Има ли смисъл от жалба към комисията по хазарта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

unwe2010
Контакти:

Re: Има ли смисъл от жалба към комисията по хазарта

Мнениеот unwe2010 » 10 юни 2016 09:44

iliev72 написа:Ще му върнат 100лв , но става въпрос за залозите и за история на акаунта му.Тези неща не се доказват с банкови преводи.
Аман от всезнайковци които дори не могат да четат.

Да имам screenshots на всичките ми залози, нямам проблем там. Просто ме издразниха тотално с това, че ми ограничиха сметката и сега ще трябва да се разкарвам да си сложа в картата кинти за европейското, докато ми върнат депозита. Дано ми преведат и печалбата поне, ако не я преведат тогава ще прибегвам директно до жалби и сезиране на КЗП и т.н.

Най-голям и най-смотан букмейкър в едно...

unwe2010
Контакти:

Мнениеот unwe2010 » 10 юни 2016 10:33

Georgi къде са ми парите?
Daniela Z За да може да обсъдим Вашата сметка, моля посочете ми Вашия четирицифрен Код за Сигурност.
Georgi ****
Daniela Z Към момента не мога да Ви предоставя допълнителна информация по този въпрос. Ако се нуждаете от съдействие по въпроса, моля да отправите Вашето запитване чрез имейл и да го изпратите на support-bul@customerservices365.com.

Oлеле боже... 2 часа чакам за чат, за да ми кажат това :shock: :shock: :shock:

drakona25
Контакти:

Мнениеот drakona25 » 10 юни 2016 11:36

Ако получите код на грешка ACTSTA, докато се опитвате да влезете по сметката си, моля, Свържете се с Нас, с нашия Отдел Клиенти. Моля, пригответе Вашите лични данни и данни по сметката, когато се свързвате с нас. Това включва и четирицифреният Ви код за сигурност, това го пише в правилата на Бета.Ти явно влизаш с телефон или таблет. Лично мое мнение че е бъг в системата, преди години имаше такъв проблем, бяха ми изчерзнали парите от сметката или по точно аз не ги виждах, след няколко часа ги оправиха,даже ден. Лошото е че сега съпорта е претоварен, по телефон не може да се свържеш, защото временно е спрян, пиши на имейл. Ако ти е блокиран акаунта няма да можеш да си влезеш в сметката, най вероятно е технически проблем.Пиши да кажеш какво е развитието.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 10 юни 2016 11:48

Единстветно в КЗК може да отидеш, защото рекламата им е много подвеждаща с тези бонуси.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 10 юни 2016 11:53

pomiqr272 написа:Единстветно в КЗК може да отидеш, защото рекламата им е много подвеждаща с тези бонуси.

E кое е подвеждащото? Дават ти бонус да играеш, в рекламата не е указано подаряваме ти пари.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 юни 2016 12:01

unwe2010 написа:Имам скрийншотс на всичките ми залози, имам мейлите за успешен депозит, успешно изпратени документи и съощение за приети документи.

А в момента чакам на чат под номер 91 и ще се свържа след 2-3 часа като гледам опашката. Проблема не е само при мен, един приятел, който си беше затворил акаунта, заради пререкания с тях от 2010 го затвориха директно след като го е създал в рамките на 10 минути. И те си гледат интереса, ама при мен какъв е проблема?! Нито съм арбитражирал, нито нищо... Преди 2 години ги нахраних, че ми войднаха залог за 200 лева, понеже бяха сложили коефициент 4.20 вместо 1.50 и излезе, ама ми казаха буквално да си гледам работата. Това го разбирам, АМА сега са легални, пратил съм документи, играх си нормално и опа затворен...

Няма кво да го разбираш... и преди са те преебали и сега пак... има си хора, които им издават лиценз на самият букмейкър - пишеш жлаба до тях и бет стават мили като малки котенца (божинката рулз ;) )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 юни 2016 14:05

Щом се чувстваш ощетен трябва да се жалваш. Каква е тази дилема въобще "Има ли смисъл ....".
Има смисъл това е в основата на нещата тук да стане по-добър живота, всички трябва да се жалват за всичко което мислят че не е наред!

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 10 юни 2016 15:00

Що се занимаваш с тия ...играй си в Ефбет ....
Веднъж праснах 1400 лв с 50 ст залог и хората ми ги изплатиха без проблем.....Не ме излъгаха....

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 10 юни 2016 20:33

ММ1914 написа:
pomiqr272 написа:Единстветно в КЗК може да отидеш, защото рекламата им е много подвеждаща с тези бонуси.

E кое е подвеждащото? Дават ти бонус да играеш, в рекламата не е указано подаряваме ти пари.

Имах предвид комисия за защита на потребителя. Рекламата, която свети отвсякъде по всички сайтове е, че дават 100 лв. бонус депозит за нови клиенти и ако не цъкнеш да почетеш внимателно оставяш с впечетление, че като се регистрираш получаваш 100 лв.

Върни се в “Игри и забавления”