Момчета искам мнението ви за утрешният мач.Благодаря.
Къв е Митьо според вас???
БПФК1912-МИНЬОР ПЕРНИК
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- емо73канар
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: БПФК1912-МИНЬОР ПЕРНИК
гаден селски п.....ст!миньору,подрепете ни в начинанието ни утре 

небивал интерес по темата
Дано се получи хубав мач,ако не решите даго прекратите.Вече в нашия форум се Мисли за някъв трансперант,но аз няма да съм на мача заради раннияму час.Пожелавам си хубав мач и по-добрия да победи(и още повече искам това да сме ние
)Дано да победим и вие после да се спасите от испадене и вие знаете койда се махат Бела,Вихрен,Спартак и Христолов.Жълто-Черните ще спасат България,а после и Света 

Разбрах че ще ни подкрепите в борбата ни със Селския Идиот на днешния мач.Ако е вярно - едно голямо БЛАГОДАРИМ!Защото ще сте първия и единствен засега отбор който ще ни подкрепи официално на мач.Но това е и нормално,все пак сме българските канарчета и ние и вие.Дано и двата отбора играем в А група и догодина,но ние с нов собственик.Има други отбори за изпадане 

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- Fallen_Angel
- Контакти:
Истинска си беше подкрепата, за което благодарим.
Само една, единствена много малка забележка - момчета от Перник, не пейте за отбори, които ги няма на терена... Те твърдят, че на никой не им пука за нищо друго, освен за тях, а вие по този начин го и доказвате. Не знам дали някой от агитката ви чете тук, но обмислете тази дребна, конструктивна критика.
Само една, единствена много малка забележка - момчета от Перник, не пейте за отбори, които ги няма на терена... Те твърдят, че на никой не им пука за нищо друго, освен за тях, а вие по този начин го и доказвате. Не знам дали някой от агитката ви чете тук, но обмислете тази дребна, конструктивна критика.
- manolovplamen
- Контакти:
Е подкрепихме ви! Дано да сте доволни!
И дано да дойдат хубави дни за вашия отбор!
Ние сме доволни и от резултата!
И дано да дойдат хубави дни за вашия отбор!
Ние сме доволни и от резултата!
Само Левски!
Мерси много за поткрепата мончета.
ЖЪЛТО ЧЕРНАТА ИДЕЯ Е ВЕЧНА!!!
Плучи се ин тересен мач в които можеби заслужавахме поне 1 точка но такъв е живота с Спартак 1 удар 3 точки а днес малко по добре но пък 0 точки.
ЖЪЛТО ЧЕРНАТА ИДЕЯ Е ВЕЧНА!!!
Плучи се ин тересен мач в които можеби заслужавахме поне 1 точка но такъв е живота с Спартак 1 удар 3 точки а днес малко по добре но пък 0 точки.
-
- Контакти:
БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА ПИ4ОВЕ