david_villa написа:Аз също не го отварям сайта, звънях им към 10.00 ч. и ми казаха да проверявам периодично.
Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- david_villa
- Контакти:
Re: Какво става с 365?
- dreben23
- Контакти:
Едно нещо не мога да си обясня- как познавам от 40 мача 20-25, а все другите печелят.
Всъщност има обяснение - може би не на всеки е писано да печели от това занятие.
Ама има факири тука ей. Не могат да познаят по два мача сигурно и играят по един.
Е то така няма тръпка. Какви сте лъжци да му се не види. И деца има тука бе, засрамете се. По същия ли път да тръгнат, не е работа това. И кат си пусне 20 пъти фиш и види, че си го излъгал и не влиза и не влиза, ще влезе ни натегли майните. 
[offtopic]Много повече са загубите, мили деца, затова внимавайте. Познавам хора дето са фалирали след като са печелили жакпота. Ама никой не ще да си помни и загубите и да ги извади от печалбите и хоп, минус 2-3 бона. Не давате хубав пример като лъжете. Един съвет - тръгне ли да се увеличава минуса до преди 500 или 1000, спирайте, иначе в китките.
[/offtopic]
Моят баща играе тото 2 повече от всеки жив идиот!
За 35-40 години игра, има две петици и то от социализма, когато бяха евтинийка. Под дюшека му съм намирал пачки с фишове по над 500 и 1000 на брой. Реално ако си смета загубите е изгубил един джухан пари, които ако си ги е заделял, би могъл и да ми остави някакво наследство. Та така стоят нещата, продължавайте в същия дух и ще станете като него. 

[offtopic]Много повече са загубите, мили деца, затова внимавайте. Познавам хора дето са фалирали след като са печелили жакпота. Ама никой не ще да си помни и загубите и да ги извади от печалбите и хоп, минус 2-3 бона. Не давате хубав пример като лъжете. Един съвет - тръгне ли да се увеличава минуса до преди 500 или 1000, спирайте, иначе в китките.

Моят баща играе тото 2 повече от всеки жив идиот!

Последна промяна от dreben23 на 28 апр 2016 15:22, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Едно нещо не мога да си обясня- как познавам от 40 мача 20-25, а все другите печелят.Всъщност има обяснение - може би не на всеки е писано да печели от това занятие.
Ама има факири тука ей. Не могат да познаят по два мача сигурно и играят по един.
![]()
Е то така няма тръпка. Какви сте лъжци да му се не види. И деца има тука бе, засрамете се. По същия ли път да тръгнат, не е работа това. И кат си пусне 20 пъти фиш и види, че си го излъгал и не влиза и не влиза, ще влезе ни натегли майните.
[offtopic]Много повече са загубите, мили деца, затова внимавайте. Познавам хора дето са фалирали след като са печелили жакпота. Ама никой не ще да си помни и загубите и да ги извади от печалбите и хоп, минус 2-3 бона. Не давате хубав пример като лъжете. Един съвет - тръгне ли да се увеличава минуса до преди 500 или 1000, спирайте, иначе в китките.![]()
![]()
[/offtopic]
Пич, мнението си е твое, но не мисля, че това е отговор на въпросът зададен с темата! Всеки сам решава дали да играе или да не играе, независимо дали губи или не! Зададе се конкретен въпрос, а се получи тема със сумати спам, за което като гледам ти имаш сериозна вина.
LOREM IPSUM
Последно ще има ли в БГ 365 или не ...не разбрах
Аз цъкам в ЕФбет ....Някои коефиц са прилични....особено за точни резултати.
-
- Контакти:
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Наистина само в България може да зададеш конкретен въпрос и от долу да получиш цяла стихосбирка глупости и простотии но нищо по темата... В крайна сметка всеки си харчи парите за някакви глупости, кой за цигари,кой за пиене кой за дрога... Аз съм със сигурност човек който е загубил страшно много пари в тези сайтове и в еврофутбол но не за това е темата... И със сигурност има хора които са на + от залозите си може малко да са но ги има...
-
- Контакти:
Kristianski написа:http://www.28365-365.com/
Този линк не отваря цял ден.Аз иначе през него играя..
-
- Контакти:
dreben23 написа:danail1985 написа:и аз пуснах същата тема, без да знам, че вече има пусната такава:
днес имат дело и няма да работи сайта, но до колкото разбрах ще е само днес.
А за тези, които пишат, че печелят само букитата и отборите, мога да им кажа само едно- това ми е работата от 15 год насам и месеците, в които съм на загуба се броят на пръстите ми на двете ми ръце..... като има и месеци с петцифрена печалба.
Успех на всички, които се занимават с това и дано по-скоро да имаме възможност да играем

Десет са само залозите ми за половин ден....писах 10, че са месеците, в които съм на загуба за годините, в които се занимавам с това- този април е един от тези десет, тъй като съм на близо 1000 на загуба. Не ми е проблем да ти покажа как първо ми ограничиха един акаунт заради печалба от близо 50000, а скоро след това и друг за печалба от 8500- говоря за печалба от 1 мач с начален залог от 100лева. Мога да ти пратя колкото искаш снимки.....и..нещо, което сигурно няма да те изненада- играя само на живо, само по един мач и нищо друго като на месец разигравам м/у 20000 и 50000, не казвам,че печеля толкова, а толкова разигравам в залози......
- Pragmatichen
anons написа:Последно ще има ли в БГ 365 или не ...не разбрах
НИКОГА НЕ ИГРАЙ В ЕФБЕТ!
По-голям мошеник от Божков няма, уверявам те!
Коеф., които той предлага, в другите сайтове са в пъти по-големи.
От един прост фиш с 20 лв и познати да кажем 3 мача, ако от ЕфБет вземеш 80 лв, в другите сайтове ще ти дадат 110-115.
Замисли се!

Само супер глупаци играят в ЕфБет.
Има толкова яки сайтове...потърси, ще видиш сам разликата...
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Върни се в “Игри и забавления”