Закон за хазарта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

luzius
Контакти:

Закон за хазарта

Мнениеот luzius » 27 фев 2012 11:15

Чух, че като влезе новия закон ефбет ще е единствения бет дето ще се регне по него на момента. Другите щели да чакат да видят как ще стане тая работа с филтрирането. Един, дето е навътре в нещата ми каза, че със сигурност ще ги филтират на момента! Не знам как се случва това, но да не увиснем с парите дето сме ги разхвърляли по разните букита. :) Някой има ли някаква информация по тая тема?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Закон за хазарта

Мнениеот Bourgas » 27 фев 2012 11:19

luzius написа:Чух, че като влезе новия закон ефбет ще е единствения бет дето ще се регне по него на момента. Другите щели да чакат да видят как ще стане тая работа с филтрирането. Един, дето е навътре в нещата ми каза, че със сигурност ще ги филтират на момента! Не знам как се случва това, но да не увиснем с парите дето сме ги разхвърляли по разните букита. :) Някой има ли някаква информация по тая тема?

Мен, нищо не зацепих!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 фев 2012 12:49

Значи с филтрирането на момента няма как да се случи, тъй като никой интернет доставчик не разполага с подобни ресурси. Именно тва е и най-големия проблем за тях, тъй като много интернет доставчици ще фалират, тъй като новия закон ще ги задължи да закупят апаратура, която струва доста пари и ще удари голяма част от по-малките интернет фирми. А иначе, че ефбет ще останат единствени не се и учудвам... то цялата работа на тоя закон е де бута напред Божков и неговите фирми (Еврофутбол в частност). Все пак ако наистина държавата искаше да печели от уж "нелагалните" букмейкъри щеше да направи данъка поносим за тях, а не както е по новия закон 30% от ОБОРОТА да прибира хазната. Тва е убийство просто за всяко буки... разбирам да им прибират от печалбата, ама близо 1/3 от оборота... тва е смешно просто.

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 27 фев 2012 13:30

Каквото и филтриране да измислят, чрез едно елементарно прокси през друга държава, пак ще може да се влиза. Ама нали са кухи лейки и си мислят, че интернет е нещо "физическо", което могат да си го спират както си искат.
Смешковци, то така някой ще им даде милиони да прибират... :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 27 фев 2012 13:36

скрита реклама на ефбет :) не мерси, новия закон е писан на коляно под диктовката на Божков. Огъзените служители на ББ защитават интересите на монопола, а ефбет е просто разновидност на еврофутбол, просто собственици са двамата братя, ъндърбосовете на божков.
Пак мерси с ефбет, но не. Пълни аматьори, махнаха се от Малта, за да не плащат квартири на служителите си и сега са в Македония... жалка работа, ниски лимити. Колкото до другите, наистина до няколко месеца нищо няма да стане, но и не виждат как ще филтрират сайтове, никой доставчик няма да го приеме. На букитата не им пука за нашия мизерен пазар и никой няма да се регистрира, за да плаща 20 или 30 %, камо ли да даде достъп до сървърите си. Ние ще си ползваме проксита ако се налага и така. Успех на симеончо дянков

luzius
Контакти:

Мнениеот luzius » 27 фев 2012 13:57

goalkeeper написа:Каквото и филтриране да измислят, чрез едно елементарно прокси през друга държава, пак ще може да се влиза. Ама нали са кухи лейки и си мислят, че интернет е нещо "физическо", което могат да си го спират както си искат.

Това "прокси" не ми говори много. Но с две думи казваш няма как да се получи това филтриране толкова лесно, така ли? Щото имам по някоя стотинка и в бет365 и в спортингбет и в ефбет....а данъка не решиха ли да е залози минус печалби, а не върху оборота. Това с оборота си е смешна работа.

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 27 фев 2012 14:04

goalkeeper написа:Каквото и филтриране да измислят, чрез едно елементарно прокси през друга държава, пак ще може да се влиза. Ама нали са кухи лейки и си мислят, че интернет е нещо "физическо", което могат да си го спират както си искат.

Ти пък много си 'умен'...я се поинтересувай как е в другите държави-пример Италия
И аз искам да не плащам данъци...ама ме става.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 фев 2012 14:44

То хубаво през прокси, ама ако стане така, че самите букмейкъри да отказват клиенти от БГ то тогава уйде коня у реката ;)

luzius
Контакти:

Мнениеот luzius » 27 фев 2012 15:07

май трябва да се внимава с парите в крайна сметка. ще следя много внимателно кое буки ще се регистрира първо.

newclear
Контакти:

Мнениеот newclear » 16 мар 2012 15:37

Май наистина ефбет ще получат първи лиценз по новия закон, чух го от доста вътрешен източник преди седмица и сега ги пробвам. Честно казано хич не са зле, коефициентите ги бива, мисля да ги тествам още малко и да прехвърлям "крупните" средства от бет365 към тях :)

Върни се в “Игри и забавления”