Предлагам модераторите, админите или както там се наричат, да предупреждават, след което направо да банват всички онези, които пишат на маймуница.
То бива, бива неграмотни хора, ама чак толкова! Тоя форум гъмжи от всякаква паплач и сволоч, дето не може да си напише правилно собственото име, да не говорим за тоновете малоумни теми от рода на dago duha cecka, *** za yeski и други подобни. Писна ми от жалки подобия на хора, които пишат balgariq, писна ми от пъпчасали пубери, изливащи гнойната си жлъч, псувайки като хамали, както и от хора с никове като damuibamaikata, siibalomaikata, kyrzalefski, kurzacska и т.н. до безкрайност. Иначе Даринка неведнъж ми е изтривала по-пиперливите изказвания, насочени най-вече именно срещу същата тая сволоч, на която трябва да обръща по-специално внимание. Вече оставам с впечатлението, че тук се толерират неграмотници и пълни дебили, барабар с тъпите им теми, написани на шльокавица.
Ако не знаете как става, поразгледайте из другите форуми, бе! Там мнения, дадени на маймуница, директно се трият и ако въпросното тъпанарче не си вземе поука, просто го банват и толкова.
Дарина, вземай си форума в ръце, Дарина! Или и ти си от тях... Ония, неграмотните, а? Така ли е, Дарина?
За писането на латиница и малоумните теми
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
За писането на латиница и малоумните теми
Когато си прост, то е завинаги!
Re: За писането на латиница и малоумните теми
gong написа:Вече оставам с впечатлението, че тук се толерират неграмотници и пълни дебили, барабар с тъпите им теми, написани на шльокавица
+1
И аз забелязвам това.Но също така един човек не може да управлява цял форум

Само че ние си имаме език имаме си и азбука и няма нищо по хубаво от това да четеш и да пишеш на родния си език а не на някакъв измислен и неразбираем необходимо е да натиснеш само 2 бутона на клавиатурата си /ако ги знаеш къде са/ Alt+Shift
Тим Велик единствен на света той се казва Левски София.........
Може, може... Я да съм аз, че да видиш дали не може! Воля няма, това е.Masaba написа:Но също така един човек не може да управлява цял форум
Последна промяна от gong на 05 сеп 2008 07:14, променено общо 1 път.
За да изглежда един форум добре и да бъде хубаво подреден,изчистен и "хващащ" окото,то първото нещо което е задължително,е писането на един език.А тук става въпрос за нашия роден български,с който би трябвало да се гордеем!Затова такива екземпляри като горе изброените е меко казано ОБЕЗАТЕЛНО да бъдат банвани за неопределен период от време.По този начин във форума ще останат разумните и мислещи хора,които наистина има какво да кажат,а не да провокират и да се заяждат с останалите потребители 

- nostradamus
- Контакти:
Ето това за един спортен сайт е малоумна тема!
Батков вън!
- nostradamus
- Контакти:
gong написа:Може, може... Я да съм аз, че да видш дали не може! Воля няма, това е.Masaba написа:Но също така един човек не може да управлява цял форум
ТаКа Лi Sе ПИ6е вОLя
Батков вън!
Я SъM нAпЪLнO SъGLаSеН S тEб 

- nostradamus
- Контакти:
Ето ги двама от кретените. Нострадамус - завършеният идиот и другото нещо, дето му приглася. Самият факт, че съществувате, е обиден за еволюцията.
Върни се в “Игри и забавления”