Здравейте!
Някои от Вас може би вече знаят за тази игра,но реших да отворя тема и да постна линк. Давам линк за регистрация в игра подобна на футбол мениджър в,която обаче могат да се печелят реални пари.Играта е много подробна и реалистично направена.Можете да инвестирате лични средства,но не е задължително,а по ваше желание.При регстрацията не се изискват никакви средства.Колкото повече развивате отбора си,толкова повече виртуални пари печелите,които после можете да обмените в реално евро по курс,който има в самата игра.Всяка страна си има федерация,тоест от която страна се регистрирате,ще играете първенства с участници от тази страна.Има и купа на България(ако сте регистриран от БГ,ако е от друга страна в тамошната купа),има и континентална купа в която вече участват всички от цял свят.Отбора ви може може да печели от всичко-от билети за мачовете,бонуси за всяка победа,бонуси за класиране на края на сезона,бонуси за купа на България и континентална купа,продажба на футболисти.Успех на тези,които решат да си направят отбори.След регистрацията ще ви изпратят меил на пощата с линк от,който да потвърдите регистрацията си.Отбора ви ще се активира до 24 часа от момента на регистрацията ви,но най-вероятно след полунощ в деня на регистрацията.
Тук може да обменяме опит и споделяме неща за отборите и да се съветваме,кое как е по-добре да се прави.
Ето и линка- http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/emilios75
Игра от типа на футбол мениджър в,която може да се печели.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Игра от типа на футбол мениджър в,която може да се печели.
Цъкам я за кеф, но отделям максимум 2-3мин на ден. За печалба не можем да говорим... ако 20 евро на година ви устройва 

Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ivan951 написа:Цъкам я за кеф, но отделям максимум 2-3мин на ден. За печалба не можем да говорим... ако 20 евро на година ви устройва
Ами не е точно така.Аз съм от сравнително скоро в играта,но добих няква представа и направих някои сметки.С 2-3 мин на ден,а и зависи какво правиш с отбора си в тези 2-3 мин,да може би ще е 20-30 евро на година печалбата.Естествено играта не е направена да се печелят големи суми толкова лесно.Но има начини и стратегии да си развиваш отбора и да печелиш повече,а при определени условия,ако решиш да инвестираш,можеш да стигнеш до там,че да изкарваш по една средна заплата на месец.Според мен е много по-удачно от колкото да си хвърляме парите на букмейкърите.
Регистрирах се. Едно "благодаря" от авора , че използвах неговия линк. 

veni__85 написа:Регистрирах се. Едно "благодаря" от авора , че използвах неговия линк.
И какво,това някакъв проблем ли е?Сега имаш отбор и ти имаш линк,който можеш да предлагаш на реферали.Ти ще си реферал на 1 човек,но можеш да имаш неограничен брой реферали.Няма нужда от сарказъм.
emo_75 написа:Ivan951 написа:Цъкам я за кеф, но отделям максимум 2-3мин на ден. За печалба не можем да говорим... ако 20 евро на година ви устройва
Ами не е точно така.Аз съм от сравнително скоро в играта,но добих няква представа и направих някои сметки.С 2-3 мин на ден,а и зависи какво правиш с отбора си в тези 2-3 мин,да може би ще е 20-30 евро на година печалбата.Естествено играта не е направена да се печелят големи суми толкова лесно.Но има начини и стратегии да си развиваш отбора и да печелиш повече,а при определени условия,ако решиш да инвестираш,можеш да стигнеш до там,че да изкарваш по една средна заплата на месец.Според мен е много по-удачно от колкото да си хвърляме парите на букмейкърите.

Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
emo_75 написа:veni__85 написа:Регистрирах се. Едно "благодаря" от авора , че използвах неговия линк.
И какво,това някакъв проблем ли е?Сега имаш отбор и ти имаш линк,който можеш да предлагаш на реферали.Ти ще си реферал на 1 човек,но можеш да имаш неограничен брой реферали.Няма нужда от сарказъм.
Човек не може да се пошегува.
veni__85 написа:emo_75 написа:veni__85 написа:Регистрирах се. Едно "благодаря" от авора , че използвах неговия линк.
Човек не може да се пошегува.
Недей така, сега като го разкри никой няма да се регистрира през неговия линк

Ivan951 написа:emo_75 написа:Ivan951 написа:Цъкам я за кеф, но отделям максимум 2-3мин на ден. За печалба не можем да говорим... ако 20 евро на година ви устройва
![]()
![]()
Леко да не ти повярва някой.
Ок,това е твое мнение.Моето е друго и няма лошо да сме на различни мнения.А само да попитам,ти до този извод как стигна?През тези 2-3 мин на ден ли.Никъде не съм казал,че можеш да печелиш хиляди без да дадеш 1 стотинка.Игрите по принцип са за забавление,а ако падне нещо добре дошло,все пак е някакъв стимул.Много хора играят футбол мениджър без да очакват нищо.Нека хората сами преценят.Но съвета ми е да не бързат да вкарват и минимални средства(тези които решат да го правят) преди да са се запознали подробно с играта и нейните възможности.Има форум в играта и съвети там.Четете и питайте каквото не ви е ясно.
emo_75 написа:Ivan951 написа:emo_75 написа:Ivan951 написа:Цъкам я за кеф, но отделям максимум 2-3мин на ден. За печалба не можем да говорим... ако 20 евро на година ви устройва
![]()
![]()
Леко да не ти повярва някой.
Ок,това е твое мнение.Моето е друго и няма лошо да сме на различни мнения.А само да попитам,ти до този извод как стигна?През тези 2-3 мин на ден ли.Никъде не съм казал,че можеш да печелиш хиляди без да дадеш 1 стотинка.Игрите по принцип са за забавление,а ако падне нещо добре дошло,все пак е някакъв стимул.Много хора играят футбол мениджър без да очакват нищо.Нека хората сами преценят.Но съвета ми е да не бързат да вкарват и минимални средства(тези които решат да го правят) преди да са се запознали подробно с играта и нейните възможности.Има форум в играта и съвети там.Четете и питайте каквото не ви е ясно.
Е как да стигна до този извод... то е повече от логично, ако всеки играч печели по една средна заплата на месец, айде да кажем минимална дори, то за самите собственици на играта к'во остава?

Върни се в “Игри и забавления”