Някой ще прави ли игра с прогнози за Евро2016?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

orlando7
Контакти:

Re: Някой ще прави ли игра с прогнози за Евро2016?

Мнениеот orlando7 » 28 май 2016 07:13

ЕМИЛ написа:
trokadero_ написа:Хора без работа :mrgreen:

Ти за това ли не участваш в игрите с прогнози защото си претоварен с работа ?

Ти па като участваш,освен 1;1 друга прогноза можеш ли да даваш?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2016 16:39

dreben23 написа:
Thsmith написа:
ЕМИЛ написа:Дребничек 23 е човека за тази работа .Нека най-добрия типстер сред нас да заповяда . 8-)

Ти се майтапиш, но вече го виждам как този шантавел пише един 2 км пост с дърдорене за прогнози и "експертни оценки" на всички отбори, играчи и евентуални участници в играта. :lol: :lol: :lol:

Или пък не пише нищо. Ама пък може да те тролне за всеки случай - я кажи ти оти си последен у ШЛ-то, нали много галиш да се подиграваш? :) Е то аз щото не съм шантавелник нема ви се вържем на акъло да ви правим загубената игра, която пак да я напълните с невалидни прогнози. :lol: :lol: Сори, бате Емо, за теб бих се прежалил, ама виж ги така като ги гледаш дали си заслужава? Свикнали ми мари си моите все някви шантавелници да им сметат точките, а те да си ги пълнят с невалидните прогнози. Ей ся веднага ви я правим. ::

[offtopic]Не за друго, ама то си личи, че последен ти отива, жокерче. Болна ли маличко?[/offtopic]

*Ще те помоля само да пишеш на български когато цитираш мен. Диалектите ги остави за тези, които ги разбират.

Иначе се чувствам изключително засегнат, че не съм видял какво трябва да се дава като прогнози в играта и че се прогнозира и победител. Личи си колко навътре го приемам след като 1/2 година не съм погледнал даже точките и че изпускам 1/2 ната прогнози :lol: Направо нз как ще го преживея. Ще те оставя да си мислиш отговор заедно с това жокерче или там някое от другите ти въображаеми приятелчета. Лека вечер :lol:

пп Не забравяй за разбираемото изразяване. Не всички сме от село.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 28 май 2016 23:21

Thsmith написа:
dreben23 написа:
Thsmith написа:
ЕМИЛ написа:Дребничек 23 е човека за тази работа .Нека най-добрия типстер сред нас да заповяда . 8-)

Ти се майтапиш, но вече го виждам как този шантавел пише един 2 км пост с дърдорене за прогнози и "експертни оценки" на всички отбори, играчи и евентуални участници в играта. :lol: :lol: :lol:

Или пък не пише нищо. Ама пък може да те тролне за всеки случай - я кажи ти оти си последен у ШЛ-то, нали много галиш да се подиграваш? :) Е то аз щото не съм шантавелник нема ви се вържем на акъло да ви правим загубената игра, която пак да я напълните с невалидни прогнози. :lol: :lol: Сори, бате Емо, за теб бих се прежалил, ама виж ги така като ги гледаш дали си заслужава? Свикнали ми мари си моите все някви шантавелници да им сметат точките, а те да си ги пълнят с невалидните прогнози. Ей ся веднага ви я правим. ::

[offtopic]Не за друго, ама то си личи, че последен ти отива, жокерче. Болна ли маличко?[/offtopic]

*Ще те помоля само да пишеш на български когато цитираш мен. Диалектите ги остави за тези, които ги разбират.

Иначе се чувствам изключително засегнат, че не съм видял какво трябва да се дава като прогнози в играта и че се прогнозира и победител. Личи си колко навътре го приемам след като 1/2 година не съм погледнал даже точките и че изпускам 1/2 ната прогнози :lol: Направо нз как ще го преживея. Ще те оставя да си мислиш отговор заедно с това жокерче или там някое от другите ти въображаеми приятелчета. Лека вечер :lol:

пп Не забравяй за разбираемото изразяване. Не всички сме от село.

Защо се връзваш на този субект,нз дали е схванал иронията,но Тези са такива от там!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 май 2016 23:13

Ако няма желаещи да правят играта, утре вечер, ако разрешите, мога да се пробвам да пусна някоя олекотена версия на Играта от Световното преди 2 години, но без голмайстори за срещите, без точки за продължения и дузпи и без заробващи ограничения за брой еднакви резултати на кръг(ще има все пак лимит - 50% + 1). Мисля прогнози да се дават и секунди преди мача. Прогнозите за първите срещи в групите, също и за вторите да се дават анблок - 12 -те срещи заедно. А третите срещи да се дават ден за ден, защото отборите ще се влияят от класиранията в другите групи.
Чакам...

Върни се в “Игри и забавления”