Гледам няма тема за ФИФА 14, която очакваме скоро да излезе. Играх демото и определено се вижда разлика за разлика от ФИФА 12 и 13.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
d-o-d-o написа:Играя FIFA14 на Playstation 3 и съм доста доволен от новостите в движението на играчите ( доста се доближават до реалното движение ). Също ми харесват и новите първенства които са вкарани в играта.С една дума - харесва ми !!!
MoNteSo написа:Ще видят разлика хората, които ще си купят новите конзолите декември месец (PS4 и Xbox One). За тях се разработва нова игра с нова графика, и нов енджин. Ние ще драпаме с подобрена FIFA 13
vas_yoo написа:d-o-d-o написа:Играя FIFA14 на Playstation 3 и съм доста доволен от новостите в движението на играчите ( доста се доближават до реалното движение ). Също ми харесват и новите първенства които са вкарани в играта.С една дума - харесва ми !!!
Как ти е никчето, може да направим някой мач някой път. Моят е vas_yoo
d-o-d-o написа:Играя FIFA14 на Playstation 3 и съм доста доволен от новостите в движението на играчите ( доста се доближават до реалното движение ). Също ми харесват и новите първенства които са вкарани в играта.С една дума - харесва ми !!!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта