Склучвало ли се е на някого при вече приет залог,и след известно време да бъде намалeн коефицента на дадено събитие?
На мен ми се случи,казаха ми,че било станало грешка.
Това е бет365,за мен това е измама,вeс едно аз сбъркам някой мач и да искам да ми отменят залога
Измама при букмекърите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Измама при букмекърите
Последна промяна от Дидо на 22 яну 2012 17:25, променено общо 1 път.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Re: Измама при букмекърите
да, напълно нормално е и често става, правят грешки, хората ги дебнат, понякога влизат и в арбитраж с други букита. заложено е в общите условия, нищо не можеш да направиш
, получаваш съобщение и това е, до следващия път 1 на 20 минава де
трябва да се опитва. аз скоро имах такова съощение
Здравейте ...........
Свързваме се с Вас относно залог номер .........I, направен на коефициент 7.00 за Кършияка - Кършияка (Първо Полувреме/Краен Резултат Коняспор v Кършияка). Забелязахме, че залог за тази селекция е направен след като вече е бил известен резултатa и поради това, в съответствие с нашите правила, селекцията беше отменена.
Моля приемете нашите извинения за причиненото неудобство.
С Уважение,
Екип на bet365
bet365 спазва Закона за Хазарта, за повече информация - http://www.gambleaware.org.uk

Здравейте ...........
Свързваме се с Вас относно залог номер .........I, направен на коефициент 7.00 за Кършияка - Кършияка (Първо Полувреме/Краен Резултат Коняспор v Кършияка). Забелязахме, че залог за тази селекция е направен след като вече е бил известен резултатa и поради това, в съответствие с нашите правила, селекцията беше отменена.
С Уважение,
Екип на bet365
bet365 спазва Закона за Хазарта, за повече информация - http://www.gambleaware.org.uk
Ето какво ми писаха:
Здравейте Diyan
Свързваме се с Вас относно залог номер YD80061293F, направен на коефициент 2.75 за Над 2.5 (Голове в Мача - Алтернативни Пенаярол v Либертад). Забелязахме, че тази селекция е направена на неточен коефициент и поради това, в съответствие с нашите правила, ще бъде уреден по коригирания коефициент 1.50.
С Уважение,
Екип на bet365
при теб е друго,явно мача е свършил или се е играл по рано а при мен нещата стоят по друг начин
мача се игра и аз направих този залог в 25 мин. при резултат 0:0
мача се игра и аз направих този залог в 25 мин. при резултат 0:0
ха, тея са луди, оувъра на Пенярол го играх на 1,83 в азия, бет365 бяха напълно в час с коефициента, не може да е 1,5 при 0-0
http://www.oddsportal.com/soccer/south- ... er-under;2
ако си го играл в 25 мин, е било 0-1, защото либертад поведоха в 8, после предаването се срина към 20 мин и азиатците го извадиха, нямаха точно инфо как върви, към 43 се усетиха всички за гола. така че 1,5 ти е на над 2,5 при резултат 0-1
тая купа я играят в дивия някъде, нямаше никакви хора доколкото гледах онзи ден, почти никой не ги отразява, а и днес с резервите, тотална неяснота
но питай 365 все пак заради резултата ли е
188- Football:21/01 [Copa Antel Comunicaciones (In Uruguay)] (CA Penarol VS Club Libertad) We apologise for the inconvenience caused for discontinuing the In-Play betting. This is due to disruption on the live broadcasting service.
ако си го играл в 25 мин, е било 0-1, защото либертад поведоха в 8, после предаването се срина към 20 мин и азиатците го извадиха, нямаха точно инфо как върви, към 43 се усетиха всички за гола. така че 1,5 ти е на над 2,5 при резултат 0-1
тая купа я играят в дивия някъде, нямаше никакви хора доколкото гледах онзи ден, почти никой не ги отразява, а и днес с резервите, тотална неяснота
188- Football:21/01 [Copa Antel Comunicaciones (In Uruguay)] (CA Penarol VS Club Libertad) We apologise for the inconvenience caused for discontinuing the In-Play betting. This is due to disruption on the live broadcasting service.
-
- Контакти:
Дидо написа:Склучвало ли се е на някого при вече приет залог,и след известно време да бъде намаелн коефицента на дадено събитие?
На мен ми се случи,казаха ми,че било станало грешка.
Това е бет365,за мен това е измама,вс едноа за сбъркам някой мач и да искам да ми отменят залога
Ако сбъркаш мач могат да ти отменят залога.
Аз въднъж заложих 55 евро вместо 5(нещо заби за 1 сек и си мислех, че не съм натиснал копчето) и след това се свързах с човек от екипа и той ми отмени залога
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
- Контакти:
Аз на един португалски мач се опитах да ги избазикам бет365 беше 87 мин при 2-1 гостите правят гол ,коеф беше 3.2 някъде за над 3,5 ,сложих 100 евро като виждам че неса спрени залозите ,после слагам осхте 100 евро за отбора гост да вкара следващия гол на коеф 4,5
много нахално от моя страна ,аз знам че пе4алба няма да ми изплатят,но после да се заям с тях затова го направих ,общо взето направих 3 залога и трябваше да ми изплатят чисти кам 600 евро,но на тях ако тругна да разчитам трябва да умра от глад така или инуче от тоя ма4 прибрах 800 еуро от бетфаир и неме буркаше какво ще ми кажат смешниците от бет365,дори си запаметих чат разгожора с тях за спомен някои път може да ми потрябва 

По принцип съм много доволен от Бет365,но снощи нещата се промениха мисля след като се наиграя да ги сменя,дайте предложения къде е най-добре
B-1912 написа:ха, тея са луди, оувъра на Пенярол го играх на 1,83 в азия, бет365 бяха напълно в час с коефициента, не може да е 1,5 при 0-0
Дори и така да е,но аз какво съм виновен,че са сбъркали,аз ако сбъркам си нося последствията,случвало ми се е но какво да направя
И на мен ми се е случвало така. Първият път се чувствах много велик, че съм успял да ги надхитря ... но само докато получих съобщението, че коефицент 4,5 го намалят на 1,15. Аз не го разглеждам като измама от тяхна страна, а просто те са се застраховали срещу технически грешки.
А иначе преди 2-3 дни на бързо потърсих залози за сумо, но не намерих никъде. Да знаете някое буки, което да предлага?
А иначе преди 2-3 дни на бързо потърсих залози за сумо, но не намерих никъде. Да знаете някое буки, което да предлага?
Върни се в “Игри и забавления”