Всяка година едно и също

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Всяка година едно и също

Мнениеот The deacon » 11 авг 2009 18:56

пелинат написа:Започва се.Наближи ли някой по завързан мач на Левски и все едно и също вече години .Или съдията не е подходящ,или стадиона няма лиценз и ред други проблеми.Марин Маринов 14 дни не можа да събере СТК към БФС за картотекирането на ЦСКА за лига Европа ,но сега е готов да ги събере в четвъртък спешно само и само да се играе мача на неутрален терен.Какво му е на стадиона в Перник ,нали пролетта му дадоха лиценз.Не е ли време унищожителите на българския футбол от БФС да дадат равни условия на всички отбори и да спрат да толерират по отвратителен начин 2-3отбора,които явно си плащат за подкрепата.

Смешен, виж само какви са аргументите да не ви накажат!!! Не се притиснявай, прави се всичко възможно мача да е в пернико! За нас няма значение - просто сме по-добрите и дори и на луната да го играем този мач пак ще ви бием!!! Чудя се само, защо не сте така надъхани когато играете с цдна?! ;)

пелинат

Мнениеот пелинат » 11 авг 2009 18:56

JoOrRe написа:Най-неприятно впечатление от всички агитки ми прави тази на Миньор! Ставал съм свидетел на сблъсъци , ама в Банско на Локо Сф - Миньор направо бях потресен. Тия вандали скочиха да се бият с неутралната публика само защото бяха дрогирани.

Мен ако питате по-добре да не ви пускат в А група , докато не си оправите хулиганския и селски пернишки манталитет.

Преди няколко дни Батков каза къде са наркозависимите,а спецполицаи проведоха акция за наркотици във фенклуб на Левски.

Minyor_pk
Контакти:

Мнениеот Minyor_pk » 11 авг 2009 20:02

The deacon написа:
пелинат написа:Започва се.Наближи ли някой по завързан мач на Левски и все едно и също вече години .Или съдията не е подходящ,или стадиона няма лиценз и ред други проблеми.Марин Маринов 14 дни не можа да събере СТК към БФС за картотекирането на ЦСКА за лига Европа ,но сега е готов да ги събере в четвъртък спешно само и само да се играе мача на неутрален терен.Какво му е на стадиона в Перник ,нали пролетта му дадоха лиценз.Не е ли време унищожителите на българския футбол от БФС да дадат равни условия на всички отбори и да спрат да толерират по отвратителен начин 2-3отбора,които явно си плащат за подкрепата.

Смешен, виж само какви са аргументите да не ви накажат!!! Не се притиснявай, прави се всичко възможно мача да е в пернико! За нас няма значение - просто сме по-добрите и дори и на луната да го играем този мач пак ще ви бием!!! Чудя се само, защо не сте така надъхани когато играете с цдна?! ;)

Аре да говориме след мача кой е по добър нема смисъл сега да говориме щото май на герена завършихме равен.И защо мислиш,че несме така надъхани срещу Цска а ?

17.11.1968

Мнениеот 17.11.1968 » 11 авг 2009 23:39

JoOrRe написа:Най-неприятно впечатление от всички агитки ми прави тази на Миньор! Ставал съм свидетел на сблъсъци , ама в Банско на Локо Сф - Миньор направо бях потресен. Тия вандали скочиха да се бият с неутралната публика само защото бяха дрогирани.

Мен ако питате по-добре да не ви пускат в А група , докато не си оправите хулиганския и селски пернишки манталитет.

Селяци кво да ги праиш, що не правят така в София или Пловдив, а там са кротки... Набили 5-ма фена на Локо СФ, взели едно знаме на туристите от Пирин, скочили на некви ушевци-селяци и се мислят за големата агитка...

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 12 авг 2009 02:12

Жълто-Черни приятели, то е прозрачно ясно. След мача с ЛеФски ще получите лиценз но къде сте тръгнали да се оплаквате от "честния,некорумпиран отбор на народа" и мъдрия адвокат Батков,а? Само забележете що за фамилия е тва Батков - аз ще ви кажа, това е помашка фамилия. Помак с власт,помак замечтан за некви евро походи,които няма да се случат защото ПОМАКО Смолянски, :evil: няма как да упражняваш натиск върху УЕФА,евро съдиите,клубовете!
За едно са прави левскарите те са народен отбор, за народни танци под закрилата на НАРОДНАТА ВЛАСТ...
На синия стадион си властва комунизмът яко при тва ,а най-гадното е ,че е заразен и се е пренесъл и в БФС .
ЛЕФСКИ-СПАРТАК - БФС -ВЕЧНА ДРУЖБА!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 12 авг 2009 10:20

Аз немога да разбера защо всички си затварят очите пред ремонта който е извършен в Перник. Томислав Русев вчера в гонг, пак намекваха с В.Г., колко бил зле стадиона в Перник. И че президента щял да се обажда да ни дадат лиценз. Па като си журналист, поне влез в сайта на Миньор и провери дали стадиона е в същото състояние.При цялата разруха в БГ-футбола, при нас се случи нещо хубаво и то финансирано от общината. И нямат доблеста да го отразят, защото става дума за Миньор. В Перник и Уембли да построим, на говедата пак няма да им хареса. Как всички отбори миналата година гостуваха в Перник, и никой не се оплака.

Днес лицензионната комисия ще дойде да одобри ремонтираният ни стадион и в Гонг очаквам подигравателно заглавие от сорта:

"Нищо ново, дадоха лиценз на Миньор"
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 авг 2009 10:47

Това, че сте боядисали петте си седалки не е ремонт. Те и на армията мислеха, че като пуснат сто мангала да ги изчистят ще вземат лиценз, ама и там синьото бфс не им го даде. Нищо, имам информация, че в събота е пратена бригада за довършителните дейности на стадиона и щял да светне.

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 12 авг 2009 11:01

tprodanov написа:Това, че сте боядисали петте си седалки не е ремонт. Те и на армията мислеха, че като пуснат сто мангала да ги изчистят ще вземат лиценз, ама и там синьото бфс не им го даде. Нищо, имам информация, че в събота е пратена бригада за довършителните дейности на стадиона и щял да светне.

В голяма грешка си. Нищо не е боядисвано.Цяла нова трибуна има.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 12 авг 2009 11:30

Изображение
Изображение
Само Левски!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2009 11:49

trakia написа:Жълто-Черни приятели, то е прозрачно ясно. След мача с ЛеФски ще получите лиценз но къде сте тръгнали да се оплаквате от "честния,некорумпиран отбор на народа" и мъдрия адвокат Батков,а? Само забележете що за фамилия е тва Батков - аз ще ви кажа, това е помашка фамилия. Помак с власт,помак замечтан за некви евро походи,които няма да се случат защото ПОМАКО Смолянски, :evil: няма как да упражняваш натиск върху УЕФА,евро съдиите,клубовете!
За едно са прави левскарите те са народен отбор, за народни танци под закрилата на НАРОДНАТА ВЛАСТ...
На синия стадион си властва комунизмът яко при тва ,а най-гадното е ,че е заразен и се е пренесъл и в БФС .
ЛЕФСКИ-СПАРТАК - БФС -ВЕЧНА ДРУЖБА!!!

Той Христолов ше ви оправи, папагал вмирисан .... Б група ви зове 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Миньор”