Игра с прогнози във фенфорума на Лудогорец!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Игра с прогнози във фенфорума на Лудогорец!
Можете да участвате след регистрация на този адрес: http://forum.ludogorec.com/football.php?side=bet!
Аз съм от Микре Юнайтед
Re: Игра с прогнози във фенфорума на Лудогорец!
Отчаян опит да се повиши активността във форум на изкуствено създаден отбор без фенове и традиции ,който я просъществува 1,2 години , я не ... Успех с намирането на фенове ,все пак 

- Себастиан Фетел
- Контакти:
Калигула написа:Отчаян опит да се повиши активността във форум на изкуствено създаден отбор без фенове и традиции ,който я просъществува 1,2 години , я не ... Успех с намирането на фенове ,все пак
Абсолютно.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- 1Neutralen
- Контакти:
Калигула написа:Отчаян опит да се повиши активността във форум на изкуствено създаден отбор без фенове и традиции ,който я просъществува 1,2 години , я не ... Успех с намирането на фенове ,все пак
По добре не давай мнение ако нямаш нищо конструктивно да казваш. Започна да вони злед теб...

Себастиан Фетел написа:Калигула написа:Отчаян опит да се повиши активността във форум на изкуствено създаден отбор без фенове и традиции ,който я просъществува 1,2 години , я не ... Успех с намирането на фенове ,все пак
Абсолютно.
Отчаяни фенове в опит да напишат нещо (макар и тъпо) за шампиона.
1Neutralen написа:Калигула написа:Отчаян опит да се повиши активността във форум на изкуствено създаден отбор без фенове и традиции ,който я просъществува 1,2 години , я не ... Успех с намирането на фенове ,все пак
По добре не давай мнение ако нямаш нищо конструктивно да казваш. Започна да вони злед теб...Лудогорец е съсдаден през 1945г.
(З)лед мен ли ? Научи се да пишеш ,пък тогава ме коментирай. Знам ,че българския не ти е роден език ,там в Разградско е така , но поне направи усилие. 45-та значи ... и вие сте рожби на комунизма- ФАКТ!
- 1Neutralen
- Контакти:
Калигула написа:1Neutralen написа:Калигула написа:Отчаян опит да се повиши активността във форум на изкуствено създаден отбор без фенове и традиции ,който я просъществува 1,2 години , я не ... Успех с намирането на фенове ,все пак
По добре не давай мнение ако нямаш нищо конструктивно да казваш. Започна да вони злед теб...Лудогорец е съсдаден през 1945г.
(З)лед мен ли ? Научи се да пишеш ,пък тогава ме коментирай. Знам ,че българския не ти е роден език ,там в Разградско е така , но поне направи усилие. 45-та значи ... и вие сте рожби на комунизма- ФАКТ!
Браво бе, една буква съм сбъркал. Аз съм православен Българин, а не циганин като теб.

volf написа:Себастиан Фетел написа:Калигула написа:Отчаян опит да се повиши активността във форум на изкуствено създаден отбор без фенове и традиции ,който я просъществува 1,2 години , я не ... Успех с намирането на фенове ,все пак
Абсолютно.
Шампион ,който е такъв не заради футболните си качества ,а заради некадърността на един футболист ,който си отбеляза автогол. Друга причина -няма. Предишната титла пък беше късметлийски гол от пряк свободен удар на шуменския Деко. Големи шампиони , ще знаеш...

- 1Neutralen
- Контакти:
volf написа:Себастиан Фетел написа:Калигула написа:Отчаян опит да се повиши активността във форум на изкуствено създаден отбор без фенове и традиции ,който я просъществува 1,2 години , я не ... Успех с намирането на фенове ,все пак
Абсолютно.
Това са пъпчиви пубери, или психично болни селяци.

- 1Neutralen
- Контакти:
Калигула написа:volf написа:Себастиан Фетел написа:Калигула написа:Отчаян опит да се повиши активността във форум на изкуствено създаден отбор без фенове и традиции ,който я просъществува 1,2 години , я не ... Успех с намирането на фенове ,все пак
Абсолютно.
Шампион ,който е такъв не заради футболните си качества ,а заради некадърността на един футболист ,който си отбеляза автогол. Друга причина -няма. Предишната титла пък беше късметлийски гол от пряк свободен удар на шуменския Деко. Големи шампиони , ще знаеш...
Има една приказка за киселото грозде...Трябва да си по нисък от тревата в момента след последните евро-азиатски резили.

Върни се в “Игри и забавления”