Сливен-истинския БГ футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Сливен-истинския БГ футбол

Мнениеот gzagorov » 02 окт 2008 18:00

Goshko написа:
gzagorov написа:
RONNY написа:има ли интернет там в тва село

Абе, изрод, когато Сливен е бил важен за България град, в София всички са били роднини, бе! Село било... Тъпанар! Ти знаеш ли история, бе...
И междувпрочем ти откъде си... гражданин!

Мойто момче незнам що всички селяни толкова мразите София, а само се бутате да дойдете тук. Мене като ме дразни Сливен не ходя там .... Тя София за тва вече е лудница щото се напълни със селяни.... Евала само че бихте прасетата нищо друго не става от вас

Брат, аз да съм споменал някъде, че мразя София? Острият ми тон е предназначен не за всички софиянци по принцип, а конкретно за този индивид, който съм цитирал, и който вероятно идва от някое населено място с име "-ово". И за такива като теб (разбирай "тъпанари").
Конкретно за София - не точно сливналии са виновни за състоянието на София, но предполагам тебе някои градове от северо- и югозападна България не са ти виновни, тъй като вероятно си от там. Айде със здраве, няма да се занимавам повече с такива като теб, понеже не се чувствам на нивото на вас "чистокръвните". :evil:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 02 окт 2008 18:35

RONNY написа:има ли интернет там в тва село

Пращат телеграми на един студент ( ама и той е от Ямбол ) в София, който плаща на един комшия да поства, щото не знаел как става. :lol: :lol:
нямам подпис...

Потребителски аватар
slivenhools
Контакти:

Мнениеот slivenhools » 03 окт 2008 15:28

Пък такива фенове на псевдоотборчета като Славия как имат такава наглост да коментират ами,че то по-голям мафиот от В.Стефанов няма.

Потребителски аватар
slivenhools
Контакти:

Мнениеот slivenhools » 03 окт 2008 15:39

Miki85 - ти си голям нещасник погледнете си вашия отбор той е пълен с циганета и африкански маймуни и щом сте голям отбор ,защо стадиона ви е почти винаги празен пък то това стадионли е ?Най-успелия български клуб с жалко подобие на стадион и с една шепа публика Лечков бил корумпиран ами ела да видиш има и за него има и за жителите на гр.Сливен базата ни има европейски вид ,а града ни свети като Ню Йорк ,какво да кожем за вашия бос окраде десетки милиони и съсипа Кремиковци като ощети хиляди семейства работещи в комбината и една стотинка не даде за Българска армия поне за козметични подобрения така,че остави Сливен и Лечков намира и си гледай в собственото канче.

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 05 окт 2008 14:02

НЕКА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЛЕВСКИ И ЦСКА ВИДЯТ КОЛКО ЦИГАНИ ИГРАЯТ В ОТБОРИТЕ ИМ И ПОСЛЕ ДА ГОВОРЯТ ЗА ЦИГАНИИ.А ДАЛИ ЧОВЕК Е ЦИГАНИН НЕГЪР ИЛИ ЖЪЛТОКОЖ ТОЙ ПРЕДИ ВСИЧКО Е ЧОВЕК.АКО НА НЯКОЙ ТОВА НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ СТОИ МЕЖДУ ПРАСЕТАТА ИЛИ ГОВЕДАТА И ДА СЕ ПАЗИ ОТ ЦИГАНИ МЕЖДУ ФЕКАЛИИТЕ ИМ...

Върни се в “Сливен”