Уникална аванта в покер сайт за българи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

NWO

Уникална аванта в покер сайт за българи

Мнениеот NWO » 17 юни 2011 11:34

Безплатен покер-турнир за 100 лева всеки ден предлагат от Efbet Poker - покер залата на популярния сайт за спортни залози. Интересното предложение изглежда няма аналог в покер-средите, показва кратка справка на наградите и бонусите в този сектор.
Фрийрол манията на Efbet Poker се провежда всеки ден от 20:30 часа българско време. Явно турнирите все още не са се „разчули“ и се играят от сравнително малко хора – 200-250 човека, което ги прави добра оферта за начинаещите покер играчи у нас. Всеки четвъртък има турнир за 300 лв., срещу 1 рейк ръка . Това се явява възможност начинаещите да натрупат начален капитал и да разучат тънкостите на играта. За хората, които искат да навлязат предпазливо в по-сериозна игра, но все още не са уверни в способностите си, също е полезно. Всичко това e придружено от реалната възможност за истинска печалба без да се влагат средства. Състезания са без никакво изискване за участие.
Efbet Poker предлага и опция за получаване на стартов бонус до 2000лв. Това също е най-добрия депозит бонус на пазара в България, който се равнява на 20% рейкбек. Освен бонуса, залата предлага и ВИП Клуб, даващ до 50% рейкбек.
Ето какво можете да откритете във фейсбук страницата на залата: „Третото най-забавно нещо в покера е да „натриеш носа“ на някой противник с майсторско отиграване или щастлива карта в края. Второто е да се похвалиш с ръката на своите приятели. Кое е първото, ли? Първото е възможността да спечелиш и пари от това.“ В тази връзка, EFbet Poker всяка седмица дава награда от 50 лева за избрана чрез гласуване снимка, публикувана във Facebook страницата на оператора.
От сайта винаги подчертават ангажираността си към българските играчи. Така е и в този случай. Специалните награди и бонуси са валидни изключително за български играчи.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=208221

Играе ли някой в EFbet Poker? Как са нещата там?

luzius
Контакти:

Re: Уникална аванта в покер сайт за българи

Мнениеот luzius » 17 юни 2011 11:40

Ми добре са нещата...аз бях чувал за некви проблеми измекяри били, незнам кви....ама аз лично съм много доволен. до момента никви ядове.

NWO

Мнениеот NWO » 17 юни 2011 11:43

Това, че имат малко хора на фрийролите, ми звучи много привлекателно. Има зали и с по-големи фрийроли, ама на всякъде 2000-3000 човека :(

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 17 юни 2011 11:47

lol ... тук е истината: http://bg.pokerstrategy.com/uEMNIN !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 17 юни 2011 11:59

дайте линк от кьде мога да влезна за да играя звучи много атрактивно...

NWO

Мнениеот NWO » 17 юни 2011 12:04

незнам дали е нарушение на правилата на форума да се пускат линкове, затова ето какво дава гугъл за "EFbet Poker":

http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q ... 80&bih=681

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Мнениеот Seichov » 17 юни 2011 12:06

Emo_87 написа:lol ... тук е истината: http://bg.pokerstrategy.com/uEMNIN !!!

Било е истината.Не правете грешката да се регистрирате в този сайт.Преди е бил що годе истински сега за нищо не стават.Има един умрял тест който ако го минеш ти дават 50$-давали са...някога.Не стига че ако уж не си го минал-НЕ МОЖЕШ да видиш къде си сгрешил?!?Ами ако го минеш пак го ядеш-аз съм от вторите.Минах го и не ми дадоха нищо,а в последствие разбрах че в последно време нищо не дават.То уж е училище ама по скоро е измама.Искат ти 1500 документа-лична карта но не само нея а на снимка на която ти я държиш близо до лицето си и.т.н.-пълни измекяри,чак и по телефона ми звъняха-за да ме изпитвали отново-и като почнат да те питат неща където и те не ги знаят-трагедия,аз им казвам еми нали това е покер училище сега се уча-няма това е.Много хора които са минали теста не са получили $-може да се провери във ФОРУМА ИМ.ИЗМАМНИЦИ!!!!!

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 17 юни 2011 12:18

NWO написа:незнам дали е нарушение на правилата на форума да се пускат линкове, затова ето какво дава гугъл за "EFbet Poker":

много ти благодаря :)

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 17 юни 2011 13:02

Seichov написа:
Emo_87 написа:lol ... тук е истината: http://bg.pokerstrategy.com/uEMNIN !!!

Било е истината.Не правете грешката да се регистрирате в този сайт.Преди е бил що годе истински сега за нищо не стават.Има един умрял тест който ако го минеш ти дават 50$-давали са...някога.Не стига че ако уж не си го минал-НЕ МОЖЕШ да видиш къде си сгрешил?!?Ами ако го минеш пак го ядеш-аз съм от вторите.Минах го и не ми дадоха нищо,а в последствие разбрах че в последно време нищо не дават.То уж е училище ама по скоро е измама.Искат ти 1500 документа-лична карта но не само нея а на снимка на която ти я държиш близо до лицето си и.т.н.-пълни измекяри,чак и по телефона ми звъняха-за да ме изпитвали отново-и като почнат да те питат неща където и те не ги знаят-трагедия,аз им казвам еми нали това е покер училище сега се уча-няма това е.Много хора които са минали теста не са получили $-може да се провери във ФОРУМА ИМ.ИЗМАМНИЦИ!!!!!

Интересно как при мен винаги всичко е точно и изрядно! Има и много образователни материали на сайта!
Но, всеки си знае, няма да споря с теб сега! ;)
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

NWO

Мнениеот NWO » 17 юни 2011 13:42

dimachko написа:
NWO написа:незнам дали е нарушение на правилата на форума да се пускат линкове, затова ето какво дава гугъл за "EFbet Poker":

много ти благодаря :)

моля и GL по масите, освен ако не се засечем естествено :)

Аз си отворих акаунт и депозирах набързо, разпитах съпорта им, депозит бонуса наистина се равнява на 20% рейкбек! Такова чудо другаде няма. И софта им е як, въобще много съм доволен че видях тая статия :)

Яд ме е само, че съм изтървал вчерашния фрийрол за 300 лева, играли са го само 58 човека :lol: Другата седмица ще съм 1ва кипра там.... :twisted:

Върни се в “Игри и забавления”