Интересни прогнози за предстоящите мачове през уикенда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Интересни прогнози за предстоящите мачове през уикенда

Мнениеот siniq_fen » 10 фев 2012 12:21

Много интересни и завързани мачове ще се играят , особено в Англия :) Аз лично ще заложа на ниски коефициенти, защото другите са много завързани и трудно ще ги позная. Ето и моя избор:
АПОЕЛ Никозия - Етникос 1
Твенте - Хераклес 1 (на първо полувреме)
Дънфърмлин - Рейндърс 2 (на ХК)
Съндърланд - Арсенал 2
Последният е "рисковия", но мисля, че Арсенал ще започнат да набират скорост, а и е време на Съндърланд да загуби.
Успех! ;)
Само Левски!

di4o
Контакти:

Re: Интересни прогнози за предстоящите мачове през уикенда

Мнениеот di4o » 10 фев 2012 12:39

Приятелю, ако се прави класиране откак е дошъл Мартин О'Нийл - то Съндърланд би бил на първо място ... ;)
По-скоро 1Х бих го играл този мач. :)

Отбора на Съндърланд посреща лондонския Арсенал в един от най-интересните двубои от 25-тия кръг в английската Висша лига. Футболната среща между двата тима ще се играе на терена на стадион “Стейдиъм ъф Лайт” в събота (11.02.2012) от 17:00 часа българско време.

Съндърланд определено се намират в отлична форма и бележат сериозен възход в последните си няколко срещи, записвайки своята пета победа в последните си шест шампионатни мача под ръководството на Мартин О’Нийл, побеждавайки с минималното 1:0 Стоук Сити, като гости в миналия кръг. След този пореден успех, “черните котки” се изкачиха на престижното осмо място във временното класиране в английската Висша лига, с актив от 33 точки, постигнати с девет победи, шест равенства и девет загуби, при голова разлика 33-24. Особено впечатляващи са изявите на Съндърланд на свой терен в последните няколко двубоя, след като в началото на сезона домакините бяха изключително колебливи на своя “Стейдиъм ъф Лайт”, записвайки едва една победа в първите си седем домакинства. След уволнението на Стийв Брус и назначаването на Мартин О’Нийл начело на отбора, ситуацията обаче коренно се промени и с новия си мениджър начело “черните котки” не познават вкуса на загубата пред своя публика, регистрирайки четири победи и едно равенство в последните си пет домакинства. Сред тези четири успеха, трябва да отбележим и победата с 1:0 над най-добрия към момента отбор в Англия и лидер във временното класиране Манчестър Сити. За предстоящото дерби с Арсенал, треньорското ръководство на Съндърланд има за разрешаване доста проблеми, свързани с контузиите на част от основните играчи в отбора. Със сигурност двубоя с “артилеристите” ще бъде пропуснат от Лий Катърмол, Дейвид Воън, Уес Браун, Никлас Бендтнер, Матю Килгалън, Тайтъс Брамбъл, Маркос Анхелери, Крейг Гордън, а под въпрос остава участието на контузения полузащитник Стефан Сесеньон.

Арсенал прекъсна негативната си серия от четири поредни мача без победа, разгромявайки гостуващия Блекбърн със 7:1 в двубой от последния засега кръг. Така след този успех възпитаниците на френския мениджър Арсен Венгер заеха шестото място във временното класиране, изпреварвайки с една точка тима на Ливърпул, но все още продължават да са извън местата даващи право на участие в европейските клубни турнири, изоставайки на две точки от петия Нюкасъл. Активът на “топчиите” е 40 точки, постигнати с 12 победи, 4 равенства и 8 загуби, при голова разлика 46-34. При своите визити, футболистите на Арсен Венгер определено не показват това, което очакват от тях техните фенове, записвайки едва четири победи в досегашните си 12 гостувания през настоящия сезон в Англия. Колебливите изяви на Арсенал през този шампионат се дължат най-вече на многото контузени в лагера на “топчиите” и липсата на адекватна трансферна политика, която да привлече техни качествени заместници. Въпреки че, някои основни единици в състава на “артилеристите” са вече на линия, все още в лазарета остават футболисти като Емануел Фримпонг, Андре Сантуш, Абу Диаби, Карл Дженкинсън, Джак Уилшир. Под въпрос за визитата на Съндърланд е и контузения Киърън Гибс, за който обаче съществува вероятност да бъде на линия за двубоя с “черните котки”.

Домакините от Съндърланд играят отлично под ръководството на Мартин О’Нийл и определено имат всички шансове да се поздравят с успех в двубоя си с Арсенал. Гостите пък не са спечелили нито едно от последните си три визити на “черните котки”, записвайки една загуба и две равенства. Въпреки внушителната победа със 7:1 в последния си мач, представянето на “артилеристите” в последните им срещи си остава доста колебливо, за разлика от това на домакините от Съндърланд, които се намират в блестяща форма. Прогноза 1Х. Желаем Ви успех!
http://prognozisport.com/sandarland-arsenal-11-02-2012/
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 10 фев 2012 12:55

Меси да пропусне дузпа @ 18.00 - Pinnacle
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 10 фев 2012 13:50

Аз бих пуснал Манчестър Юнайтед-Ливърпул 2 и Евертън-Челси 1.

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 10 фев 2012 14:18

Eвертън-Челси 2 Ливерпул-маната x

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 10 фев 2012 14:34

Съндърланд и Евертън ще победят съответно Арсенал и Челси. Съндърланд, както каза колегата по-горе, са в отлична форма - все пак треньор им е Мартин О'Нийл. Колкото до Евертън, те са изключително силни гости. Преди 2 седмици доказаха това като победиха кандидат-шампиона Сити. Да не забравяме, че за Челси отсъстват Саломон Калоу и Дидие Дрогба, които са с Кот Д'Ивоар на КАН. Също така Челси са без Рамирес и Лампард, които са контузени.

Други интересен мач, който си заслужава да се пробва е Удинезе - Милан. С оглед представянето на двата отбора и моментната форма Удинезе са длъжни да победят. Тото Ди Натале няма спирка този сезон. От 5 мача насам единствено непобедимия Ювентус е взел точка на Фриули. Милан се издъниха 2 мача подред(0-0 с Наполи и 0-2 от Лацио) и са длъжни вече да победят, ако искат да продължат да се борят за титлата, но ми се вижда невъзможно - Удине играят страхотен футбол.

Атлетик Билбао са задължени да победят след като последния мач направиха зрелищно 3-3 с конкурента Еспанйол. Баските играят страхотно и не мисля, че Бетис ще ги затруднят с нещо.

Най-интересният мач поне според мен този уикенд ще бъде Тотнъм - Нюкасъл. Тотнъм не са в много добра форма въпреки, че постигнаха 0-0 на Анфийлд последния кръг. Нюкасъл са приятната изненада този сезон, като за това спомага Демба Ба. Сенегалеца има 16 попадения този сезон, а и новото попълнение - сънародника му Папис Сисе доказа, че може да вкарва срещу Астън Вила. В класирането последните 6 мача Съндърланд и Нюкасъл са 2-та отбора изпреварващи богаташите от Сити. Въпреки това Тотнъм е силен домакин и ще се опитат да вземат 3-те точки и да се борят за титлата. Като цяло аз ще заложа на победа на Нюкасъл тъй като са ми симпатичен отбор.

Суонзи - Норич е доста завързан мач. Домакините ми станаха любимци с тези силни резултати като домакин срещу Челси, Арсенал, Астън Вила и др. От друга страна Норич са много корав отбор и показват, че не трябва да се подценяват. Смятам, че този мач ще завърши наравно, тъй като Суозни отдавна нямат загуба на свой терен, но едва ли ще победят Норич.

Сигурни победи за водачите във Франция - Лион и Монпелие. Байерн също са задължени да победят Кайзерслаутерн след издънката срещу Хамбургер. Кайзерите пък са доста колебливи последните кръгове.

Bердер - Хофенхайм 1
Дортмунд - Леверкузен 1
Щутгарт - Херта Х
Мюнхенгладбах - Шалке 04 1
Това са ми прогнозите за Бундеслигата, но там не следя толкова първенството.

За неделя:
Сити нямат право на грешка срещу Вила. Смятам, че ще се получи завързан и интересен мач, но мисля, че Сити ще победят с 2 гола.

Ювентус и ПСЖ няма да се издънят като гости на Болоня и Ница и ще си вземат трите точки в търсене на титла.

За Испания прогнозите са ми следните:
Малага - Майорка Х
Еспаньол - Сарагоса 1(с два или повече гола - ХК)
Валекано - Хетафе Х
Валенсия - Хихон 1
Виляреал - Гранада 1

Благодаря за вниманието и успех на всички! ;)
1934---1938---1982---2006

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 10 фев 2012 14:43

Паниониос-Янина 1 2.20 Левадиакос-Ас.Триполис 1 2.37 Успех...
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 10 фев 2012 14:46

angelos1982 написа:Паниониос-Янина 1 2.20 Левадиакос-Ас.Триполис 1 2.37 Успех...

Пас Янина са много корав отбор, не мисля, че ще загубят тази среща :)
1934---1938---1982---2006

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 10 фев 2012 14:57

Аз пуснах за Челси. Време им е да бият вече. Предните 2 кръга им хванах хиксовете. Дано сега да не разочароват.
Изображение

Потребителски аватар
Bok Dzeko
Контакти:

Мнениеот Bok Dzeko » 10 фев 2012 15:00

Рейнджърс са във всичко друго,но не и във форма така че според мене този ти е рисковия,не Арсенал :lol: :lol:
[center]Ewig grünen Wolf[/center]

[center]Изображение[/center]

Върни се в “Игри и забавления”