100% Бонус Депозит
За съжаление Вашата сметка не се класира за тази оферта.
Някой с подобен проблем?
Bet365 получи лицез за България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Bet365 получи лицез за България
Объркал съм се. Верно трябва да се превърта и то минимум с кофициент 1.50. Е това вече си е измама,защото шанса да превъртиш 600 лв на такъв коефициент без да се препънеш е близък до нула. Иначе мерси за бонуса.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Абе имах някви пари в бета преди да получат лиценза и да ми изтрият стария акаунт.До колко време трябва да ми ги прехвърлят в картата?Гледам картата ми от райфайзен още празна?
Искам същите пари пак да им ги депозирам.Трябва ли да правя нещо или да чакам те да ми ги преведът?

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
TNT написа:Абе имах някви пари в бета преди да получат лиценза и да ми изтрият стария акаунт.До колко време трябва да ми ги прехвърлят в картата?Гледам картата ми от райфайзен още празна?![]()
Искам същите пари пак да им ги депозирам.Трябва ли да правя нещо или да чакам те да ми ги преведът?
Всички чакаме да ни върнат парите от старите акаунти за да ги депозираме в новите сметки .
Ако не го направят до утре до края на работния ден ебем ти лиценза и све след като почва европейското , а те ни задържат пари .
Вземи 100 лв бонус от бет365 за нови клиенти..
Всички стари регистирации са закрити след като от бет365 взеха лиценз за България и сега трябва да си открият нови сметки. Ако обичаш спортните залози това е най-добрия букмейкър , а сега точно преди евро 2016 имаш възможност да вземеш 100 лв бонус отново.
регистрирай се сега от тук http://@№$/100levabonus
Всички стари регистирации са закрити след като от бет365 взеха лиценз за България и сега трябва да си открият нови сметки. Ако обичаш спортните залози това е най-добрия букмейкър , а сега точно преди евро 2016 имаш възможност да вземеш 100 лв бонус отново.
регистрирай се сега от тук http://@№$/100levabonus
Re: Бет365 изтри всички стари акаунти регистрарани в Българи
Открийте си сметка в BET365 днес и вземете 100% Бонус Депозит
Това е с алтернативен линк за всички, които не им работи още основния
Това е с алтернативен линк за всички, които не им работи още основния

-
- Контакти:
Имам 50 лева залог за три мача от Евро 2016 от около месец и нещо време. Коефициентите са паднали доста от тогава. Живо ме интересува какво ще се случи с този залог, ако е успешен, защото печалбата беше малко над 200 лева. Въобще не ми трябват да ми връщат 50-те лева. Заложил съм и ако мачовете не излязат - губя, но ако ги позная, си искам скапаната печалба. Чатът им е офлайн ( имало голямо претоварване в системата ) Писах им пет съобщения на е-майла - нищо. Няма две прости думи, какво се случва с парите в сметката, и най-вече със залозите, защото освен залога имам два лева и нещо стотинки останали. Егати непрофесионалната, некадърна и нагла работа от страна на Bet365
. Не искам да продължавам да обсъждам този въпрос, защото ще използвам изключително нецензурни думи по техен адрес.

И тази сутрин не са изпратили парите от стария акаунт 

-
Re: Бет365 изтри всички стари акаунти регистрарани в Българи
Западно-европейсците и хамериканците са царе на измамите и шарлантията! 

Върни се в “Игри и забавления”