Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Какво става с 365?

Мнениеот david_villa » 28 апр 2016 15:02

david_villa написа:Аз също не го отварям сайта, звънях им към 10.00 ч. и ми казаха да проверявам периодично.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 апр 2016 15:12

Едно нещо не мога да си обясня- как познавам от 40 мача 20-25, а все другите печелят. :lol: Всъщност има обяснение - може би не на всеки е писано да печели от това занятие. :mrgreen: Ама има факири тука ей. Не могат да познаят по два мача сигурно и играят по един. :lol: :lol: Е то така няма тръпка. Какви сте лъжци да му се не види. И деца има тука бе, засрамете се. По същия ли път да тръгнат, не е работа това. И кат си пусне 20 пъти фиш и види, че си го излъгал и не влиза и не влиза, ще влезе ни натегли майните. :lol:

[offtopic]Много повече са загубите, мили деца, затова внимавайте. Познавам хора дето са фалирали след като са печелили жакпота. Ама никой не ще да си помни и загубите и да ги извади от печалбите и хоп, минус 2-3 бона. Не давате хубав пример като лъжете. Един съвет - тръгне ли да се увеличава минуса до преди 500 или 1000, спирайте, иначе в китките. :lol: :lol: :cry:[/offtopic]

Моят баща играе тото 2 повече от всеки жив идиот! :lol: За 35-40 години игра, има две петици и то от социализма, когато бяха евтинийка. Под дюшека му съм намирал пачки с фишове по над 500 и 1000 на брой. Реално ако си смета загубите е изгубил един джухан пари, които ако си ги е заделял, би могъл и да ми остави някакво наследство. Та така стоят нещата, продължавайте в същия дух и ще станете като него. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 28 апр 2016 15:22, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 28 апр 2016 15:21

dreben23 написа:Едно нещо не мога да си обясня- как познавам от 40 мача 20-25, а все другите печелят. :lol: Всъщност има обяснение - може би не на всеки е писано да печели от това занятие. :mrgreen: Ама има факири тука ей. Не могат да познаят по два мача сигурно и играят по един. :lol: :lol: Е то така няма тръпка. Какви сте лъжци да му се не види. И деца има тука бе, засрамете се. По същия ли път да тръгнат, не е работа това. И кат си пусне 20 пъти фиш и види, че си го излъгал и не влиза и не влиза, ще влезе ни натегли майните. :lol:

[offtopic]Много повече са загубите, мили деца, затова внимавайте. Познавам хора дето са фалирали след като са печелили жакпота. Ама никой не ще да си помни и загубите и да ги извади от печалбите и хоп, минус 2-3 бона. Не давате хубав пример като лъжете. Един съвет - тръгне ли да се увеличава минуса до преди 500 или 1000, спирайте, иначе в китките. :lol: :lol: :cry:[/offtopic]

Пич, мнението си е твое, но не мисля, че това е отговор на въпросът зададен с темата! Всеки сам решава дали да играе или да не играе, независимо дали губи или не! Зададе се конкретен въпрос, а се получи тема със сумати спам, за което като гледам ти имаш сериозна вина.
LOREM IPSUM

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 28 апр 2016 15:29

Последно ще има ли в БГ 365 или не ...не разбрах
Аз цъкам в ЕФбет ....Някои коефиц са прилични....особено за точни резултати.

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 28 апр 2016 15:48

Наистина само в България може да зададеш конкретен въпрос и от долу да получиш цяла стихосбирка глупости и простотии но нищо по темата... В крайна сметка всеки си харчи парите за някакви глупости, кой за цигари,кой за пиене кой за дрога... Аз съм със сигурност човек който е загубил страшно много пари в тези сайтове и в еврофутбол но не за това е темата... И със сигурност има хора които са на + от залозите си може малко да са но ги има...

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 28 апр 2016 15:50

Kristianski написа:http://www.28365-365.com/

Този линк не отваря цял ден.Аз иначе през него играя..

danail1985
Контакти:

Мнениеот danail1985 » 28 апр 2016 15:52

dreben23 написа:
danail1985 написа:и аз пуснах същата тема, без да знам, че вече има пусната такава:
днес имат дело и няма да работи сайта, но до колкото разбрах ще е само днес.
А за тези, които пишат, че печелят само букитата и отборите, мога да им кажа само едно- това ми е работата от 15 год насам и месеците, в които съм на загуба се броят на пръстите ми на двете ми ръце..... като има и месеци с петцифрена печалба.
Успех на всички, които се занимават с това и дано по-скоро да имаме възможност да играем

:lol: Късате понякога с такива гръмки изказвания. Ама поне се успокоих, че има и по-големи лентяи от мен. Ами долу горе оттогава нямаме и държава кат държава, така че дали не са изтекли в бета. Сигурно на година веднъж е пускал колегата. :mrgreen: Трепете атмосферата просто с такива гърмежи. Щот за да се броят на едната ръка излиза, че за тия 15 години труд си пуснал десет пъти.
Десет са само залозите ми за половин ден....писах 10, че са месеците, в които съм на загуба за годините, в които се занимавам с това- този април е един от тези десет, тъй като съм на близо 1000 на загуба. Не ми е проблем да ти покажа как първо ми ограничиха един акаунт заради печалба от близо 50000, а скоро след това и друг за печалба от 8500- говоря за печалба от 1 мач с начален залог от 100лева. Мога да ти пратя колкото искаш снимки.....и..нещо, което сигурно няма да те изненада- играя само на живо, само по един мач и нищо друго като на месец разигравам м/у 20000 и 50000, не казвам,че печеля толкова, а толкова разигравам в залози......

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 28 апр 2016 15:56

anons написа:Последно ще има ли в БГ 365 или не ...не разбрах
Аз цъкам в ЕФбет ....Някои коефиц са прилични....особено за точни резултати.

НИКОГА НЕ ИГРАЙ В ЕФБЕТ!
По-голям мошеник от Божков няма, уверявам те!
Коеф., които той предлага, в другите сайтове са в пъти по-големи.
От един прост фиш с 20 лв и познати да кажем 3 мача, ако от ЕфБет вземеш 80 лв, в другите сайтове ще ти дадат 110-115.
Замисли се! ;)
Само супер глупаци играят в ЕфБет.
Има толкова яки сайтове...потърси, ще видиш сам разликата...
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Върни се в “Игри и забавления”