God of War3!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

God of War3!

Мнениеот soilwork » 27 мар 2010 12:47

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=URr9h-Q7MJU[/youtube] Поредицата God of War, най-кратко може да бъде описана, като физическия облик на тоталната агресия. Тъжната, драматична, емоционална и КЪРВАВА история на Крейтъс, накара милиони играчи по света да се сдобият с PlayStation 2 и първите две части на играта. Сега, когато вече сме яхнали вълната на PlayStation 3 и HD революцията, очакваме с нажежено до точката на разтопяване очакване финала на поредицата – God of War III. Използващ за своя основна Древногръцката митология, играта ще постави за последен път в центъра на събитията Крейтъс, който ще търси отмъщението срещу Боговете, предали го в предишните серии. GOW III отново ще бъде единична игра и ще предложи убийствена визия и крайно брутален геймплей :lol: За около 700 лв -може да си купите PS3+играта

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: God of War3!

Мнениеот SHYNE » 27 мар 2010 12:51

а само играта 139 лева ..... аз ще изчакам малко да падне цената :) или ще я дебна на втора употреба . играта е култова , въртял съм всичко излизало от поредицата ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 мар 2010 12:53

Супер игра.Какво да кажа.Жалко че е с тъжен край..Тук в трите части може да видите най-бруталните убийства на Кратос.Само заради това си струва да я играеш.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 мар 2010 12:54

Супер игра,но цената й за сега е много завишена 8-) 8-)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 мар 2010 12:54

SHYNE написа:а само играта 139 лева ..... аз ще изчакам малко да падне цената :) или ще я дебна на втора употреба . играта е култова , въртял съм всичко излизало от поредицата ....

На заплата ще обикалям да купувам Плейстейшъна,немам нерви да чакам :lol:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 27 мар 2010 12:58

аз се чудя да си я поръчам от озоне , сега има промо което ти дава 150 точки .. една хубава игра от рода на прототип е 500 точки . ако си купуваш игри от там може да си на далавера по някое време . иначе тоя бъндел го има навсякаде . в техномаркет 1000 % ;)
https://www.ozone.bg/games/product/ps3/god_of_war_iii_ozone_150
ето линкче към магазина да не се занимавате да търсите ;)
Последна промяна от SHYNE на 27 мар 2010 13:01, променено общо 1 път.
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 мар 2010 13:00

SHYNE написа:аз се чудя да си я поръчам от озоне , сега има промо което ти дава 150 точки .. една хубава игра от рода на прототип е 400 точки . ако си купуваш игри от там може да си на далавера по някое време . иначе тоя бъндел го има навсякаде . в техномаркет 1000 % ;)
Гледах в Мултирама за 700 кинта-там по-принцип много надуват цените :evil: Ще се разровя из нета....

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 27 мар 2010 13:03

иначе демото което цъках останах силно впечатлен . поне според мен това е най-добрата конзолна игра излизала някога ... имам впредвид цялата серия ;)
в озон е 689 лева пс 3 слим с играта ...
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 мар 2010 13:08

SHYNE написа:иначе демото което цъках останах силно впечатлен . поне според мен това е най-добрата конзолна игра излизала някога ... имам впредвид цялата серия ;)
в озон е 689 лева пс 3 слим с играта ...
Открити пространства ще има много, защото противниците на екран отиват от 15 (в GoW2) към 50+. Няма как полетата да не са просторни :lol: Може би частично обезпокоителна за мен е кръвта. В демото беше като взета назаем от Killzone 2. Пак същата тежка, сякаш лепкава и желирана. Хем иначе има добра технология за пръски, оставащи по Kratos, но някак ме дразни самата консистенция. Дано я променят.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 27 мар 2010 13:12

абе най-много ме претеснява факта че може би това е последната игра от поредицата . честно казано не ми се вярва сони да си изпуснат златното яйце , но да видим . а това за кръвта мен ме кефи , дет се вика като ще е кървава да е кървава :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Игри и забавления”