"Войводи Сливен" се оттегля!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Re: "Войводи Сливен" се оттегля!

Мнениеот Tomislav_Fan » 11 апр 2010 19:34

Жалко, че беше голям футболист ама като човек е пълен боклук кмета на Сливен...мнението ми се затвърди на 100% след случката с полицията...

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 11 апр 2010 19:37

Голям футболист, нищо като човек!
Като гледам Сливен се запътва с пълна сила към "Б" група.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 11 апр 2010 19:43

Отбора Сливен е еквивалент на града ..... целия град е разкопан с по 2-3 метра дупки за смяна на водопроводи и Лечков се скарал с тая фирма дето оправя водопроводите..... ся ко прайм незнам.....целия център е с мостчета не мой се мине
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 апр 2010 19:45

Аре някой да даде малко инфо за тез' "войводи" и що се махат ! :( Ясно,че от Кабриолета чеп за зеле не става...
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 11 апр 2010 20:16

loko1936 написа:
SHYNE написа:СВОБОДА ЗА ВОЙВОДИТЕ !!!!

xaxa spokoino te ne sa botev krumovo :)

Не съм чувал такъв отбор и пиши на кирилица-знам,че ти е трудно. :lol:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 11 апр 2010 20:33

По-голяма глупост не бях чувал - фракция от какво сте, вижте какво значи фракция...буахахаха...оттегля си подкрепата - егати и феновете - феновете са зад отбора в добро и лошо и се борят срещу тези, които работят срещу този отбор, били те ръководители, БФС и т.н. Поредните измислени фенове, които допреди 5 години даже не съществуваха...оттегляйте се където ви душа иска!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 апр 2010 20:40

difeza написа:Ами то че до момента като гледам каква подкрепа имаше представям си от сега какво ще става.Сигурно ще се чуват хората които минават покрай стадиона какво си говорят.

Имаше голяма и страхотна подкрепа ......ама само в първият полусезон, когато бяха новаци.....след това, почнаха покупко - продажбите ....и на футболисти ....и на мачове !
Нека само се сетим ....в домакинските мачове, на този есенен полусезон, когато Сливен тъкмо се бяха завърнали в 'А' група, по колко хора идваха на стадиона ?
Посещаемоста ...не падаше под 8 000 !
За съжеление ....Лечков използва завръщането на Сливен ( с изключение на споменатия полусезон след завръщането ) ....за всичко друго, но не и за футболни цели !
................................................................................................................

MaRTo1233 написа:Отбора Сливен е еквивалент на града ..... целия град е разкопан с по 2-3 метра дупки за смяна на водопроводи и Лечков се скарал с тая фирма дето оправя водопроводите..... ся ко прайм незнам.....целия център е с мостчета не мой се мине

Ето това е по голямата трагедия !
Сливен ....от един от най чистите градове ....и с прекрасни улици и булеварди ( допреди 2-3 години ) .....сега е развалина ....мен лично са ме питали гости на града - дали случайно не е имало бомандировки ? ? ?
Абе трагедия е в момента ....спирам да пиша по темата ....че се нервя ! .... :evil:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 11 апр 2010 20:53

Колкото пъти съм ходил на мач в Сливен, съм виждал, че агитката на отборът е не повече от 10 човека за съжаление. Говоря за тези, които цял мач не спират да пеят и да подкрепят отборът си. Вчера 90 % от феновете на ст. ''Хаджи Димитър'' бяха или за ЦСКА или за Левски.

[offtopic]А що се отнася до Лечков, на около 100 метра от стадиона се събираше подписка за неговата оставка и доста хора се подписваха постоянно.[/offtopic]
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 апр 2010 21:50

Club Foot написа:Колкото пъти съм ходил на мач в Сливен, съм виждал, че агитката на отборът е не повече от 10 човека за съжаление. Говоря за тези, които цял мач не спират да пеят и да подкрепят отборът си. Вчера 90 % от феновете на ст. ''Хаджи Димитър'' бяха или за ЦСКА или за Левски.

[offtopic]А що се отнася до Лечков, на около 100 метра от стадиона се събираше подписка за неговата оставка и доста хора се подписваха постоянно.[/offtopic]

Е, то срещу Левски и ЦСКА .....винаги е така - около 90% от сливналиите на стадиона ....са или за Левски ....или за ЦСКА ....или против ... ( зависи, срещу кого от двата отбора играе Сливен ) .... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

sliven
Контакти:

Мнениеот sliven » 11 апр 2010 22:26

Здравейте на всички.
Колкото и странно да ви е,на вас,а и на всички,да Сливен има фракция и то не от вчера,а от вече няколко годинки,както и да е.Миналата година,вярно имаше еуфория и имаше публика на стадиона и да вярно е,че не сме много като численост,но все пак ни има и се опитваме,хората,които ходят на мачове знаят,че сме били в Пловдив,София,Бургас,Варна и т.н.
Но да си дойда на думата.Оттегляме се,не заради слабата форма на клуба,напротив,оттегляме се заради отношението на клуба към нас в продължение на тази година,както и на полиция,именно заради това този сезон,почти нямаше никаква подкрепа към момчетата.За нашия клуб и за наще полицаи,които слогуват и чакат като месия,кмеат на града ни,ние сме "Боклуци,Изроди,Пияници и Наркомани",което не е вярно.Този клуб ние сме ходили къде ли не и насреща няма едно елементарно уважение,с нас се държат като с пълни боклуци,преди време даже ни беше заявено,че "Ние не сме нужни и че Сливенската публика ще бъде Европейска без нас".А след вчера,на почивката на мача с Цска и след неговия край,чашата преля..Умолявам това,което става да не бъде политизирано,просто е отношението на един клуб,към своите,макар и малко верни привърженици,с които те не искаха да работят заедно.Това..Поздрави на всички.

Върни се в “Сливен”