Честито на победителя!

[offtopic]Ако немах банче, можех да се опитам да го бия. 6-7 точни направих де, заедно с копата 13, ами бива и все кирливи мачове. Моята игра беше по-убава, аз с калъфката ама нищо. Ще използвам възможността да благодаря на участниците. Некои се отказаха от Баце Таско чак, ама той е добър, силен и справедлив.

Теди и него сте го турили на дъното бре, ами аз кат разправям, че най-добрите ги слагат на дъното не ми верва никой, ето на.

Споко, ще ги подпукаме за празненствата и този път давай с разлика да ги подпукаме. Срамота е това, единственият колега, който е на плюс от еврофутбола го туряте предипредпоследен.

Или пък без мен просто не му е било интересно.Треваше в предикторчето да дойдете да ви надъним подред, ама щехте да саднете и да се наливате една седмица с алкохол. Давида Трезеге останал трети с последния португалски залп. Слабичък е сега, опита се, ама само Теди ми се опъва много мощно и си разменяме победи турнир след турнир, даже ме води с една-две победки. А тука във форумчето стържем редовно океанското дъно, само се чудя верно ли се заблуждават лошите, че са по-добри от нас. Не вервам. Тествал съм всички и знам, че има такива дето се доближавате до нас с Теди, но ние сме си най-добрите.

Хем си се бием, хем си се уважаваме, то и тъй требе да е. Но не членуваме в братството на футболните лаици, така де. Теди, реках ти портокалите ще бият, туряш застраховката и край, ама евала ти прави баце Таско, феърплей докрай си игра и стана обръщалка ама карай. Дано не си прекалил с алкохола заради мен, ама шоуто беше пълно наистина. За некви 20-30 точки стана белята. Ужасно е така, много е гадно, щото мо водеше непрекъснато през целия месец и турнир, но пък и аз в началото 10-тина мача не можех да вляза в играта нещо. Да не ти пука - от добър губиш, не от лош, на лошите може и по-гадно да им се получи, освен класа и късметче много, затова такива тежки обрати има. Лошо са замислили регламента и в Уефата (сметат и те гряхотките резултата извън реовните 90 минути

, мани), стана без да искам и ти се извинявам. После бях шокиран, щото бях отписал първата позиция, че и втората ях я, ама тя си идва сама понякога. Ама и аз го ядох в моята игра пък по същия начин, квит начи.

Водех го лошия до полуфиналите, ама и той е класа и си има и късметче. Втори пореден път ме лепи, признавам, а това значи класа и че на третия ще изгуби вече доста тежичко.

[/offtopic]
[offtopic]Браво, много хубави табличките!

Поне сме улеснили маличко работата като отсъстваме, че бая люде сте били.[/offtopic]