Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fearbless написа:Здравейте понеже се зарибих по тази поредица от Call of Duty и с голям кеф съм превъртял 1 и 2 част на Modern Warfare искам да попитам дали ще излиза трета част,защото много търсех,но за съжаление нищо не открих...Ако някой има повече информация да сподели ще му бъда много благодарен!
Мерси предварително!
Ако искате си споделете мнението за първите две части няма никакъв проблем!
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:fearbless написа:Здравейте понеже се зарибих по тази поредица от Call of Duty и с голям кеф съм превъртял 1 и 2 част на Modern Warfare искам да попитам дали ще излиза трета част,защото много търсех,но за съжаление нищо не открих...Ако някой има повече информация да сподели ще му бъда много благодарен!
Мерси предварително!
Ще има трета
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jNjCv9OIF-M[/youtube]
Вземи да врътнеш call of duty 2 и 5.Те са за 2св. война и според мен този тип игри от 2 св. война са много по-добри от тея новите за бъдещето.
BultraStyle написа:george_speed75 написа:fearbless написа:Здравейте понеже се зарибих по тази поредица от Call of Duty и с голям кеф съм превъртял 1 и 2 част на Modern Warfare искам да попитам дали ще излиза трета част,защото много търсех,но за съжаление нищо не открих...Ако някой има повече информация да сподели ще му бъда много благодарен!
Мерси предварително!
Ще има трета
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jNjCv9OIF-M[/youtube]
Вземи да врътнеш call of duty 2 и 5.Те са за 2св. война и според мен този тип игри от 2 св. война са много по-добри от тея новите за бъдещето.
3-та е само за ПСПА иначе след тройката има още 2 части . По торентите се намират
BultraStyle написа:Да де ,за конзолите имам предвидАма ако ми намериш релийз за ПС на тройката ще те черпя к'вото кажеш
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта