Предполагам доста от Вас са разцъквали футболен мениджър и затова се надявам да може да помогнете.
Притесняват ме трансферите. Искам да купя даден футболист и предлагам малко над обявената цена. Ефект никакъв. Почнах да предлагам двойни пари - един на 10 приема. Има някаква опция - процент от контракта, която не знам как се ползва и дали тя би подобрила успеваемостта ми. Чета и нещо още по-странно поне за мен. Като даден клуб ми риджектне офертата отдолу в мейла има изречение - дадения футболист бил ядосан, че никой от неговия клуб не е обсъждал офертата с него. Това какво се опитва да ми подскаже?
За вземане под наме са май доста повече опциите и съвсем не ми се мисли там. Тук пасувам.
Когато давам "непотребни футболисти" на други отбори те ми предлагат пари. Дайте някаква добра стъпка с колко да кача това, което те ми предлагат за да извлека по-голям дивидент. Чудесно осъзнавам, че точно това отделя добрите играчи от средняците, но ако има някакви насоки - ДАВАЙТЕ.
Как играе Ман. Юнайтед?
Вратар е ок
Защита
ДЛ
ДР
ДЦ
ДЦ
Халфове
МЛ
МР
МЦ
МЦ
Нападатели
СК
СК
Няколко въпроса: Футболен мениджър 2011 видеоигра
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Няколко въпроса: Футболен мениджър 2011 видеоигра
Валери, кой мениджър играеш?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Такаааа, значи ако играеш Football Manager мога да ти помогна (доста опит съм натрупал). Значи най-добрият начин е да използваш скаутите си като те ще те ориентират дали даден играч има интерес към твоя клуб или не..ще ти дават приблизителна цена, която отбора който държи правата на футболиста ще се съгласи..Друга добра опция е официалното запитване (enquery) .Попринцип моята философия за играта е че няма смисъл да зимаш под наем някой без опция за закупуване, ако си в отбор с някакви амбиции..
пс:Играчи, който наричаш ''непотребни'' е трудно да се вземат добри пари, но пращане под наем, който покрива заплатата на футболиста е добра първоначална стратегия
)
пс:Играчи, който наричаш ''непотребни'' е трудно да се вземат добри пари, но пращане под наем, който покрива заплатата на футболиста е добра първоначална стратегия

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Валери написа:Предполагам доста от Вас са разцъквали футболен мениджър и затова се надявам да може да помогнете.
Притесняват ме трансферите. Искам да купя даден футболист и предлагам малко над обявената цена. Ефект никакъв. Почнах да предлагам двойни пари - един на 10 приема. Има някаква опция - процент от контракта, която не знам как се ползва и дали тя би подобрила успеваемостта ми. Чета и нещо още по-странно поне за мен. Като даден клуб ми риджектне офертата отдолу в мейла има изречение - дадения футболист бил ядосан, че никой от неговия клуб не е обсъждал офертата с него. Това какво се опитва да ми подскаже?
За вземане под наме са май доста повече опциите и съвсем не ми се мисли там. Тук пасувам.
Когато давам "непотребни футболисти" на други отбори те ми предлагат пари. Дайте някаква добра стъпка с колко да кача това, което те ми предлагат за да извлека по-голям дивидент. Чудесно осъзнавам, че точно това отделя добрите играчи от средняците, но ако има някакви насоки - ДАВАЙТЕ.
Как играе Ман. Юнайтед?
Вратар е ок
Защита
ДЛ
ДР
ДЦ
ДЦ
Халфове
МЛ
МР
МЦ
МЦ
Нападатели
СК
СК
ми май е важно с кой играеш...ако си си избрал ЦСКА не очаквай Руни да подпише с тебе,затова е и отговорът "че никой не го е питал дали той иска да подписва" щото ти си предложил голяма сума на която клубът неможе да устои ала играчът неиска да си забътачва кариерата в по-малко класни отбори.Друго важно е когато ти като мениджър подписваш с даден клуб те пита за целите ти ,да останеш в лигата ,да си средняк и атака на купи и титли.такива дреболии са от значение ,разгледай си троньорският щаб често разни добри треньри си тръгват от клубът заради пари-също е от голямо значение.Аз направхи наскоро един сезон с Бетис и ги вкарах от сегунда дивисион в премиера само с свободни агенти

пп. друго важно нещо ,което забравих е ,че в началото на полусезоните треньорският щаб ти дава мнение какви играчи на какви постове ти трябват и тактика за игра ако ги следваш ще имаш успех ала пак с условието ,че имаш добър треньорски щаб ,а не Радуканов

Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- Chicharito
- Контакти:
Ако нещо не ви е ясно питайе аз съм я измислил тая игра :D
Първо кажи с кой отбор играеш!
Първо кажи с кой отбор играеш!
Направи втори мениджър, стани треньор на другия отбор
и можеш да го вземеш за 0.00! Освен това можеш
да ги биеш и с много на нула! Стигал съм до 58:0
))
Ако всички мачове са ти такива, после се скъсват да
ти купуват играчите, пък били те и непотребни...
да ги биеш и с много на нула! Стигал съм до 58:0

VOLOV написа:Направи втори мениджър, стани треньор на другия отбор
да ги биеш и с много на нула! Стигал съм до 58:0))

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
NeRaDzYrA написа:VOLOV написа:Направи втори мениджър, стани треньор на другия отбор
![]()
![]()
така не се ли губи малко смисилът ?
Малко?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

NeRaDzYrA написа:VOLOV написа:Направи втори мениджър, стани треньор на другия отбор
![]()
![]()
така не се ли губи малко смисилът ?
Е ти па ся ,как иначе да направиш Левски носител на КЕШ

Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

trakia написа:ми май е важно с кой играеш...ако си си избрал ЦСКА не очаквай Руни да подпише с тебе,затова е и отговорът "че никой не го е питал дали той иска да подписва" щото ти си предложил голяма сума на която клубът неможе да устои ала играчът неиска да си забътачва кариерата в по-малко класни отбори.Друго важно е когато ти като мениджър подписваш с даден клуб те пита за целите ти ,да останеш в лигата ,да си средняк и атака на купи и титли.такива дреболии са от значение ,разгледай си троньорският щаб често разни добри треньри си тръгват от клубът заради пари-също е от голямо значение.Аз направхи наскоро един сезон с Бетис и ги вкарах от сегунда дивисион в премиера само с свободни агентипонякога излизат разни именити футболисти като свободни агенти.и на последно място е важно много "щастието на даден играч" ако там пише ,че е нещастен му се скапва цялата игра.
пп. друго важно нещо ,което забравих е ,че в началото на полусезоните треньорският щаб ти дава мнение какви играчи на какви постове ти трябват и тактика за игра ако ги следваш ще имаш успех ала пак с условието ,че имаш добър треньорски щаб ,а не Радуканов
Напълно съм съгласен с теб. Аз също вкарах Бетис още първата година със свободни агенти+ няколко качествени играча на безценица, а в първата си година в Примера станах шампион. Показно е, че след като поех друг клуб(Реал М) в следващите 3 години Бетис неизменно бяха в топ 3 и винаги излизаха от групите на ШЛ на 90% с моята селекция.
В защита, ако си с отбор, който първата година не се бори за шампион препоръчвам като ляв бек да се вземе Петър Занев- изключително евтин и с много постоянни изяви. Като евтин нападател на позиция poacher препоръчвам Sergio Araujo от Boca Juniors.
За отбори с амбиции задължителни са ти Eden Hazard(Inside forward-support в ляво като AML) и JavierPastore(Advanced midfielder-attack) от Palermo. Те са сравнително евтини в началото като Азард се взима за 17-18 милиона евро, а Пасторе за около 22 милиона евро. От там насетне като се развие отбора си взимай само играчи, които ти харесват в реалния футбол, така успеха ти е гарантиран.
Успех

Ако нямаш врагове, нямаш характер...
Върни се в “Игри и забавления”