Снукър игри, които не са онлайн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Снукър игри, които не са онлайн
Искам да попитам дали някои знае за снукър игра, която не е онлайн. Аз знам за World championship, но тъй като съм на Windows 7 и играта не ми тръгва. Ако някои знае и дали може играта да тръгне на Уиндоус 7 да каже. И ако някои знае друга игра, която не е онлайн да каже.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Re: Снукър игри, които не са онлайн
fero написа:Искам да попитам дали някои знае за снукър игра, която не е онлайн. Аз знам за World championship, но тъй като съм на Windows 7 и играта не ми тръгва. Ако някои знае и дали може играта да тръгне на Уиндоус 7 да каже. И ако някои знае друга игра, която не е онлайн да каже.
WSC 2009 си върви без никакъв проблем на 7ца. Нещо не си инсталирал като хората
wolf написа:fero написа:Искам да попитам дали някои знае за снукър игра, която не е онлайн. Аз знам за World championship, но тъй като съм на Windows 7 и играта не ми тръгва. Ако някои знае и дали може играта да тръгне на Уиндоус 7 да каже. И ако някои знае друга игра, която не е онлайн да каже.
WSC 2009 си върви без никакъв проблем на 7ца. Нещо не си инсталирал като хората
Същата работа като с 2005 тръгва играта и още преди да стигне до основното меню ме изхвърля!
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
fero написа:Искам да попитам дали някои знае за снукър игра, която не е онлайн. Аз знам за World championship, но тъй като съм на Windows 7 и играта не ми тръгва. Ако някои знае и дали може играта да тръгне на Уиндоус 7 да каже. И ако някои знае друга игра, която не е онлайн да каже.
iSnooker- не се играе през сайт, а се инсталира, но там можеш да играеш само срещу други реални хора

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Върни се в “Игри и забавления”