Проблем при инсталиране на Colin McRae Dirt 3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Проблем при инсталиране на Colin McRae Dirt 3
Здравейте! Изтеглих си Colin McRae Dirt 3 (версия SKIDROW) от Замунда и имам проблем при копиране на крака на играта в директорията. Първо ми казва, че трябва да имам права на администратор. Затова деинсталирах играта и при новото и инсталиране дадох на .ехе файла "run as administrator"". Уви, след като пак опитах да копирам в инсталационната директория ми излезе надпис, гласящ..."You require permission from Everyone to make changes to this file". Вече не знам как да го въртя та да я стартирам. Някой със съвет?

Re: Проблем при инсталиране на Colin McRae Dirt 3
Твоя акаунт какъв е ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
Пичове от 8 години това не е КОЛИН ! Сега като звезда , от три издания е Кен Блок .
DmG написа:Пичове от 8 години това не е КОЛИН ! Сега като звезда , от три издания е Кен Блок .
[offtopic]Не знам откъде ти хрумна тая глупост, при положение, че това е първият DiRT, който не е Colin Mcrae. Първата и втората част си бяха именувани на него.[/offtopic]
iliyan написа:Твоя акаунт какъв е ?!
Акаунт като акаунт. Уж, администраторски ми го пише, че е .

Щом изкарва тези съобщения или не е администраторски или имаш вирус !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
Върни се в “Игри и забавления”