Хрониките на БФС Епизод 4 - Нов фарс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Хрониките на БФС Епизод 4 - Нов фарс

Мнениеот Siegfried » 03 яну 2010 00:21

БГ футбола беше унищожен напълно , но Бобиъс не знаеше , че в недалечното село Бацова Маала се вихреше див купон заради дербито на Бацова Маала - ФЪКЪ Бацова Маала - Манчестър Челси . Гацо Бацов вкара всичките голове за крайното 5-4 , като за всеки гол получаваше по 1 бира , но при 5-0 започна да се мае и започна да си бележи автоголове . Тъкмо започна да пее Жик-Так , от нищото изскочи магьосникът Вуцаран Ядосания , който му каза - Маке , идвай с мен !
Гацо - Маке , ке я го угодим у тоз прасе , па ке упием до вира , удри , удри не му се види кра я! - И така Гацо тръгна с Вуцаран .
Пристигнаха в кралството Овча Купелия . Вуцаран Ядосани рече на Гацо - Гацо , ти си единствената ни надежда !!! БГ футбора умре !!!! НЯМА съдии !!! Няма спасение !!! Ще ПЛАЧА !!!
Гацо - Маке , виж ко праим ся - аз съм играл у Челси и на Абрама таквиз голове съм му вкарал , че на оня свет му се завиди кат на пуйка ножа ! Турим едно прасе на масо , пуснеш ми сръбско и ме остай да удрям , удрям по хорото тенджерата ! Макее , Бобиз и Момиз не са ми у категорията , пущиняци ! Аз кат съм учил Пеле да рита кофата , съм го учил първо да тича по пирони , а кат падне - удри , удри докат стане ! От Пеле по-голям пущиняк нема . Ти на мене дай ми една бира по бацовски и едно прасе по махалски и съм готов - месец ни мойш ма дигна .
Вуцаран - Млъкни бе ! Тъпанар ! Че ше напраиш завой кат петицата през тирена ! Маке - такъм ще ти изплюша , че петела на Коцето Калки ша те чуе !
Гацо - Маке , ни ма ядосвай , шото кат си ядосаме , не виждаме кво удряме ! Маве - ти с миене ли уе ... Ти не си ме виждал как млатя Роки - ех че и пущиняк е и тоя - ке видиш , както казва Дискавърс - иксплор енд кноу !
В този спор се намеси и другият велик маг - Пенев Сладкодумен - Първо ни трябват нови попилнения ! Имам списък !
Гацо - Я ке видим - Митьо Пищова , Батето , Камътъ и Фръгюсон ! Все пущиняци - аре купона става !!
Какво ще стане - ще узнаете в епизод 5 - Пущиняците отвръщат на удара !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Хрониките на БФС Епизод 4 - Нов фарс

Мнениеот modor » 03 яну 2010 00:24

Гацо Бацов вкара всичките голове за крайното 5-4 , като за всеки гол получаваше по 1 бира , но при 5-0 започна да се мае и започна да си бележи автоголове .

:lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 яну 2010 00:29

Четвърта серия до момента ми е любимата! :lol: :lol: :lol: :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 яну 2010 00:31

КоментарЪт е излишен :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 03 яну 2010 00:32

Тия са пияници и пущиняци за мене :lol: Браво веселяк...Смех да става :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 03 яну 2010 00:35

Кога ще е епизод 5 ? :lol: :lol:
Изображение

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 03 яну 2010 02:01

А не не, тва беше уникално. Браво Зиги :) Направо къртиш. Вуцаран Ядосаният ще ни оправи...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 яну 2010 02:22

Уникална поредица! С нетърпение чакам "Пущиняците отвръщат на удара" :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 яну 2010 09:49

Пустиняци... :lol: :lol: Къса,къса :lol: Тази 4-та част,ме кефи най-много. :lol: Митю Пищова,Батето и Гацо Бацов ще са най-великото трио,играло някога футбол. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 03 яну 2010 10:20

garfild8 написа:Пустиняци... :lol: :lol: Къса,къса :lol: Тази 4-та част,ме кефи най-много. :lol: Митю Пищова,Батето и Гацо Бацов ще са най-великото трио,играло някога футбол. :lol:

:) :) Браво готин .Не забравяй и новият сериал -Необикновенните приключения на Бай Ганьо в Русия и Украйна ха ха ха :lol: :lol:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Върни се в “Игри и забавления”