Днес започва Пред Банята
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Днес започва Пред Банята
Супер най после дългото чакане свърши и отново ще гледам любимото ми предаване .
Re: Днес започва Пред Банята
Колко теми ще пуснете за тая простотия?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
А, това пък съм го пропуснал. По коя телевизия и в колко?
- Hearts_on_Fire
Простотиите, които четем във форума, само че изговорени в тв ефир? Не, благодаря! 

Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
А мани ги тия фурнаджийски лопати...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Балкански Орел
- Контакти:
Да видим дали са си научили уроците тези маймунковци, че преди като си спомня как се надвикваха и как говориха един през друг ми се повръща, аз и за това не ги гледах тогава.
[center]Levski & Lazio[/center]
АУУУ. ама каква радост, че се завръщат НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОЛИГОФРЕНИ в ефира, НЯМА по-глупаво предаване от това, да си избиват червено-сините пристрастия другаде, най-идиотското предаване, не заслужават и 1 минута време

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Гледал съм го 1-2 пъти, те говоря само за Цевски и ЛСКА, дори като се опитат да засегнат друга тема пак се връщат но софийските грандчета, пълен смях. И се наричат журналисти!?
Да се преименува на "Пред банята на Левски и ЦСКА"
и без това това е предаване за тия 2 отбора
и без това това е предаване за тия 2 отбора
4823 написа:Супер най после дългото чакане свърши и отново ще гледам любимото ми предаване .
Трябва предаването да се прекръсти на С ЦСКА и Левски пред банята !!!
Върни се в “Игри и забавления”