Закон за хазарта
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Закон за хазарта
Чух, че като влезе новия закон ефбет ще е единствения бет дето ще се регне по него на момента. Другите щели да чакат да видят как ще стане тая работа с филтрирането. Един, дето е навътре в нещата ми каза, че със сигурност ще ги филтират на момента! Не знам как се случва това, но да не увиснем с парите дето сме ги разхвърляли по разните букита.
Някой има ли някаква информация по тая тема?

Re: Закон за хазарта
luzius написа:Чух, че като влезе новия закон ефбет ще е единствения бет дето ще се регне по него на момента. Другите щели да чакат да видят как ще стане тая работа с филтрирането. Един, дето е навътре в нещата ми каза, че със сигурност ще ги филтират на момента! Не знам как се случва това, но да не увиснем с парите дето сме ги разхвърляли по разните букита.Някой има ли някаква информация по тая тема?
Мен, нищо не зацепих!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Значи с филтрирането на момента няма как да се случи, тъй като никой интернет доставчик не разполага с подобни ресурси. Именно тва е и най-големия проблем за тях, тъй като много интернет доставчици ще фалират, тъй като новия закон ще ги задължи да закупят апаратура, която струва доста пари и ще удари голяма част от по-малките интернет фирми. А иначе, че ефбет ще останат единствени не се и учудвам... то цялата работа на тоя закон е де бута напред Божков и неговите фирми (Еврофутбол в частност). Все пак ако наистина държавата искаше да печели от уж "нелагалните" букмейкъри щеше да направи данъка поносим за тях, а не както е по новия закон 30% от ОБОРОТА да прибира хазната. Тва е убийство просто за всяко буки... разбирам да им прибират от печалбата, ама близо 1/3 от оборота... тва е смешно просто.
- goalkeeper
- Контакти:
Каквото и филтриране да измислят, чрез едно елементарно прокси през друга държава, пак ще може да се влиза. Ама нали са кухи лейки и си мислят, че интернет е нещо "физическо", което могат да си го спират както си искат.
Смешковци, то така някой ще им даде милиони да прибират...

Смешковци, то така някой ще им даде милиони да прибират...

скрита реклама на ефбет
не мерси, новия закон е писан на коляно под диктовката на Божков. Огъзените служители на ББ защитават интересите на монопола, а ефбет е просто разновидност на еврофутбол, просто собственици са двамата братя, ъндърбосовете на божков.
Пак мерси с ефбет, но не. Пълни аматьори, махнаха се от Малта, за да не плащат квартири на служителите си и сега са в Македония... жалка работа, ниски лимити. Колкото до другите, наистина до няколко месеца нищо няма да стане, но и не виждат как ще филтрират сайтове, никой доставчик няма да го приеме. На букитата не им пука за нашия мизерен пазар и никой няма да се регистрира, за да плаща 20 или 30 %, камо ли да даде достъп до сървърите си. Ние ще си ползваме проксита ако се налага и така. Успех на симеончо дянков

Пак мерси с ефбет, но не. Пълни аматьори, махнаха се от Малта, за да не плащат квартири на служителите си и сега са в Македония... жалка работа, ниски лимити. Колкото до другите, наистина до няколко месеца нищо няма да стане, но и не виждат как ще филтрират сайтове, никой доставчик няма да го приеме. На букитата не им пука за нашия мизерен пазар и никой няма да се регистрира, за да плаща 20 или 30 %, камо ли да даде достъп до сървърите си. Ние ще си ползваме проксита ако се налага и така. Успех на симеончо дянков
goalkeeper написа:Каквото и филтриране да измислят, чрез едно елементарно прокси през друга държава, пак ще може да се влиза. Ама нали са кухи лейки и си мислят, че интернет е нещо "физическо", което могат да си го спират както си искат.
Смешковци, то така някой ще им даде милиони да прибират...![]()
![]()
Това "прокси" не ми говори много. Но с две думи казваш няма как да се получи това филтриране толкова лесно, така ли? Щото имам по някоя стотинка и в бет365 и в спортингбет и в ефбет....а данъка не решиха ли да е залози минус печалби, а не върху оборота. Това с оборота си е смешна работа.
goalkeeper написа:Каквото и филтриране да измислят, чрез едно елементарно прокси през друга държава, пак ще може да се влиза. Ама нали са кухи лейки и си мислят, че интернет е нещо "физическо", което могат да си го спират както си искат.
Смешковци, то така някой ще им даде милиони да прибират...![]()
![]()
Ти пък много си 'умен'...я се поинтересувай как е в другите държави-пример Италия
И аз искам да не плащам данъци...ама ме става.
То хубаво през прокси, ама ако стане така, че самите букмейкъри да отказват клиенти от БГ то тогава уйде коня у реката 

май трябва да се внимава с парите в крайна сметка. ще следя много внимателно кое буки ще се регистрира първо.
Май наистина ефбет ще получат първи лиценз по новия закон, чух го от доста вътрешен източник преди седмица и сега ги пробвам. Честно казано хич не са зле, коефициентите ги бива, мисля да ги тествам още малко и да прехвърлям "крупните" средства от бет365 към тях 

Върни се в “Игри и забавления”