Фентъзи Премиер Лийг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Фентъзи Премиер Лийг
Направих си отбор днес,но не мога да намеря класация и като цяло други играчи.Моля ако някой знае малко повече за играта да разкаже,как се търсят приятели и нещо дребно около играта. Изглежда като Мениджър Нова,но тъй като я спряха и реших да се регистрирам във фентъзито.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Re: Фентъзи Премиер Лийг
Stanislav_Ivanov написа:Направих си отбор днес,но не мога да намеря класация и като цяло други играчи.Моля ако някой знае малко повече за играта да разкаже,как се търсят приятели и нещо дребно около играта. Изглежда като Мениджър Нова,но тъй като я спряха и реших да се регистрирам във фентъзито.
Виж някъде в темата за Прем. Джако е направил лига във фентъзито и е дал кода за влизане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- dreben23
- Контакти:
И аз си направих, ако искате ще ви дам кода за лигата дето се мушнах. Аз си сторих, ама после немам нерви да се занимавам всяка седмица и си ми остават едни и същи до края
1693297-372799
Гледам нема българи още, заповядайте!

1693297-372799

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Пловдивчанинът
- Контакти:
dreben23 написа:И аз си направих, ако искате ще ви дам кода за лигата дето се мушнах. Аз си сторих, ама после немам нерви да се занимавам всяка седмица и си ми остават едни и същи до края![]()
![]()
1693297-372799
Аз се включих в лигата то се е видяло, че явно няма да има друга подобна игра.
dreben23 написа:И аз си направих, ако искате ще ви дам кода за лигата дето се мушнах. Аз си сторих, ама после немам нерви да се занимавам всяка седмица и си ми остават едни и същи до края![]()
![]()
1693297-372799
Вътре съм !
ninjata написа:dreben23 написа:И аз си направих, ако искате ще ви дам кода за лигата дето се мушнах. Аз си сторих, ама после немам нерви да се занимавам всяка седмица и си ми остават едни и същи до края![]()
![]()
1693297-372799
Вътре съм !
А код за Head-to-head league на тази лига ще се намери ли?
Върни се в “Игри и забавления”