Игра с прогнози - Лига Европа (2018-19)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Игра с прогнози - Лига Европа (2018-19)

Мнениеот Udoji90 » 04 мар 2019 21:09

1/8 финали:

7-ми март
19:55
Зенит - Виляреал 3-1
Рен – Арсенал 1-1
Севиля - Славия Прага 3-0
Динамо Загреб - Бенфика 2-2
Айнтрахт – Интер 3-1
22:00
Валенсия - Краснодар 1-0
Наполи - Залцбург 3-2
Челси - Динамо Киев 2-0
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Harbinger
Контакти:

Мнениеот Harbinger » 04 мар 2019 21:12

ЕМИЛ написа:След края на груповата фаза си мислех , че въм отпаднал , а то излиза , че трябвало да прогнозирам . :shock: :shock:

Сега може ли да се включа пак от 1/8 финалите ?

И аз се зачудих, но мислех, че си се отказал.. :? Иначе правилата са си като миналата година, както бяха при 1914.1902, аз и затова мислех, че всичко е ясно...чак от 1/4 финали натам вече се разделят първите 8 на 4 двойки по предварително описаната схема, първият срещу осмият, вторият срещу седмият и т.н. Извинявам се много, може би е моя грешка, че не уточних отново :(
Иначе да, ако искаш да прогнозираш отново за осминафиналите, си свободен да го направиш разбира се. Изоставането с точките е значително обаче. Но ако искаш ще те включа на мое място, така ще имаш по-добър шанс. Аз участвам и в други игри, така че не ми е проблем да се откажа=) Ще е размяна един вместо един, така че надали колегите ще възразят ;)
Harbinger написа:
3. Правила за продължаване (първа фаза)
3.1. Прави се една група от всички участници , които са се записали . След края на груповата фаза в турнира точките се делят на половина .
3.2. Всички участници продължават и през пролетта .
3.3. Прогнозират се 1/16 финалите и 1/8 финалите .
3.4. След 1/8 финалите продължават само първите осем , като се разделят по предварително направена таблица още при записването . :arrow:

[offtopic]Изображение[/offtopic]

4. Правила за прогнозиране (втора фаза)
4.1. На 1/4 финалите се прогнозира същата фаза от турнира .
4.2. На полуфиналите се прогнозира същата фаза от турнира .

5. Правила за продължаване (втора фаза)
5.1. В следващата фаза продължава потребителят събрал повече точки .
5.2. При равенство продължава потребителят събрал повече точки от първите срещи .
5.3. При ново равенство продължава потребителят , който е познал повече точни резултати и в първата среща , и в реванша.
5.4. При още едно равенство продължава потребителят събрал повече точки в предишната фаза .
"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 мар 2019 21:52

Участвай си и ти .Ще прогнозирам пък до където го добутам .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 мар 2019 21:54

1/8 финали:

7-ми март
Зенит - Виляреал 2-1
Рен – Арсенал 0-1
Севиля - Славия Прага 2-0
Динамо Загреб - Бенфика 1-1
Айнтрахт – Интер 2-1
Валенсия - Краснодар 2-0
Наполи - Залцбург 3-1
Челси - Динамо Киев 2-0

valni
Контакти:

Мнениеот valni » 06 мар 2019 21:04

7-ми март
Зенит - Виляреал = 2:1
Рен - Арсенал = 1:2
Севиля - Славия Прага = 2:0
Динамо Загреб - Бенфика = 1:1
Айнтрахт - Интер = 2:1
Валенсия - Краснодар = 2:1
Наполи - Залцбург = 2:0
Челси - Динамо Киев = 2:0

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 мар 2019 08:52

7-ми март
Зенит - Виляреал = 2:1
Рен - Арсенал = 1:1
Севиля - Славия Прага = 2:0
Динамо Загреб - Бенфика = 0:2
Айнтрахт - Интер = 1:2
Валенсия - Краснодар = 2:1
Наполи - Залцбург = 0:1
Челси - Динамо Киев = 2:1
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 07 мар 2019 10:25

1/8 финали:

7-ми март
Зенит - Виляреал 2-1
Рен – Арсенал 1-2
Динамо Загреб - Бенфика 1-1
Айнтрахт – Интер 1-0
Валенсия - Краснодар 2-0
Наполи - Залцбург 2-0
Челси - Динамо Киев 2-0

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 мар 2019 14:53

dreben23 написа:Прогнози за Лига Европа

1/8 финали

Челси -Динамо К 5:0
Айнтрахт -Интер 1:2
Динамо Загреб - Бенфика 1:0
Наполи - Залцбург 1:1
Валенсия -Краснодар 4:1
Севиля-Славия Прага 3:2
Рен - Арсенал 0:1
Зенит -Виляреал 3:0

Ето програмка

Аз ще дам и за реваншите.

Динамо К - Челси 1:1
Интер - Айнтрахт 0:2
Бенфика - Динамо Загреб 3:1
Залцбург - Наполи 1:3
Краснодар - Валенсия 2:0
Славия Прага - Севиля 2:1
Арсенал-Рен 0:1
Виляреал - Зенит 0:0

.

Чакай да оправим домакинството на Арсенал. :lol:

Директно го редактирам така в цитата. Прогнозите си остават същите, нищо няма да променям. Дори и комбовците ще ги правя по тех. Те ги уреждат, щото тоя Асен ги вкарва в компа. И на мен това ми е ясно, той е мизерник в червата и се радвам, че не станахме приятелчета с него! Аз с мизерници приятелче не ставам, аз избирам приятелчетата ми, не те мен! Винаги е било така при мен, пазя се доста умело. :) :mrgreen:

[offtopic]То остава и с некадърници да ставам прателче. Има една приказка с къвто се събереш, такъв ставаш, ич ми не требват алчни мизерници.
Тва бахри и алчни тип майна, тоя сигурно един прател си няма в живота. Казвам му го директно, щото ми е изгубил твърде много време с неговите фалшиви игри! Не бях виждал такъв алчен човек, радвам се, че го видех, за да се пазя още по-добре. За него просто принципа на състезания не важи, всичко е целенасочено и фалшиво, той е егоист, който иска всичко да получи и от играта на букито му и от заплатата на букито му (кво да си кажа с такива нагли хора, него през едното кученце му влиза, през другото му излиза - прилича малко на сестрата, но нея сме тренирали и е много по-добра душа, него го мъчим, думах му, храним го, он си прави същото като дори започват да нагласят още повече. Аз това ще го приема като комплимент за класата ми. Да ми нагласят ако искат всички спортове по телевизията дето си гледам! 8-) :) И кат ги напиша един месец по 1-0 ще си проличи как всеки ден е мамил хората, защото не излизат като ги напише друг играч, а само при него, не става ни една игра в интернета, всички са нагласени от първа до последната, форума са си яки, но тея хора ще ви ги опорочават прогнозите цял живот и вие си мислите, че случайно сте познали или непознати, не е това, разпределят ги оттук оттам вземат, вземат от втори, от трети... Аз им казах кат са такива спецове с рекламата, да ме върнат в пункт да залагам отново, чакам да ме поканят! :lol: Това, че ше закрият нарочно игрите :lol: , няма как да ме върнат с това, щото им разбрах как ги нагласят, са еват в гъмзовете га няма кой да им даде прогнози, ще си навират игрите отзад и да направят нови. Жалко, че в нито една игра никой не пожела да си види класата, той си я е видял, като потрошил 70, 80 и над 90 проценти от тиражи и още нагласят да ме будалкат, моята класа е твърде голяма за типстъри бе, те милиарди станаха мачовете и бум бумите и вече ми е безинтересно футболчето, е, как няма да загубиш интерес като тия ми взимат прогнозите и ви уреждат тиражо всеки ден и тва трябва вечно да го търпим, дори класните играчи. Реал М като без толкова алчни, казах ли аз, че отпадат тая година на 1/8 финала, отпаднаха ли? :lol: Просто един ден се вижда истината, която всеки иска да прикрие, че му липсва класа за определена работа. :lol: ) , а дори не притежава класа. Ебават ви е и вас и то много години, зима ви прогнозите, вкарва ги в компютъра на букито и направо ви се подиграва като си правите прогнозите. Той ви е звездата в интернет, а прогнозите му не стават за нищо. Губете си кинти, той винаги ше ви прецаква прогнозите, защото за това му плащат букитата. За мен има едно решение - да се забрани хора от букмейкърската сайтове да правят прогнози, да са типстъри и т.н. Но на никого не му пука, че всички типстъри ги мачкам аз! И във всичките им игри ни награди дават, само бела брада ше пуснете. :lol: Краде прогнози на поразия с тея игри, че ги краде не за залозите, а да ги уреждат с букитата му. До последният мач го уреждат от интернет игрите и все Асен слагат начело, така разбирам, че всички игри имат един собственик, ама то е ясно това. Докато го виждам все него начело, няма му дам да открадне една прогноза, бати и некадърното момче. Асен е, ще ти копирал стила на игра и само един месец ще паднеш, мой, ти си видял колко съм добър понякога, ама не ти отърва. С каква детска стратегия си мислиш, че ще ти помага за върха. Абе пич, всички са по-добри от теб, дори тука във форума падаш от юнаците, дето дори не си губят времето всеки ден да гледат футбол. Падаш, защото си слаб, защото прогнози не можеш да правиш изобщо. Че как ше можеш, ти ги слагаш всичките резонно, няма кой да ти ги остави резонно, дори да ти е шефче. Кво никой ли друг на тая планета не може да влезе и да пише 1-0 ? Докато ще го търпите тоя да ви мачка бе, репликирайте му тъпата детска стратегия. Аз се чудя що толкова много години ви прави едни и същи номера и печели всички игри с измама и друг не му е повторил тъпия начин на игра. Просто ако му го повторите, той ше падне веднага. Аз съм сигурен. Тоя ви прави номера от 15-20 години минимум, като сте почнали първите стъпки в прогнозите и ви е почнал. И го чакате и не му пишете 1-0. Другите ги пишеш за силния отбор и пада. Мен само ей тва ми е смешното около неговата хегемония, щото никой никога друг човек не му повтори стратегията, за да му земе копите. Аз съм сигурен, че ако една игра спрат да я нагласят, той няма да влиза и в тройката.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

asenlv
Контакти:

Мнениеот asenlv » 07 мар 2019 17:24

1/8 финали:

7-ми март
Зенит - Виляреал-1:0
Рен – Арсенал-0:1
Севиля - Славия Прага-1:0
Динамо Загреб - Бенфика-1:1
Айнтрахт – Интер-2:1
Валенсия - Краснодар-1:0
Наполи - Залцбург-1:0
Челси - Динамо Киев-2:0

Drebosaka
Контакти:

Мнениеот Drebosaka » 07 мар 2019 19:39

7-ми март

Зенит - Виляреал 1-1
Рен - Арсенал 1-3
Динамо Загреб - Бенфика 1-2
Айнтрахт - Интер 1-1

Валенсия - Краснодар 2-0
Наполи - Залцбург 3-1
Челси - Динамо Киев 3-1