Защо ДАРИК не даде активна и свободна трибуна като Гонг?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Zaash
Контакти:

Защо ДАРИК не даде активна и свободна трибуна като Гонг?

Мнениеот Zaash » 19 дек 2008 21:45

В момента толкова ми се участва в политическа дискусия, но само тук намирам възможност да си кажа болката свободно( просто там такъв вариянт няма).
В момента мишката се обяснява по Панорама.Само дето сигурен съм милиони като мен им се иска да му репликират.Поне гласност да имат.Но няма къде.Само Дарик и Гонг се следят толкова активно от хора обременени политически.Единия сайт е за спорт.
Е да се възползвам и да си кажа болката, толкова много не политическа и не морална, а отчайваща болка, че ми е трудно да си я представя.Наглост , която да е защитена и страх, която да е законна.
Къде ще свърши всичко това?!
По света хората скачат и получават своето.
ТУК!Закриват парламента превантивно и се обясняват.Обвиняват медиите(тези които все още не са взели гнусните пари) и накрая се получава една голяма вълна на грабене.На бенефис...
Наглост до болка.
Иска ми се поне да попитам един от тези хора, които рано или късно ще операт пешкира...
Страхът или парите ги накараха да загубят чувстото за морал, онова детското, което го притежава и Чикатило, да се държът като моралисти и да напуснат парламента.Защото народното събрание е приключило...
Дай боже веднъж и завинаги!

Zaash
Контакти:

Re: Защо ДАРИК не даде активна и свободна трибуна като Гонг?

Мнениеот Zaash » 19 дек 2008 22:07

В съседна Гърция гърмят за щяло и не...
Тук е реклама на албум.
И не че не е .Но въпросът е защо хората харесват това...
Защо карнавалът е толкова тъп, че всички участваме в него без да ..."участваме"!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 19 дек 2008 22:17

в парламента повечето са мишоци и изпълняват чинно това което им се спусне от ръководството на партиите им! за благодарност получават комисионни и участия в далаверки, комисии по еди си кво и имунитет да правят каквото си искат където си искат!
това ги прави арогантни и им промива мозъка че са богопомазани, и гледат на народа, както ти гледаш мравките пъплещи по земята!
като добавиш нещастната полиция, която незнае какво да прави, защото направи ли нещо то отива по дяволите от корумпираната прокуратура или затъва в блатото на супер мудния ни съд, където за да получиш възмездие трябва да точиш дела с години и да имаш здрави нерви и въпреки това пак няма гаранция за успех!
поради това на свобода се ширят престъпници с по няколко висящи дела. това кара обикновенния човечец да се свие в собствената черупка и да дерзае без да има смелост да даде воля на гнева си. в момента гражданското общество е безгласно и отчаяно от покварения свят изграден от политическите партии съвместно с престъпните групировки!
трябват ни амбициозни хора, които със своя силен дух да поведат борба с тея утрепки! само че тея хора отдавна емигрираха в чужбина и сега ни гледат жално как ние се бъхтим тука в тая унизителна действителнист!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 19 дек 2008 22:21

Zaash виж каква атмосфера цари във форума ,огледай се и ще разбереш що парламент и държава са на тоя хал-простотия,вулгарности,врене на носа в живота на околните,показно самочувтвие с комплексираност и омраза към по-нормалните ,и умни хора. Като към мненито си добавят някоя псувня и се чувстват мъже,но иначе пред шефа си ще стоят като п...ки, щото дава мангизи. А тук във форума ми харесва заради по-малкото политически теми .Никой няма да се повлияе от мнението ми.А и споровете за политикаи са, все едно мишките да се карат коя котка е по-красива,докато последните се бият коя ще получи правото да ги изяде. Та дай да пишем повече за футбол , поне е нещо което остава от детството.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 19 дек 2008 23:15

De.bill, искам да ти кажа че гледах твърде много спорт през последните години.Видях как щангистите не разбраха , кой точно им взе медалите.Кога точно ЦСКА се възползва от парите от Кремиковци.Защо БФС ще плаща неуостойка на треньор чиито качества вече е "изпитала"?А пък защо Левски излезе с теория на конспирацията оставям за домашно.
Накрая ми се струва че е време да си кажем истината.
Какво би било неуспешното управление?
Защо ги обичат хората, ама се пазят с полиция?...
Ако сме европейци къде е Румъния спрямо нас и къде беше преди 5 г.?
Ако европейците намират причина да не ни дават пари, къде я намират, защо не я намират в Испания(лоби...питай Ирландия)!
Най- лошото е че вече не сме сами! И не че чувам гласове, ама тук вече има толкова чуждици, далеч не откъм думи, че вече разбирам защо, ТОВА се случва в Гърция, а тук ме е срам да гледам новините.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 19 дек 2008 23:57

За мен проблема е в подмяната на ценностите,Когато пари ,омраза,агресия и секс се налагат като основна цел в живота,става това което ни заобикаля.Запада в момента има проблеми заради това.При нас нещата са с пъти по-явни поради агресията и националните особенности.Гърците ги познавам добре и никога не са ми били някакъв пример-тов което се случва там за мен си е пълен срам.Организира ги някой и те като овце тръгват да палят коли и апартаменти на себеподобните си. Изобщо в света кризата не е финансова(нема такова животно!),а на ценностите.Ако искаме по-добър свят,спасението е в глобализацията(уеднаквяване на стандарт и култура)- но направено от нормални хора.А проблемите в спорта ни не са изенада.Там простотията и ограниченоста на спортните хора е с пъти повече от други области.

Върни се в “Игри и забавления”