Спортни игри за мобилни телефони

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

supernew
Контакти:

Спортни игри за мобилни телефони

Мнениеот supernew » 03 окт 2013 13:54

Кой са ви любимите игрички за мобилни устройства. Аз отскоро цъкам на една от типа игри базирани на местоположението” (location-based games). За баскетбол е и като цяло си е зарибявка http://@№$/1f1R861

п.с Дайте и вие предложения за безплатни игрички

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: Спортни игри за мобилни телефони

Мнениеот Rooster1912 » 03 окт 2013 14:35

Добре изглежда игричката наистина :) , ама линка за сваляне към Гугъл плея в ревюто нещо не се отваря. Ще си я потърся де. Иначе поразгледах има и доста други добри попадения ;)

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 03 окт 2013 16:04

Цялата тема е някаква странна измама и опит за реклама на сайта markerlessar дот com/ ... въпросната игра липсва в Google play (ако греша, моля линк) - само в Youtube има клипче

обаче ми хареса как тъпо е монтирано клипчето на toptips дот bg/ - първото :) като го гледаш и между 23сек и 26 сек. долу се вижда една глава...после изчезва като призрак :)

предлагам модовете да си свършат работата и да разкарат темата

П.П. иначе съм пробвал Top Eleven https://play.google.com/store/apps/deta ... roid&hl=en и не е лоша
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 окт 2013 16:46

Най-добрата спортна игра, а на всичкото отгоре е и футболна съм играл на Нокиа N95.
За жалост не си спомням точното име, но истината е, че такава игра за пръв път играх.
Нещо като ФИФА - имаш две опции - да си треньор и да правиш трансфери, като играеш мачовете или пък да си играч, като си правиш кариера и почваш от ниво юноша, а с течение на времето се развиваш на каквато позиция си искаш ти, като в процеса на играта контролираш само себе си на игралното поле и подсказваш на играчите кога да ти подадат, да направиш двойно с някой и т.н., а ако не играеш добре и отборно ТРЕНЬОРА не те пуска в следващия мач - играта няма равна, като за телефони.
Играта е страхотна.
Ще опитам да я намеря отново. И ще оставя името й тук.

Намерих я! Ей, това е играта! Обхваща цялостна кариера - първенство,купа и европейски турнири, ако си добър футболист и играеш във варианта за индивидуална кариера може да те викнат и в националния отбор, контузии, картони, задни ножици, атмосферни промени и т.н.Само коментатор няма... :lol: УНИКАЛНА!!!
REAL FOOTBALL 2009
http://nokiafanzclub.blogspot.com/2008/ ... kia-n.html
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 03 окт 2013 17:07

Ако някой има желание и телефон под Андроид, мога да разясня как да си свалите и активирате цялата версия на FIFA 14. Аз вече два дни си цъкам на работа Manager mod-а. Играта е доста разнообразна, доста ми напомня FIFA 09 за xbox360, защото можеш да ъпгрейдваш екипа си, както и да увеличаваш капацитета на клубния стадион, за да печелиш повече от билети. Хората са свършили страхотна работа.

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 03 окт 2013 21:25

Кировец написа:Най-добрата спортна игра, а на всичкото отгоре е и футболна съм играл на Нокиа N95.
За жалост не си спомням точното име, но истината е, че такава игра за пръв път играх.
Нещо като ФИФА - имаш две опции - да си треньор и да правиш трансфери, като играеш мачовете или пък да си играч, като си правиш кариера и почваш от ниво юноша, а с течение на времето се развиваш на каквато позиция си искаш ти, като в процеса на играта контролираш само себе си на игралното поле и подсказваш на играчите кога да ти подадат, да направиш двойно с някой и т.н., а ако не играеш добре и отборно ТРЕНЬОРА не те пуска в следващия мач - играта няма равна, като за телефони.
Играта е страхотна.
Ще опитам да я намеря отново. И ще оставя името й тук.

Намерих я! Ей, това е играта! Обхваща цялостна кариера - първенство,купа и европейски турнири, ако си добър футболист и играеш във варианта за индивидуална кариера може да те викнат и в националния отбор, контузии, картони, задни ножици, атмосферни промени и т.н.Само коментатор няма... :lol: УНИКАЛНА!!!
REAL FOOTBALL 2009
http://nokiafanzclub.blogspot.com/2008/ ... kia-n.html
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Добра е тая игричка. Имаше опция чрез блутут да се играе мултиплейър, направо се скъсвахме в даскало. Но за мен PES 2008, 09, 10 for nokia са много по-добри от REAL FOOTBALL, и също има опция за мултиплейър чрез блутут. Направо съм бог на ПЕС за телефон, голове вкарвах от всякакви положения дори директно от ъглов удар 8-) Изображение
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 03 окт 2013 21:28

Фифа 14 си я бива

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 окт 2013 08:27

MoNteSo написа:Ако някой има желание и телефон под Андроид, мога да разясня как да си свалите и активирате цялата версия на FIFA 14. Аз вече два дни си цъкам на работа Manager mod-а. Играта е доста разнообразна, доста ми напомня FIFA 09 за xbox360, защото можеш да ъпгрейдваш екипа си, както и да увеличаваш капацитета на клубния стадион, за да печелиш повече от билети. Хората са свършили страхотна работа.

Аз : )

Офтопик:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 окт 2013 20:15

Някой знае ли от къде могат да се инсталират добри ЮСБ драйвъри winXP за таблет Андроид 4.0.4?

Върни се в “Игри и забавления”