Преди двубоя сме с едни гърди напред, след двубоя може да сме три точни назад

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MoNteS_07 написа:Мисля,че не направихме лош мач.Се пак играхме срещу шампиона Литекс.Както можеха да ни отнесът с 5,6 така можеше и да ги бием или поне равен да хванем.Двана доста наивни гола.Очаквам вача с славистите да бъде спечелен от нас.А онова говедо над мен ще му кажа само 2 думи "Ду*ай пе**ал"
dodo7271 написа:Миньор е изключително смешен отбор. От първите мачове се вижда, че въглищарите са най-слабия отбор в А група. Срещу Литекс им свириха измислена дузпа, но те със свалени гащи си замълчаха и нищо не казаха.
MoNteS_07 написа:dodo7271 написа:Миньор е изключително смешен отбор. От първите мачове се вижда, че въглищарите са най-слабия отбор в А група. Срещу Литекс им свириха измислена дузпа, но те със свалени гащи си замълчаха и нищо не казаха.
Хаха дузпа поне за мен имаше.Златков го държеше ясно се вижда.Пресилено падна играча на Литекс,но имаше задържане.Можеби при първия гол имаше нарушение на наш играч,но несъм сигурен.И защо да сме най-слабия?Миньор направи 2-1 с шампиона на БГ не виждам нищо срамно в това.А левскарите винаги ще искат да сме в Б група защото никога не сме им били лесен съперник.Както и на всички други.Миньор ще бъде по-силен от миналата година 100% съм в това.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост