам ще се промени следващите години. ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 юли 2009 14:55

sedem_!_dva написа:Ами говореше се за агитката преди в темата, а не за публиката като цяло... факт е че нямате факли, димки, различни песни, ако искаш погледни мачовете през миналия сезон да видиш на колко мача на Левски-домакински и няколко гостувания-с/у Ботев, Славия(то не е баш гостуване, ама както и да е ;) ) имаше хорео, светещи факли в целия сектор и т.н. Погледни и на ЦСКА, които имаха доста хореографии, Ботев е ясно, че бойкотират мачовете, но с тях не може да се сравнявате и като цяла посещаемост и като численост на агитка, Локо ПД също на всеки мач имат факли и т.н и те са повече от вас като агитка и факта който изтъкна е наистина така, Пловдив е половин милион, а Левски и ЦСКА се подкрепят от цяла България и затова не може и да има никакво сравнение м/у агитките подчертавам... Иначе вие си имате добра посещаемост на мачовете и ходите доста по гостуванията, което наистина е факт и като публика като цяло сте отлично на фона на слабата посещаемост в България, нещо което смятам ще се промени следващите години. ;)

Не съм съгласен с коментара ти,че нямаме факли,димки и хореография,неща които присъстват почти на всеки наш мач.Но и не мисля,че те са най-важното,защото може да раздадеш на всеки да развява знаменце,лист хартия или нещо друго,но по време на срещата да е пасивен.Според мен задача на публиката е да нахъсва отбора допълнително през целият мач и мисля,че при нас се получава.
Колкото до слабата посещаемост в България съм напълно съгласен,но за да се промени трябва на терена да има качествена продукция,която да върне хората по трибуните.За съжаление не съм оптимист,че скоро това ще стане с оглед затъването на футбола в България.
Преди години стадиона в Перник се пълнеше,като дори в Б група нямаше под 5000 души публика,но тогава наистина имаше качествени играчи които играеха с големо желание и хъс и имаше какво да се види.

tekata_91
Контакти:

Мнениеот tekata_91 » 21 юли 2009 12:58

Ремонтът на стадион "Миньор" се движи по план, съобщиха от агенция "Спортни имоти" в Перник. Проектът, по който се изгражда съоръжението предвижда северната трубуна да разполага с осем сектора, всеки един от които с височина единадесет реда. Непосредствено над секторите ще бъде издигната 3,5 метрова подпорна стена, а теренът над нея ще бъде подравнен и залесен. Над централния сектор ще се изгради голяма площадка, от която журналистите и медиите да отразяват събитията на терена. Над нея ще бъдат ВИП ложите, те ще имат три сектора и ще са изцяло покрити с козирка. Седалките на новоизградената трубуна ще са идентични с тези в южната, като през цяло ще бъде изписано "Миньор Перник". Капацитетът на стадиона се очаква да бъде около 8000 седящи и 2000 правостоящи места. Секторът за гости ще бъде по традиция зад вратата в западната част на съоръжението. Той ще бъде изграден изцяло от бетон и ще разполага с подсилена ограда, за да бъде максимално устойчив при гостувания на големи отбори. Освен подобренията по трибуните, ремонът включва и изграждането на голям автопаркинг в близост до ВИП ложите, над самия стадион. От Общината съобщиха, че двете фирми, които са ангажирани с проекта имат срок до втори август за завършване на ремонтните действия.
А дано най-на края и ние да си имаме приличен стадион -мисля че го заслужаваме :) 8-)

Върни се в “Миньор”