Жанр : Ужаси
Режисьор : Раян Мърфи, Брад Фелчак
Държава : САЩ
Година : 2012/13 - Сезон 2
В ролите : Кони Бритън, Джесика Ланг, Денис О'Хеър, Евън Питърс, Дилън Макдермът,Закари Куинто
Резюме : Историята се развива през 1964 г. и следва пациенти, лекари и монахини, които обитават психиатричната клиника Бартклиф.Надзирателите, които управляват институцията, включват Сестра Джуд (Джесика Ланг), нейната помощничка, Сестра Мери Юнис (Лили Рабе) и основателя на клиниката, Монсеньор Тимъти Хауърд (Джоузеф Файнс).Лекарите, поели задачата да се грижат за пациентите в болницата, включват психиатъра Д-р. Оливър Тредсън (Захари Куинто) и садистичния учен Д-р. Артър Арден (Джеймс Кромуел).Пациентите, от които всеки твърди, че е незаконно затворен в лудницата, включват журналистката - лесбийка Лана Уинтърс (Сара Поусън), обвиненият в серийни убийства Кит Уокър (Евън Питърс) и обвинената в убийства Грейс (Лизи Броше).
ЛИНК
=======================================================================================================================================================================
Сериала е леко смахнат, но на мен ми харесва. За сега втори сезон ми харесва повече от първия. Вие какво мислете по този въпрос ?

Ако има и други почитателя може да пишете тук.