Football Manager 2008 мрежа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ricardinho
- Контакти:
Football Manager 2008 мрежа
Здравейте.Тъй като съм голям фен на тази наистина велика игра Football Manager искам да създам мрежа,но ми трябват хора от рода на 5-6 човека.За предпочитане е FM 08 с patch 8.0.2.Мисля че ще бъде интересно и които е заинтригуван да ми пише на лично съобщение и когато се събереме достатъчно хора с оговорен час и организацията бъде на лице то всичко е ОК 

ОБИЧАМ ЦСКА!
Re: Football Manager 2008 мрежа
Еми аз съм навит,но защо 2008,макар да не е по-хубава 2011 има доста повече новости.
- Ricardinho
- Контакти:
2008 е класика , докато 2011 мисля че още не са я доусъвършенствали смисъл такъв че не означава че всяко ново нещо е хубаво ...
ОБИЧАМ ЦСКА!
- Ricardinho
- Контакти:
3ма сме когато станем 6-7 сериозни можем лека полека да започнем но това ше стане сиг. дръгата седмица 

ОБИЧАМ ЦСКА!
Ricardinho написа:3ма сме когато станем 6-7 сериозни можем лека полека да започнем но това ше стане сиг. дръгата седмица
Окк,пиши ми лично когато сте готови горе-долу.Иначе ти измислил ли си в кое първенство да се играе и така..
- Ricardinho
- Контакти:
Заповядайте в дискусията ми в скъпе - Football Manager 2008 patch 8.0.2 Мрежа.Надявам се да се съберем достатъчно хора за да можем да поцъкаме дръгата седмица.Всеки който желае да влезе и там ще обсъждаме всичко и ако на някой му е неясно моля да пита.
ОБИЧАМ ЦСКА!
Върни се в “Игри и забавления”