Снукър игри, които не са онлайн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fero
Контакти:

Снукър игри, които не са онлайн

Мнениеот fero » 19 яну 2012 19:41

Искам да попитам дали някои знае за снукър игра, която не е онлайн. Аз знам за World championship, но тъй като съм на Windows 7 и играта не ми тръгва. Ако някои знае и дали може играта да тръгне на Уиндоус 7 да каже. И ако някои знае друга игра, която не е онлайн да каже.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Снукър игри, които не са онлайн

Мнениеот wolf » 19 яну 2012 20:06

fero написа:Искам да попитам дали някои знае за снукър игра, която не е онлайн. Аз знам за World championship, но тъй като съм на Windows 7 и играта не ми тръгва. Ако някои знае и дали може играта да тръгне на Уиндоус 7 да каже. И ако някои знае друга игра, която не е онлайн да каже.

WSC 2009 си върви без никакъв проблем на 7ца. Нещо не си инсталирал като хората

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 19 яну 2012 22:10

wolf написа:
fero написа:Искам да попитам дали някои знае за снукър игра, която не е онлайн. Аз знам за World championship, но тъй като съм на Windows 7 и играта не ми тръгва. Ако някои знае и дали може играта да тръгне на Уиндоус 7 да каже. И ако някои знае друга игра, която не е онлайн да каже.

WSC 2009 си върви без никакъв проблем на 7ца. Нещо не си инсталирал като хората

Същата работа като с 2005 тръгва играта и още преди да стигне до основното меню ме изхвърля!
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 20 яну 2012 12:54

iSnooker- не се играе през сайт, а се инсталира, но там можеш да играеш само срещу други реални хора ;) За мен е една от най-добрите снукър симулации...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Игри и забавления”