Мартин Камбуров гони милиони с 23 лото фиша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Re: Мартин Камбуров гони милиони с 23 лото фиша

Мнениеот LokoMaina » 08 яну 2015 14:23

Arsenal_Loko_Plovdiv написа:
DarkPsy написа:
svobodni написа:
-1914- написа:В тази тема да питам, защо всички коментари относно симулативната игра на Локомотив Пловдив (срещу Локо Сф, 0:4) бяха изтрити от модераторите?
Така ли ще се отнасяме с проблемите в А-Група?

Ква симулативна игра? Ние да не сме Реал Мадрид? Тоя сезон падахме и от ЦСКА, Берое, Лудогорец с по 3 - 4 гола разлика на Лаута. Слаби сме, толкова можем.

Интересно що не паднахте в Коматево с толкова.

По-интересното е, че май не знаеш, че понякога във футбола няма логика. Ти ще ми обясниш ли защо Манчестър Юнайтед загубиха от Лестър с 5:3, от МК Донс с 4:0, а биха Арсенал с 1:2 и Ливърпул с 3:0 ?

Мазните аджисанци не могат все още да се примирят с въпроса как са паднали от отбора на Пловдив насред ракиджийските казани... Ами или ваште куци пилета толкова си могат или са играли тото против себе си... може и на обръщалка!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 08 яну 2015 14:34

LokoMaina написа:
bianchi написа:
DarkPsy написа:
svobodni написа:
-1914- написа:В тази тема да питам, защо всички коментари относно симулативната игра на Локомотив Пловдив (срещу Локо Сф, 0:4) бяха изтрити от модераторите?

Ква симулативна игра? Ние да не сме Реал Мадрид? Тоя сезон падахме и от ЦСКА, Берое, Лудогорец с по 3 - 4 гола разлика на Лаута. Слаби сме, толкова можем.

Интересно кога е последната победа на истинския Ботев на Лаута !! 1-вокласниците не помнат !!!

Сметни годините и ги напиши

:) :mrgreen:

Само едно уточнение: КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ БОТЕВ?
БотявЪ-2010 /Сопут/, Ботяф /на Селския/, ботев /на банкерите-крадци/, АФД Тракия /на Дража Вълчева и Градския Комитет на БКП в Пловдив/, АСК Ботев, БотевЪ-191? / с фашиския поздрав/ ли?...

А кой е истинският вагон, столипиновски овчари? Оня от 36-та с гордата комунистическа петолъчка, основан от дядовците ви, нахлули в Пловдив от някое диво село, за да бачкат във вагоноремонтното депо? Или онзи на затворника Филчо Колев, който навремето каза: "Толкова свинарника съм закрил, та Локуту ли няма" :mrgreen: Или може би оня от 2001, дето го докараха насила от Кюстендил? Най-автентичен ми се вижда любимецът на столипиновските орди, които едно време се придвижваха към лалута под съпровода от зурни и барабанене по кухи тенекии от сирене :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY[/youtube]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 яну 2015 14:43

Thurman Murman написа:А случайно да забеляза това, в отговор на коя тема е?
Или от мазните кИбапи, мозъкът ти съвсем е закърнял. Не, че някога си бил по в час де...

Ти да забеляза, че изтъкваш измислици, а аз ПИША с факти :idea: Моята тема е във футбол България, твоята в игри и забавления- тоест едното е за сериозни хора, другото за шегаджии- чрез слухове :!: АЗ ОТГОВОР НЕ---виждам, а опит за отклонение на ИСТИНСКИТЕ неща- Тошко е много западнал, всички го признават...

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 08 яну 2015 14:43

mark1926 написа:Моята тема е във футбол България, твоята в игра и забавления- тоест едното е за сериозни хора, другото за шегаджии :!: АЗ ОТГОВОР НЕ---виждам, а опит за отклонение на ИСТИНСКИТЕ неща- Тошко е много западнал, всички го признават...

Точно де - когато става дума за ВАС, най-точният раздел е именно "ИГРИ и ЗАБАВЛЕНИЯ". Всичко си е в реда на нещата 8-) А и като каза факти, лежа ли в ареста хепатитния? Лежа. За черно тото ли? Да. Значи и елементът на достоверност го има.
А и свиленградския е много западнал комарджия, всички го виждат и признават...

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 08 яну 2015 14:53

Thurman Murman написа:
LokoMaina написа:
bianchi написа:
DarkPsy написа:
svobodni написа:

Интересно кога е последната победа на истинския Ботев на Лаута !! 1-вокласниците не помнат !!!

Сметни годините и ги напиши

:) :mrgreen:

Само едно уточнение: КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ БОТЕВ?
БотявЪ-2010 /Сопут/, Ботяф /на Селския/, ботев /на банкерите-крадци/, АФД Тракия /на Дража Вълчева и Градския Комитет на БКП в Пловдив/, АСК Ботев, БотевЪ-191? / с фашиския поздрав/ ли?...

А кой е истинският вагон, столипиновски овчари? Оня от 36-та с гордата комунистическа петолъчка, основан от дядовците ви, нахлули в Пловдив от някое диво село, за да бачкат във вагоноремонтното депо? Или онзи на затворника Филчо Колев, който навремето каза: "Толкова свинарника съм закрил, та Локуту ли няма" :mrgreen: Или може би оня от 2001, дето го докараха насила от Кюстендил? Най-автентичен ми се вижда любимецът на столипиновските орди, които едно време се придвижваха към лалута под съпровода от зурни и барабанене по кухи тенекии от сирене :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY[/youtube][/quote

... попитал един аджисанско-мургавелски фЙен на Утборът, който до вчера скандираше: "ЦецУ, ние смИ с теб!"...
А кой е ЦецУ ли?
Ми това е поредния измамник наследил президентите-пандизчии Нинов, Александров и Данов... Фани единия, удари останалите!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 яну 2015 14:58

LokoMaina написа:
Arsenal_Loko_Plovdiv написа:
DarkPsy написа:
svobodni написа:

По-интересното е, че май не знаеш, че понякога във футбола няма логика. Ти ще ми обясниш ли защо Манчестър Юнайтед загубиха от Лестър с 5:3, от МК Донс с 4:0, а биха Арсенал с 1:2 и Ливърпул с 3:0 ?

Мазните аджисанци не могат все още да се примирят с въпроса как са паднали от отбора на Пловдив насред ракиджийските казани... Ами или ваште куци пилета толкова си могат или са играли тото против себе си... може и на обръщалка!

За тях този мач не се е състоял- това не е бил техният БотевЪ,а Вуцовият... миналият път се оказаха прави-- Христоловият Ботев не бил техният и такъв период 11 години нямало и ето вече няма Ботев, а БотевЪ и Христолов не е в историята им. Сега чакаме разпад на Вуцовия БотевЪ, по технитке думи разбира се- но те не се шегуват ЗАКРИВАТ и пак явно ще ЗАКРИВАТ...

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 08 яну 2015 15:05

LokoMaina написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY[/youtube]
... попитал един аджисанско-мургавелски фЙен на Утборът, който до вчера скандираше: "ЦецУ, ние смИ с теб!"...
А кой е ЦецУ ли?
Ми това е поредния измамник наследил президентите-пандизчии Нинов, Александров и Данов... Фани единия, удари останалите!

Говори ми за президенти, калайджийо, говори ми за тия 3-4 парчета застреляни като кучета, 1 затворник(Филчо Колев), 2-ма турци, преводачка от турски, тото-маниак, за когото казахте, че "сбъдвал мечти", а сега - кебапчия и второразреден адвокат по бракоразводните дела, по прякор "Диан Колев-Селския"... :mrgreen:

"Г-н Илиев, готови сме да умрем за теб", "Коко, заедно можем много", "Коко, ние сме с теб"... Помниш ли, помако :mrgreen:

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 08 яну 2015 15:16

Thurman Murman написа:
LokoMaina написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY[/youtube]
А кой е ЦецУ ли?

Говори ми за президенти, калайджийо, говори ми за тия 3-4 парчета застреляни като кучета, 1 затворник(Филчо Колев), 2-ма турци, преводачка от турски, тото-маниак, за когото казахте, че "сбъдвал мечти", а сега - кебапчия и второразреден адвокат по бракоразводните дела, по прякор "Диан Колев-Селския"... :mrgreen:

"Г-н Илиев, готови сме да умрем за теб", "Коко, заедно можем много", "Коко, ние сме с теб"... Помниш ли, помако :mrgreen:

А какво ще кажеш за "Цецо,ние сме с теб!"

1. С Цецо в панделата, или
2. С Цецо в последния му земен път?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 08 яну 2015 15:23

Thurman Murman написа:
mark1926 написа:Моята тема е във футбол България, твоята в игра и забавления- тоест едното е за сериозни хора, другото за шегаджии :!: АЗ ОТГОВОР НЕ---виждам, а опит за отклонение на ИСТИНСКИТЕ неща- Тошко е много западнал, всички го признават...

Точно де - когато става дума за ВАС, най-точният раздел е именно "ИГРИ и ЗАБАВЛЕНИЯ". Всичко си е в реда на нещата 8-) А и като каза факти, лежа ли в ареста хепатитния? Лежа. За черно тото ли? Да. Значи и елементът на достоверност го има.
А и свиленградския е много западнал комарджия, всички го виждат и признават...

Според полицията е бил на разпит, не е лежал в ареста, няма повдигнато обвинение, Марто си е на свобода и чака първата тренировка... все пак вярно има достоверност в думите ти, наистина е бил в полицията, а другото е умение на мозъка да пресъздава въображението си :idea:

Виж за Тошко е друга работа- играе във втория тим на Майнц и то в трета лига,тоест в изпадащ отбор в трета лига, в Бундеслигата за 12 месеца има 17 минути игра, после запратен в долните групи :idea:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 яну 2015 15:40

Thurman Murman написа:
kubik написа:В цялото мизерно съществуване на жълтото отборче,никога не е имало футболист от класата на Камбуров.Сега е нормално да имат комплекси от Императора на Пловдив.Както и от футболиста номер 1 на Пловдив и България за всички времена Христо Бонев.
Последните събития за купата,където Императора се изгаври със сдружението им дойде в повечко.Бях сигурни,че ще продължат,но не бяха питали императора :lol:

Жълтото отборче е като куче без история.]

Жълто-черното отборче е и като кучка с крадена история :(

Съгласен :mrgreen:
Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Игри и забавления”