Търся стратегическа игра
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Търся стратегическа игра
Търся една игра, не и помня името... стратегическа беше, избираш си държава и имаш власт над армията, управляваш всичко, водиш войни със съседите и т.н. Някой да се сеща? 

Re: Търся стратегическа игра
Я някой да каже такава игра че и на мене ми се играе ама да не е много силна да ми върви на щайгата. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Celtic Kings, но е доста стара 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- george_speed75
- Контакти:
george_speed75 написа:Rome total war
Rome, Medieval & Empire Total war - от една поредица са

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
rise of nations - яка игра беше ,развиваш държавата още от древноста когато се водят войни с камъни и стрели , минаваш през епохите и завладяваш света до наши дни къде можеш да използваш ядрени ракети , ако ги използваш обаче ти налагат ембарго
. Понякога се случват странни неща - примерно напдаш някоя неразвита държава с танкове и автомати , а те се одбраняват с коне 
Аз обаче най много си обичам Warcraft III The Frozen Throne - вече стана доста стара , но според мен няма по-добра стратегия от нея до ден днешен

Аз обаче най много си обичам Warcraft III The Frozen Throne - вече стана доста стара , но според мен няма по-добра стратегия от нея до ден днешен

Последна промяна от kokic1986 на 21 яну 2011 22:07, променено общо 1 път.
Age of Empires II най - добрата...
И Rise of nations също много ме кефи. 

ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
Civilisation
?

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
lilweezy написа:Age of Empires II най - добрата...![]()
И Rise of nations също много ме кефи.
Age of Empires II - тука спор няма

Върни се в “Игри и забавления”