Хайде да изкараме някой лев днес....!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Хайде да изкараме някой лев днес....!

Мнениеот zalozite » 26 ное 2008 12:39

То футбол, футбол, отбори, фенове, едно друго супер-лошо няма, ама дайте да измислим някой мач, пък да изкараме и някой лев :)
Ето и моята прогноза за днес:

Atletico Madrid - Psv Eindhoven - Over

Атлетико е на крачка от класиране на 1/16 финала на Шампионската лига. Домакините се нуждаят от победа за да преминат на 100 % в следващата фаза или на Х и да изчакат двубоя на Олимпик Марсилия. Атлетико е в по-добра форма в момента от ПСВ. Очаквам днес да има повече голове в мача, тъй като ПСВ не се слави с добра защита и допуска лесни голове напоследък. В същия момент нападението на Атлетико се представя все по-добре! За любителите на точния резултат: 2:1, 2:2, 3:2, Прогноза - над 2.5 гола!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

1912BOTEV
Контакти:

Re: Хайде да изкараме някой лев днес....!

Мнениеот 1912BOTEV » 26 ное 2008 12:49

Според мен си е рисково. Може да падне един гол и така да заспи мача. Още повече, че отборите явно започнаха да се пазят за първенствата. Ето виждаш, Ман Юнайтед вече втори мач не вкарва гол. Виж и снощи колко гола паднаха на БАТЕ-Реал.
Но пък и може да паднат доста голове. Така че, късмет и успех!

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 26 ное 2008 12:54

Клуж - Рома 2 - Рома започна да излиза от кризата и има всички шансове да вземе този мач , който може да се окаже решаващ за амбициите на "вълците" за класиране на осминафиналите. Клуж победи Рома в Рим но сега ще им бъде по-трудно. Франческо Тоти и Мирко Вучинич навлизат във форма и нищо добро не чака румънците в този двубой.

Анортозис - Вердер Гол / Гол - Анортозис ще се класира за осминафиналите ако победи ( и ако Интер победи Панатинайкос ). Защитата на Вердер е една от най-слабите в немската Бундеслига и според мен и тук ще допусне поне един гол. За Вердер победата е без алтернатива и според мен най-добрият избор в този мач е Гол/Гол.

УСПЕХ !

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 26 ное 2008 12:55

Аз бих заложил двойка на Бордо - Челси. Мисля, че след загубата в Рим лондончани няма повече накъде да отстъпват, ако искат да прескочат груповата фаза.
Друг мач, който ми се струва интересен и за тези, които търсят малко по-големия коефицент е Анортозис - Вердер, в който мисля, че Анортозис може спокойно да победят изпадналите в криза "бременски музиканти".
Успех!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 26 ное 2008 13:01

Слагам веднага 50 кинта на Локо СФ срещу левски! Твърда единица.

Иначе за мочовете от Лигата.... бих сложил 100 кинта на Барса. Коефициента им е 2.15 - което ми се вижда доста прилично, въпреки, че там мача ще е по скоро Х, защото Барса вече се е класирала за следващата фаза на турнира, но за сметка на това имат да се реабилитират пред феновете си за равенството с Хетафе. Коефициента за Х е 2.95!
Изображение

Grinta
Контакти:

Мнениеот Grinta » 26 ное 2008 13:18

Bordeaux - Chelsea X2 (GOL-GOL)
CFR Cluj - AS Roma 2 (0:2; 1:2)
Anorthosis - Werder Bremen 1
Inter Milan - Panathinaikos 1
Shakhtar Donetsk - Basel 1(1:0; 2:1)
Sporting Lisbon - Barcelona 2(OVER)
Atletico Madrid - PSV Eindhoven 1(OVER)
Liverpool - Marseille 1X

Grinta
Контакти:

Мнениеот Grinta » 26 ное 2008 23:43

Bordeaux - Chelsea X2 (GOL-GOL) - Х краен и гол-гол излезе

CFR Cluj - AS Roma 2 (0:2; 1:2) - двойката излезе ама точния за малко

Anorthosis - Werder Bremen 1 - гледах мача супер измислема дузпа за Вердер при 2:0, която ги върна в мача...карай

Inter Milan - Panathinaikos 1 - много странен мач....цял мач на една врата и накрая 0:1

Shakhtar Donetsk - Basel 1(1:0; 2:1) - толкова разгромно не мислех,че ще завърши

Sporting Lisbon - Barcelona 2(OVER) - от всякъде двойка, от всякъде овър мач

Atletico Madrid - PSV Eindhoven 1(OVER) - страх ме беше да напиша 2:1, но точно този разултат ми се въртеше в главата

Liverpool - Marseille 1X - този мач...завърши както всички на много омразния за мен Ливър 1:0, Марсилия нямаха сили за повече от почетна загуба

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 27 ное 2008 12:27

познах си мача :)

айде да дам един и за днес:

PSG - Racing Santander - под 2.5 гола

--------------------------------------------------------------------------------

PSG - Racing Santander

Днес във футболен двубой се срещат отборите на ПСЖ и Сантандер. Това ще е един интересен и важен сблъсък за два равностойни на пръв поглед отбори. Прогнозирам малко голове и голяма вероятност за равенство от сорта на 0:0 или 1:1.
Прогноза - под 2.5 гола!
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 27 ное 2008 13:13

ЦСКА Москва - Лех Познан 1 - При победа ЦСКА ще се класира за следващата фаза и ще обезмисли последният си мач в групата ( гостуване на Нанси ).В събота "армейците"загубиха с 0:1 от Шинник в последния кръг на руското първенство като някои от основните футболисти не играха.ЦСКА има много по-голям потенциал и възможности от своя гост и според мен ще вземат победата.

Сампдория - Щутгарт 1 - За Щутгарт като треньор ще дебютира Маркус Бабел след като Армин Фее беше отстранен от своя пост заради слаби резултати.Сампдория се представя отлично като домакин в Серия А - с четири победи и три равни от седем мача и има идеална възможност почти да си осигури преминаването в следващия кръг от турнира.Щутгарт се представя слабо като гост този сезон , а и сега едва ли ще имат особени шансове срещу агресивната игра на Сампдория.

Върни се в “Игри и забавления”