ДОЛУ ЖЪЛТУРЦИТЕ!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vinagi~s~vas
- Контакти:
ДОЛУ ЖЪЛТУРЦИТЕ!!!!
Долу всички,които изгониха вчера Петър от Биг Брадър!Видя се,че въпреки,че са ни крали и ебали толкова години,мнозинството от "българите" подкрепи турците и циганите,вместо един истински българин!Ми да нали живеем в цървуландия,това е нещо нормално за скъпата на държавица!!!!!
Re: ДОЛУ ЖЪЛТУРЦИТЕ!!!!
Май си объркал форума. Тук се пише за спорт!!!
Не знам дали е объркал форума,защото той говори за футболен фен,а спомням си във форума на ЦСКА сигурно имаше поне 20 теми за известният им фен от ББ1-Алиджан!!!
-
Да си националист в нашата държава означава и да си престъпник.....
Има си форуми на Биг Брадър тези работи си ги обсъждайте там. Аз се интересувам от спорт и това е спортен форум!!!
rosenid написа:Има си форуми на Биг Брадър тези работи си ги обсъждайте там. Аз се интересувам от спорт и това е спортен форум!!!
Заравяш си главата в пясъка като щраус, че е по-лесно. Нали?
Най-достойният участинк си тръгна. А и по-добре! Един достоен БЪЛГАРИН няма място в едно такова недостойно предаване

Нямам нищо против достоините БЪЛГАРИ и насционалистите. Но в едно такова предаване явно се толерират циганите и турците (каквито са и вашите собственици).
LOKO BESHE PRODADEN ZA 120 BONA (I TO S DDS-TO
))), A BOTEV SE KUPUVA ZA 10 MILIONA! ETO, TOVA E RAZLIKATA MEJDU DVATA OTBORA!

- Canaries front
- Контакти:
Петър пръв се направи на ултранационалист, тип Атака, и това го извади от играта.
Ирена се определи като гласно казваща своето мнение. Точно същото заяви и прогонения пловдивчанин преди нея. Той излъга, че не е употребявал думата мразя към никого от съквартирантите, а просто не харесвал цигани и турци.
Бургазлийката пък изглежда преигра в ролята си на мъжемелачка и съблазнителка. Според нея всички жени в Къщата са я намразили, защото таили много злоба към хора като нея, казващи истината.
Изобщо двамцата използваха крайни методи в общуването както с останалите съквартиранти, така и със самия Биг Брадър и той не им остана длъжен – вън.
Пловдив и Бургас първи се сдобиват с по един бивш брадър/ка повече.
Ирена се определи като гласно казваща своето мнение. Точно същото заяви и прогонения пловдивчанин преди нея. Той излъга, че не е употребявал думата мразя към никого от съквартирантите, а просто не харесвал цигани и турци.
Бургазлийката пък изглежда преигра в ролята си на мъжемелачка и съблазнителка. Според нея всички жени в Къщата са я намразили, защото таили много злоба към хора като нея, казващи истината.
Изобщо двамцата използваха крайни методи в общуването както с останалите съквартиранти, така и със самия Биг Брадър и той не им остана длъжен – вън.
Пловдив и Бургас първи се сдобиват с по един бивш брадър/ка повече.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
хехе ботев 1912 комплекси,ти от къде знаеш?Да не си някой човек от кухнята???И недей бърза,че още никой не ви е продал,като ви продадат тогава ще ти се извиня 

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
Върни се в “Игри и забавления”