Отбор за Форум Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Отбор за Форум Лига
Утре ще резервирам игрище. Ще пробвам пак за събота от 16ч 

здрасти Божо аз съм приятеля на Андрей за следващите 1-2 седмици няма да съм свободен но принципно ме брои 

-
- Контакти:
Събота от 16:30 на спортна софия в зона б5. Този път ще е хубаво ако се съберем 14 човека 

- kola_di_rienzo
- Контакти:
Един приятел предложи да се съберем веднъж в Дианабад - има изкуствено игрище и е безплатно - ако сте свободни през седмицата когато има по-малко хора може да направим и там едно мачле
За петък примерно има ли желаещи 

И господ от свода, през гъстия дим,
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
-
- Контакти:
Много хубаво предложение, но аз лично този петък съм зает от сутринта до вечерта
Иначе за съботата се надявам пак да се организираме, ще ви пиша по скайп. А най-важното е, че първият мач от турнира наближава! Ето я окончателната програма на турнира: http://imgup.bgwallpapers.net/final-schedule-futsal.pdf
Първият ни мач е на 31.03 /сряда/ от 21:00.

Първият ни мач е на 31.03 /сряда/ от 21:00.
Аз съм против тия безплатни игрища щото и в Люлин 2 и 3 има такива (тревата е готина) ама се чака много докато се разбереш а и са вечно заети пък и какво толкова ся за 5 лв. ли сте
Междодругото аз викам всеки да си носи червена/синя тениска та да се различаваме по-лесно а не като миналия път всички в синьо
айде до събота.

Здравейте момчета, съжалявам, че не можах да дойда да поритаме, но просто събота съм зает. Ако се събирате тази събота ще направя всичко възможно, за да дойда. Искам само да попитам тези мачове контроли ли са или са редовни срещи от турнира.
Поздрави
Поздрави
- kola_di_rienzo
- Контакти:
В събота просто се събираме и си играем някакви хора, а в сряда на 31ви ще е първия мач от турнира, който доколкото разбрах от Божи пак е нещо свързано с форум лигата но е нещо като приятелски турнир
Айде де хора, времето в момента е перфектно - утре сигурно ще е същото. Престъпление ще е ако в това време не се съберем да ритаме 

И господ от свода, през гъстия дим,
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
-
- Контакти:
Знам, момчета, много е хубаво времето, само че през седмицата като се виждах със тези 6-7 човека, които взимам всеки път, ми казаха че НИКОЙ няма да може да дойде, защото още от 17 часа ще се събират заради мача вечерта... А без тези хора ние се събираме едва 5-6 човека.... Освен това преди 16ч няма свободни часове на игрището, така че за утре нямаше как да се съберем. Предлагам направо в сряда да ритаме за турнира.. 

Върни се в “Игри и забавления”