Букмейкърски къщи и мнения за тях

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Букмейкърски къщи и мнения за тях

Мнениеот samocskasamo » 08 авг 2011 10:28

Винаги сьм бил фен на БЕТ365,там играя от години,но миналата седмица реших да вкарам 100лв в Темпобет-силно рекламиран.Вкарах ги и ги заложих,взех за това и 50лв бонус.50лв ги загубих но сьс 100хванах 600лв.Трьгнах да ги тегля но не може трябвало да превьртя вкараната сума 100+бонуса 50лв общо 5 пьти или цялостна сума 750лв на коефицент по висок от 1.5.Та аз с печалбата няма 750лв.А дори и да ми вьрже за да изтегля сумата след превьртането ми искат да им изпратя преснимана лична карта,дебитна карта и извлечение на банка или платена сметка на мое име.Това в никои друг саит за залози не ми се е случвало а играя над 10г.Ако някои е играл в Темпобет нека сподели мнение.А отделно саита им непрекьснато забива,вчера не приемаха и залози на живо за Порто-Гимараеш.Един пьт да успея да превьртя парите и да мога да ги изтегля тук няма да стьпя.А иначе коеф. си заслужаваха:
06 авг 2011 20:00 PFC Chernomorets Burgas - Kaliakra Kavarna Краен резултат 1 Печели 1.55
06 авг 2011 18:00 OFC Botev Vratsa - Svetkavitsa 1922 Targoviste Краен резултат 1 Печели 1.70
07 авг 2011 20:30 Lokomotive Sofia - CSKA Sofia Краен резултат 2 Печели 1.60
07 авг 2011 15:30 De Graafschap - Ajax Amsterdam Краен резултат 2 Печели 1.40

Дата и Час: 01 авг 2011 14:41 Вид: Множествен Сума: 100.00 BGN Общ коефициент: 5.90 Печалба: 590.24 BGN Статус: Печеливш
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Мнение за букитата

Мнениеот Lyubooo » 08 авг 2011 10:59

мнението ми за букитата ми е негативно, защото те са първите, които имат интерес разни мачове да се развиват по различен начин спрямо очакванията на феновете! и нищо на света не може да ме убеди, че щом имат силен интерес, то те не прибягват и към конкретни действия, за да задоволят жаждата си за печалба!

що се отнася до конкретния сайт, то кофти, но ще трябва да им задоволиш претенциите, иначе няма да видиш и стотинка от парите си! грешката ти е че не си се позаинтересувал предварително за условията по теглене на печалбата! всички са задължени да ги имат описани нейде из сайта! тоя вид промоции не е от вчера, но винаги е бил с подобни условия, задължително да разиграеш няколко пъти подарената Бонус сума!
УСПЕХ!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 08 авг 2011 11:03

Lyubooo написа:мнението ми за букитата ми е негативно, защото те са първите, които имат интерес разни мачове да се развиват по различен начин спрямо очакванията на феновете! и нищо на света не може да ме убеди, че щом имат силен интерес, то те не прибягват и към конкретни действия, за да задоволят жаждата си за печалба!

що се отнася до конкретния сайт, то кофти, но ще трябва да им задоволиш претенциите, иначе няма да видиш и стотинка от парите си! грешката ти е че не си се позаинтересувал предварително за условията по теглене на печалбата! всички са задължени да ги имат описани нейде из сайта! тоя вид промоции не е от вчера, но винаги е бил с подобни условия, задължително да разиграеш няколко пъти подарената Бонус сума!
УСПЕХ!

Мерси за пожеланието,да пише им условията но не се зачетох защото сьм ползвал бонуси от 5-6 букита но никьде не е било с такива гадни условия-дефакто за 50лв бонус трябва да завьртиш сума от 750лв

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Букмейкърски къщи и мнения за тях

Мнениеот david_villa » 08 авг 2011 11:40

Бет365 си е супер! Никога не съм имал проблеми, както и с Бет-ет-Хоум.

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 08 авг 2011 11:52

И аз също с нито един сайт, защото не залагам. Предпочитам да гледам мач, но не и да залагам. Така повече пари и нерви съм спестил.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 08 авг 2011 11:53

david_villa написа:Бет365 си е супер! Никога не съм имал проблеми, както и с Бет-ет-Хоум.

БЕТ365 е номер 1,повече няма да се подвеждам.Мен ме интересува други имали ли са проблеми в Темпобет?

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 08 авг 2011 12:05

Моля ви, ако не е проблем, кажете ми как става това със залаганията по сайтове и кой бихте ми препоръчали. Никога не съм се занимавал с това. 1-2 пъти пускам еврофутбол в годината,по принцип.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 08 авг 2011 12:15

KategorieC написа:Моля ви, ако не е проблем, кажете ми как става това със залаганията по сайтове и кой бихте ми препоръчали. Никога не съм се занимавал с това. 1-2 пъти пускам еврофутбол в годината,по принцип.

Ако може и на мен залагам си често в ЕФ,но в нета съм чувал че са по-големи коеф.пък и не е занимавка да ходиш до пунктовете напрао си цъкаш мачовете..

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 08 авг 2011 12:15

KategorieC написа:Моля ви, ако не е проблем, кажете ми как става това със залаганията по сайтове и кой бихте ми препоръчали. Никога не съм се занимавал с това. 1-2 пъти пускам еврофутбол в годината,по принцип.

Вадиш си една дебитна карта Виза или Виза Електрон в някоя банка примерно ДСК,става до 10 работни дни,безплатна е само ти взимат 10лв за откриване на сметка но после тези пари са ти в сметката.После си зареждаш някои лев правиш регистрация в саит за залози и играеш.За мен номер едно е БЕТ365.Ако мислиш че не можеш да играеш разумно не се захващаи ако ли не УСПЕХ

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 08 авг 2011 12:21

samocskasamo написа:
Lyubooo написа:мнението ми за букитата ми е негативно, защото те са първите, които имат интерес разни мачове да се развиват по различен начин спрямо очакванията на феновете! и нищо на света не може да ме убеди, че щом имат силен интерес, то те не прибягват и към конкретни действия, за да задоволят жаждата си за печалба!

УСПЕХ!

Мерси за пожеланието,да пише им условията но не се зачетох защото сьм ползвал бонуси от 5-6 букита но никьде не е било с такива гадни условия-дефакто за 50лв бонус трябва да завьртиш сума от 750лв

странно ми е това, да искат да превъртиш бонуса -ок, но да искат да си превъртиш твоите пари?!?!?!? Може даже да се пробваш с някоя от комисиите за защита на потребителите (не е нормално да имат претенции към твоите 100лв)

иначе аз съм на спортингбет - нямам оплаквания, по някога имат малко малоуми промоции (например, ако Левски на загуби от Барселона, Ви даваме 20 лв бонус, подточка 132543534 при равен промоцията не ваажи), ама ако четеш внимателно вс е ок.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Игри и забавления”