Здравейте! Искам да ви поканя в играта
e-Sim. Играта е сравнително нова и е нещо като копие на една друга игра наречена
eRepublik.. Няма чак толкова голям брой играчи, но това не значи, че не е интересна. Напоследък eRepublik се превърна в един боклук, който иска от теб само да купуваш злато. В
e-Sim злато не може да се купува и от вас се искат умения, за да се развиете. В играта вие можете да се биете срещу враговете на България, да развивате собствен бизнес, да станете журналист, политик и дори президент. Пари се правят сравнително лесно. Само трябва да имате малко търпение. В момента в играта има около 10 000 активни играча от 39 държави, от които 800 българи. Най-силните държави в играта са България, Литва, Полша и Сърбия. В момента България изглежда така:

Завладели сме цяла Турция и Израел.
Препоръчвам ви в началото да се биете без оръжие или с оръжие к1. 90% от играчи използват к1 оръжия.
Линк за регистрация -
http://e-sim.org/lan.15472/Нарочно давам реферален линк, защото ако се регистрирате през реферален линк печелите бонуси след като вдигнете 7-ми левел. Ако имате въпроси за играта можете да ми пишете. Така печелим и аз и вие.
Наръчници:
Как да си поддържаме здраветоКак да си биемНаръчник за начинаещия бизнесменНаръчник за журналистиПарламентарни избориПрезидентски избориПартийни избориКакво е валутен пазар и всичко за негоАко модераторите сметнат, че темата нарушава някое правило - кош. Благодаря!